El iPad 2 podría ser una actualización menor desde el punto de vista del hardware

Según los de iLounge, el iPad 2 no traerá tantas innovaciones desde el punto de vista del hardware como se ha especulado hasta ahora. Citan fuentes cercanas a Apple que afirman que debido a algunos problemas en el proceso de fabricación, Apple podría lanzar una tableta iPad "intermedia". A la nueva tableta la llaman iPad 1.5 porque no tiene tantas novedades como para poder llamarla iPad 2 y considerarla un producto similar al iPod Touch 3G (e incluso al iPhone 3GS) que no trajo muchas cosas nuevas". en la mesa". Personalmente, podría creer esta teoría considerando que Apple la ha aplicado una vez antes, pero si es cierta entonces podría costarles, especialmente porque hay tantas tabletas nuevas en el mercado.

Dos fuentes confiables sugieren que el evento "iPad 2" de la próxima semana tiene un gran potencial de suspenso, ya que es posible que los consumidores no vean el "iPad 2" real durante algún tiempo. Aparentemente hay algo de verdad en los informes sobre problemas de producción con el nuevo modelo y, como resultado, nadie está realmente seguro en este momento de qué Apple lanzará como "iPad 2" o cuándo.

Los de iLounge coinciden en que el diseño anterior sí es el de la nueva tablet, pero subrayan la idea de que no veremos tantas cosas nuevas al respecto. Al parecer Apple no pudo producir suficientes tabletas iPad 2 y decidió eliminar algunos componentes para poder lanzar este modelo intermedio en marzo de este año. Si lo que dice la gente de iLounge es cierto, entonces el lanzamiento del iPad 2 será un fracaso, desde mi punto de vista.

17 COMENTARIOII

  1. Tot bizonetul a dorit webcam, difuzor mai puternic pentru manelizarea la mase, si ceva grafica 3D mai buna. Nea Boc nu avea nevoie de asa ceva, sondajele se vad bine si pe veceha tableta si cred ca 70% dintre detinatori nu au motive de ingrijoare, asa cum si azi un Iphone 1 functioneaza suficient de bine sa nu ai nevoie de capace de sticla…

  2. da dar acuma un 3g cu cydia merge foarte greu pe cand un 3gs cu cydia merfe foarte bine 😉 conteaza si daca iar schimba doar procesorul si ramul … designul sa ramana la fel daca nu pot produce altul …etc :)) zaone nu te mai enerva atata ca orice face apple are succes

  3. Deci problema este Cydia si hardware-ul Apple? Wtf? Pentru un Iphone chior, sa o suni pe bunica, sa defilezi pozele cu gagica si sa ai ceva cu “alu” in buzunar, e suficient. Stiu o gramada de geeks care nu stiu nici 45% din ce poate un Iphone sau Ipad, asa cum stiu o armata care cand vad o consola deschisa de Windows si 3 comenzi se uita ca la Maglavit…

  4. Pai da, diferenta de hardware intre 3G si 3GS, adica ceea ce conteaza.
    Personal as dori de la iPad2 doar sa fie mai usor, iPad mi se pare greu, in rest se misca extraordinar. Si, evident, sa aiba acelasi pret. Pretul e dezavantajul celorlalte tablete.

  5. Nu-mi place cum arata carcasa. Eu am in gand sa-mi achizitionez o tableta cu flash player, deci nu pot decat sa ma bucur ca nu va fii asa performanta ipad 2. Sunt tablete mai frumoase la design.

  6. @ Domnul avocat…si diferenta intre 2g si 3g a fost “foarte mare”. Un 3g un gps si atat. In rest a fost acelasi telefon inapt fara camera video. Oricum pentru mine daca vine aproape neschimbat mesajul meu este : Pricedrop or GTFO! Nu dau banii pe ce trebuia de fapt sa fie primul iPad.

  7. Se aude că problema nu ar fi fabricarea propriu-zisă, ci cantitatea limitată de display-uri de rezoluție dublă (“Retina”) existentă în moment pe piață, care nu permite să fie inclus acest display în iPad în martie, ci abia în toamnă, când cantitatea va fi suficientă pentru a nu se risca o nouă penurie de dispozitive ca în cazul iPhone 4 și iPad (1), unde producția abia a făcut față cererii.

  8. Io zic sa nu mai fiti pesimisti ptc in mod sigur va fi o evolutie destul de mare asa cum au procedat de obicei. Va avea un tip nou de procesor de la Qualcom pentru a functiona si pe GSM si pe CDMA. Camera frontala pt FaceTime, difuzor lateral mai mare. Iar daca e dual-core sau nu asta vom vedea. Cu siguranta au si vreo surpriza, dar asta e tot farmecul lansarii, nu? Marketing de 5 stele. Ar trebui Boc sa apeleze la ei cand mai inaugureaza vreo 10 km de autostrada.

  9. @zaone: LOL, ziua și zvonul! Dar s-ar putea referi la același lucru, adică probleme la fabricarea … display-ului. Altfel ar fi cam ilogic ca după un an și ceva de producție neîntreruptă de iPad-uri (care sunt în cea mai mare parte identice, ca și tehnologie de fabricație, cu cele noi) să apară subit probleme, taman înainte de marea lansare.

  10. Cine stie, sa nu uitam ca in curand vor fi disponibile multe tablete, poate producatorii au incheiat contracte si cu altii si nu mai ofera atat de multe pentru Apple.