Reparador ultrasn0w para iOS 4.3.1 disponible en Cydia - parche no oficial

In repo-ul cydia.pushfix.info din Cydia a aparut un patch pentru ultrasn0w care promite sa rezolve problemele de incompatibilitate cu iOS 4.3.1. ultrasn0w fixer for 4.3.1 este un patch neoficial facut de iH8sn0w si msft.guy care este compatibil cu iPhone 3GS si iPhone 4 insa rezolva doar problemele de incompatibilutate cu iOS 4.3.1, nu decodeaza si baseband-uri noi. Patch-ul ar putea avea erori, ar putea creea problemele pentru voi asa ca va recomand sa il testati pe propria raspundere deoarece eu nu va pot confirma ca functioneaza sau nu. Unii au raportat ca dupa update la iOS 4.3.1 cu un custom ipsw facut cu sn0wbreeze(care avea inclusa o versiune veche acestui patch) nu au mai mult de o linie de semnal la terminal.

Patch-ul a fost lansat astazi in Cydia insa eu va recomand sa asteptati pana cand scoate Dev Team unul 100% functional.

25 COMENTARIOII

  1. in sfarsit victorie.jailbreak cu snowbreeze 2.5 pe ios 4.3.1 si deblocare pe baseband 06.15.00 cu ultrasnow 1.2 cu pachul nou.
    semnal maxim si merge perfect.

  2. Salut. Este primul meu comment aici si as vrea sa te felicit Zaone pentru implicarea ta in rezolvarea problemelor in legatura cu idevice-urile. A incercat cineva ultrasn0w fixer pe undeva in provincie ? sunt din Bucuresti dar nu as vrea sa ma trezesc ca nu am semnal daca plec si in alta parte .. Multumesc !

  3. Buna, am si eu o intrebare…pe iphone4, 4.2.1 se merita sa pun 4.3.1 este vreo schimbare majora si sa fac jailbreak,,,ca am facut asta si imi pierdea semnalul…apoi m-am intors la 4.2.1…

    Sra.

  4. salutare baieti!!!avetii idee cineva daca pun 4.3.1 pe un iphone 4 bb.04.10.01 si aplic acel patch fixer pt ultra snow..va putea functiona decodarea????momentan am 4.3.3 si gevey sim deoarece dupa cum stiti cu totii nu exista inca solutia decodarii permanente.!!

  5. Multumesc,ai vreo idee daca e posibil sa apara in curand si varianta pt bb-urile nedecodabile??ultrasn0w ma refer!!!sau ne putem apuca sa aruncam 100 de euro pt oficiala decodare?multumesc mult!!