Gazduire.ro ofrece el primer servicio de hosting con CPanel adaptado para usuarios de iPhone

Pentru ca zilele astea am tot cautat diverse aplicatii pentru iPhone, am descoperit Control Panel Lite, care mi s-a parut o idee geniala pentru cei care vor sa-si managerieze site-urile de pe iPhone, dar odata cu ea am descoperit si controversa merge/ nu merge.

Asa ca am trecut la testat. Si pentru ca stiam ca Gazduire.ro integrado cpanel-ul pentru a facilita administrarea site-ului/ site-urilor, am zis sa incerc aplicatia pe un site hostat de Gazduire.ro. El resultado: aplicatia nu functioneaza si nu mi s-a intamplat numai mie, ci si altora, pe alte site-uri http://itunes.apple.com/us/app/control-panel-lite/id339410963?mt=8 (vezi comentariile)

Prin urmare, pentru ca varianta free a aplicatiei Control Panel Lite nu a mers, am inceput sa ma uit peste optimizarea cpanelului Gazduire.ro pentru iPhone. Si am descoperit ca Gazduire.ro a dezvoltat o interfata speciala de cpanel pentru accesarea site-urilor gazduite la ei, de pe mobil.

Pe mobil, cpanelul Gazduire.ro arata impecabil. Poti sa vezi statistici despre contul tau, poti adauga conturi de e-mail, noi useri etc.

Pentru ca mi-a placut cum au optimizat cpanelul pentru mobil, am mai cautat pe site-ul lor si am vazut ca au o promotie interesanta de sfarsit de an – el paquete de hosting G 30 (40 de domenii gazduite, 40 de domenii  parcate, 30 GB spatiu hdd, trafic nelimitat, adrese de e-mail nelimitate) si bonus, serviciul de alerte trafic.ro (te anunta prin SMS /e-mail cand site-ul nu merge, paginile se incarca greu sau utilizatorii intalnesc o pagina de eroare).

Mi-a placut oferta, mai ales ca, achizitionat separat, serviciul de alerte trafic.ro costa 5 euro/luna. I-am intrebat pe cei de la Gazduire.ro  daca se gandesc, pe viitor, sa creeze pachete/ oferte speciale pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile sau proprietarii de site-uri care targeteaza utilizatorii de mobile.

Raspunsul lor: “Pe moment este greu de imaginat un viitor care va fi exclusiv mobil. Probabil ca vom fi pusi la incercare de site-urile care-si vor crea subdomenii pentru mobile, care vor avea nevoi diferite de site-urile clasice.Si da, pentru momentul acela suntem pregatiti”