Samsung vende 1 millón de ejemplares del Galaxy S II en Corea, un terminal cada 3 segundos

No sólo Gran Bretaña ama Samsung Galaxy S II más que el iPhone 4 porque en Corea del Sur el terminal fue vendido en más de 1 millón de copias en sólo un mes. Los de Samsung aseguran que cada 3 segundos se compra un Galaxy S II en Corea del Sur y suponen que el terminal ya se vende allí mejor que el iPhone 4. El nuevo dispositivo de Samsung ya ha conquistado 2 mercados donde el iPhone 4 se vendió muy bien y otros le seguirán en un futuro muy próximo. Espero que los europeos compren el Galaxy S II en lugar del iPhone 4 porque el terminal de Apple ya lleva 1 año disponible en el mercado y en términos de hardware es inferior al smartphone de Samsung.

¡El Galaxy S 2 se está vendiendo literalmente como un pan caliente en Corea! Este teléfono inteligente insignia de Samsung se lanzó el mes pasado y ya se ha vendido por millón en solo un mes. Samsung Electronics dijo el 30 de mayo que el Galaxy S2 había alcanzado la marca de 1,000,000 de unidades vendidas, lo que significa que se vende cada tres segundos.

Ha estado rompiendo todos los récords de ventas relacionados con teléfonos móviles en Corea. Desde su lanzamiento el 29 de abril, el Galaxy S2 superó las 100,000 unidades vendidas en 3 días y las 200,000 en 8 días, y alcanzó las 500,000 vendidas después de quince días. Este récord más rápido de 1,000,000 de saldo, en particular, acorta el récord anterior de 70 días de su predecesor, el Galaxy S.

La WWDC será la próxima semana y hasta el momento todos los rumores indican que el iPhone 5 no se presentará de ninguna forma ahora sino sólo en otoño. En estas condiciones, muchos de los que estaban esperando el iPhone 5 probablemente se pasen al Samsung Galaxy SIY porque, seamos serios, de momento es un smartphone muy rápido y muy popular. Apple perderá mucho si pospone el lanzamiento del iPhone 5, pero todo el mundo hablará de esto sólo después de la WWDC, cuando sabremos con certeza cuáles son los planes de Apple. El anuncio de un iOS 5 que estará disponible dentro de 3 meses no convencerá a nadie de comprarse ahora un iPhone 4 a costa de un Galaxy S II, pero estoy seguro de que Apple tiene preparadas algunas sorpresas, como ya hizo con el iPad 2. .

ACTUALIZAR: Parece que incluso en Rusia el SGS II se vende mejor que el iPhone 4.

41 COMENTARIOII

  1. Zaone poate sa scrie despre ce vrea.Faptul ca scrie despre cel mai bun telefon la ora actuala in detrimentul iphone 4 mi se pare super ok.Nu mai fiti subiectivi.
    Chiar si eu ma gandesc sa il achizitionez insa mai astept sa vad care e treaba cu bateria,unii zic ca s-ar incalzi mai mult decat trebuie.
    M-am uitat si eu putin la el,intr-un magazin,se misca super ok,foarte usor si intradevar foarte subtire

  2. Asta e poza de galaxy s 1 , da bateria e cam ca la 3gs adica mai slaba decat la i4 dar pentru ca foloseste un hardware monstru si sfiseaza pagini flash care pur si simplu iti omora un laptop dar un telefon.

  3. daca era mai mic, adica un 3.7 inch sa zicem, cu siguranta m-ar fi interesat…dar la naiba e ditamai paleta samsung-ul. iti trebuie clar ambele maini ca sa-l folosesti ceea ce nu e ergonomic si practic deloc…mare pacat pentru ca arata foarte frumos telefonul, si chiar se misca ok softul din ce am inteles. iar de hardware nu mai zic…jos palaria. daca I5 si IOS 5 nu vor avea ceva in plus fata de samsung/android atunci multi vor schimba taberele…

  4. Unii dintre voi sunteti ciudati : sustineti ca intrati pe siteul asta doar ca sa va cumparati Samsung 🙂

    In realitate cred ca asteptati alocatiile scolare sa aveti bani de bilet de autobuz pentru a merge sa admirati in vitrina unui magazin din centru un iPhone 4 .

    Pe siteul asta nu stiu daca mai scrie adevarul ZaOne pentru ca mai nou sunt articole slabe , plus mult spam : aplicatii gratuite pentru blabla , de parca 90% din userii acestui site nu si-ar lua aplicatiile direct din Installous .

    Cui ii trebuie cupoane sau reduceri pentru aplicatii . E un site romanesc in fond si la urma urmei si jB e mai mult decat evident .

    ZaOne : tu esti ?

