Novedades sobre la solución de desbloqueo de iPhone

Si no has estado presente hoy, lo más probable es que hayas perdido anuncios sobre la nueva solución de desbloqueo para iPhone. Hoy al mediodía MuscleNerd discutió con los miembros del Chronic Dev Team y, probablemente por orgullo, anunció una fecha límite para el lanzamiento de la nueva solución de desbloqueo de iPhone. El Dev Team no tiene intención de lanzar esta solución de desbloqueo hasta que iOS 4.3 esté disponible en iTunes y según los últimos rumores tendréis que esperar hasta marzo si queréis desbloquear vuestros terminales. El 3 de febrero, Apple lanzará el iPhone 4 CDMA para Verizon y iOS 4.2.5 debería aparecer con él, por lo que no creo que iOS 4.3 se lance el 3 de febrero, especialmente porque acaba de aparecer la primera versión beta. .

La nueva solución estará disponible para todos cuando el equipo de desarrollo decida que es "seguro" lanzarla y probablemente decodificará las bandas base de iOS 4.1/4.2.1/4.3; de lo contrario, no puedo imaginar por qué duraría. Ha estado bloqueado durante tanto tiempo.

8 COMENTARIOII

  1. Marea problema este ca ei nu mai au aproape sigur nici o solutie de decodare. Acum au gasit o scuza sperand ca vor gasi ceva in 2 luni.

  2. mda… un articol interesant mi-a trezit un sentiment de deja-vu… daca cei de apple vor sa renunte la butonul home, atunci jb-ul v-a fii mult mai greu de facut. daca si acuma in perioada ios-ului 4 o ducem asa de greu… va dati seama daca in vara noul iphone va fii fara butonul home. cred ca jb-ul si zilel lui de glorie apun la fel ca si in cazul psp-ului. geohotz e in procese pt o slutie de jb care nu-ti permite nici macar sa poti rula jocuri… care mare lucru nu face, dar cei de la sony s-a miscat rapid… hasan sau fazan sau cum il cheam si echipa se cearta aiurea cu alti copii … si nu rezolva absolut nimic. e ceea mai lunga perioada de asteptare… si eu personal cred ca de la vara, daca iphone 5 apare fara butonul home, am sa ma orientez spre android.

  3. Niste pacalici depasiti de situatie si care inca se doresc a ramane pe “val” Vremea le-a trecut, sunt depasiti de situatie si se cearta intre ei ca niste mascarici, ce de fapt si sunt.Lumea sa saturat de infinitele lor discutii.
    Pai versiunea 4.2 era in beta, ha-ha acum amar de vreme si se bateau cu caramida in piept ca au deja solutii de jailbreak, decodare si toate alea.Imediat vine urmatoarea si ei nu a facut mai nimic.Parca daca-mi aduc aminte ca mai si postasera cu mare valva data limita Craciunul.Gata, la gara cu ei.
    Ori Geohot face ceva ori de la pacalicii astia nu mai vedem nimic competent.
    Sanatate si virtute sa avem ce bea si….

  4. Tot ce pot sa va spun este ca aseara am instalat fw 4.3 beta 1 si merge foarte bine pe iPhone 4 (pacat ca nu o sa mai avem cum sa folosim iPhon’urile si celelalte gadget’uri la adevarata lor capacitate)…pacat…pacat!

  5. Trezirea baieti! Rasfoiti forumul zaone si o sa gasiti parerea mea de acuma cateva luni! Nu mai aveti nici o scuza, toti operatorii din Romania au in oferta lor iPhone 4, sau 3GS, cumparati un iPhone de la operatorul pe care il doriti sau cumparati un iPhone neverloked si terminati cu prostiile. Dev Team, Chronic Dev Team, Geohot si altii nu au nici o obligatie sa scoata pe piata solutii de jailbrek si unlock moca. Eu personal cred ca totul a pornit de la Apple, era interesul companiei sa-si vanda telefoanele la cat mai multe persoane, chiar si aceai care nu aveau contract cu AT&T, Orange etc, acum ca toti au iPhone-uri s-a terminat cu “distractia”. Nu se poate ca la nesfarsit sa downloadam aplicatii crackuite din installous. Pana la urma 80 euro centi cat costa majoritatea aplicatiilor din AppStore sunt un Cola. Daca cumperi o aplicatie nu esti prostul satului!!!