  5. Parca vad ca incepe iar Steve la conferinta ca exista nu stiu cate milioaane de aplicatii.Mai inventeaza el una si o prezinta o ora doua,apoi ca a inventat el widget-urile ca asa ceva nu s-a mai vazut.Bate campii vro 2 ore si ne lasa cu ochii in soare. Si in toamna scoate un iphone 4S “cum nu mai exista pana acum”.

  6. @KFF: Sa le luam pe rand.
    1. Da, SGS II face praf iPhone 4, as fi de-a dreptul incuiat sa nu remarc asta si sa nu prezint situatia. Mi se pare absolut normal sa prezint si esecurile Apple.
    2. Care e problema cu aplicatiile gratuite? Ca sa stii si tu, cateva sute de oameni citesc zilnic articolele cu aplicatii gratuite sau la pret redus pentru iOS si Mac OS, deci din punctul meu de vedere isi au pe deplin rostul si sunt utile utilizatorilor..
    3. Nu stiu despre ce cupoane vorbesti, nu inteleg care e faza cu jb.
    Da, eu sunt, da nu ma rezum doar la a prezenta dramele echipelor care fac solutii de jailbreak o data la jumatate de an.
    Articole slabe? Daca asta ar trebui sa fie un exemplu atunci incep sa cred ca vrei sa vezi doar ce face Apple bine.

  7. parerea mea e ca apple va scoate iphone 5 sau 4s nu stiu exact cum se va numi dar cred ca va avea un proc dual core la 1,4 ghz , 1gb de ram si proc video nvidia tegra 2 care omoara tot ce inseamna samsung,lg,motorola etc…dar asta e parerea mea 🙂 sper sa am dreptate

  8. @marcel, dual core 1.4 ghz-not going to happen,o sa bage un a5 subtactat ,probabil 2*800 mhz
    poate o sa puna 756 mb ram,proc video nu are cums a fie tegra 2 pentru ca tegra 2 din cate stiu e e SOC-adica gpu+cpu impreuna,besides e cv mai slab decat gpu din ipad 2(PowerVR SGX 543MP2)

  9. E prima oara cand iphone scoate al telefon killer, gen sgs 2 killer, o sa aibe misiune grea. Dar tot iphone o sami cumpar. Zaone face foarte bine ca scrie despre concurenta vedem cu alti ochi telefoanele si apple. La fel si despre app gratis si la reducere, mereu cand a fost un joc imp aici am vz ca e la reducere si am cumparat

  10. Un rahat de telefon ! Bucuria asta nu va dura o vesnicie ! Mai exact pana la lansarea iPhone 5 !! După aceea se duce la fund totul !! :)!
    Samsung mai trebuie sa lucreze la multe ! La Sistemul de operare care e plin de virusi !;)
    Lumea a cumpărat acum telefonul asta , dar vine iPhone din urma ! Si nu sunt un Apple Fan boy , dar pur si simplu telefonul nu ma incanta atât la design cât si la ce poate face !! Si doi bani nu dau pe ce vor zice “androizii” de pe acest site ;)! So f•Ck Off !!!

  11. pai lasa ca vine tigris regalis sa ne spuna ca e o imitatie, ca nu poti sa vezi la el decat pe buda sau cu lumina stinsa sau ca ecranul e prea mare, etc.
    va fi, cu siguranta telef. anului si, repet ce am mai zis: nici nu vreau sa ma gandesc ce ar mai putea scoate samsung dupa sgs2 si cum se va stradui apple sa tina pasul.
    daca se va incapatana sa “inchida” ios-ul, sa foloseasca ecrane deja mult prea mici (si imi permit sa spun ca au pierdut “trenul” amoledului – viitorul cert al ecranelor de orice fel), sa tina preturile f mari, si sa reinventeze ceva ce alte smartphone-uri deja au… apple va pierde f. mult.
    @KFF asa de obtuz, patimas si ofticat esti de nu mai vezi si altceva in afara de apple?! lucrezi la ei? ai semnat vreun contract pe viata cu ei?
    trezeste-te! @zaone a avut sclipirea lui de obiectivitate, iar realitatea este mai mult decat clara:
    samsung a reusit sa scoata un telefon super competitiv si a surclasat apple. de aici am si eu si tu de castigat, nu mai fi asa de incrancenat si disperat.

  12. @glm, daca-mi dai voie sa te citez!

    “nici nu vreau sa ma gandesc ce ar mai putea scoate samsung dupa sgs2 si cum se va stradui apple sa tina pasul”

    -Cum se va stradui Apple sa tina pasul? Prietene, cred ca glumesti. Nu uita, Apple e trend setter iar restul se chinuie sa tina pasul.

    “daca se va incapatana sa “inchida” ios-ul, sa foloseasca ecrane deja mult prea mici (si imi permit sa spun ca au pierdut “trenul” amoledului – viitorul cert al ecranelor de orice fel), sa tina preturile f mari, si sa reinventeze ceva ce alte smartphone-uri deja au… apple va pierde f. mult.”

    -Din nou, Apple sa reinventeze ceea ce smartphoneurile au deja? Eu cred ca e invers.

    “iar realitatea este mai mult decat clara:
    samsung a reusit sa scoata un telefon super competitiv si a surclasat apple. de aici am si eu si tu de castigat, nu mai fi asa de incrancenat si disperat.”

    -Da, corect, Samsung a reusit sa scoata un telefon supercompetitiv cu un model scos anul trecut, in speta I4. In viitor va apare o versiune noua iPhone si iar: “This changes everything. Again”

    Nu sunt fanboy, defapt sunt abia la primul iDevice, dar din ce am observat eu, Apple face totul cu foarte mare lejeritate pe cand altii se chinuie din rasputeri. Si cand Apple scoate un telefon, telefon se numeste nu tableta care se tine la ureche!

  13. @adidas, iti multumesc ca m-ai citat, desi nu tineam ca sa-mi apara de 2 ori acelasi post.
    daca veneai si cu argumente era mult mai bine… dar asa…
    uite cam cum sta treaba: apple, pana una, alta, cu al sau i4 vechi de 1 an e in spatele celor de la samsung, deci: trebuie “sa tina pasul” cu noile tendinte hard (dar si soft). trend setter a fost odata, acum altii dau tonul (pana la proba contrarie)
    multe feature-uri telefoane precum lg optimus si sgs2 le au deja, apple le “va reinventa” in versiunile viitoare.
    “This changes everything. Again” se intampla acum cu sgs2. fapt real. restul e poveste.

    daca nu esti fan boy si scri asa e mult mai rau, ei au o scuza. eu am 5 idevice-uri in casa (1ipod nano 2gen, 1ipod nano 6gen, 2xipod touch 2,3gen, iphone) de ani buni si stiu perfect cu ce se mananca. apple face totul, intr-adevar, cu o mare lejeritate in a-si spori profitul, preturi mari si produse (vezi iphone4) cu pb (antena si home button) pe care le recunosc cu juma’ de gura.
    ei… uite ca mai sunt si altii in stare sa scoata ceva peste ei; si daca tu consideri un smartphone al zilelor noastre pe care il folosesti, ca functii principale, pt internet, reading, gaming, video, etc. ca are un ecran prea mare, e treaba ta, dealtfel, ca sa poti tine lejer la ureche un telefon iti recomand unul din cele multele nokia de pe piata… unii dintre noi, totusi, prefera smartphone-ul, e un concept pe care vad ca il intelegi mai greu.

  14. @glm, inca nu s-a inventat tot ce era de inventat. Iar Apple se descurca foarte bine la capitolul asta 🙂 Ia zi-mi tu, te rog, ce a inventat Samsung ce nu era inventat inca?

  15. @adidas, cand va trece apple la display-ul amoled (o vor face), vor zice ca ei l-au “reinventat”
    uita-te in jurul tau si vei vedea cate inventii si inovatii marca samsung sunt.
    se pare ca e inutil sa-ti mai raspund daca pui intebari puerile.

    mi-amintesc de faza cand apple s-a suparat pe nu stiu cine (parca htc – sa conspecteze tigris regalis pe google sau wiki) ca folosea swipe to unlock, adica ei “inventasera” gestul si altii hop si ei, asta denota speculativitatea lor.

    cred ca s-au ofticat cand altii au descoperit swipe keyboard sau noul mod de deblocare screen al sgs2.

  16. Fratilor, cei de la Samsung produc cel putin 60 la suta din componentele din iphone. Deci e normal ca ei sa le fure din proiecte si sa scoata ceva mai bun decat apple

  17. Daca luam in considerare toata oferta de pe piata; ar trebui sa ne bucure. Apple nu mai poate sa ne dea cu “ţârâita” cum au fost invatati pana acum. Va trebui sa schimbe IOS-ul si sa vina cu un terminal puternic.

  18. Bravo Samsung, jos palaria, eu unu sper sa scoata si S3 si S4 🙂 pt ca in acest fel si Apple o sa fie impins sa scoata un telefon si mai si etc etc… Dar sa speram ca nu se grabesc ai ca va fi stabil… Fara probleme…

    La WWDC eu cred ca o sa anunte totusi iphone5, ramane de vazut, daca intarzie pana in toamna iarna atunci cu siguranta o sa implementeze 4G LTE… 8mp, iOS5 il anunta oricum cat de curand!