Vídeo: iPhone 5 "falso" en la web de Apple y Google planea lanzar el Nexus 3 en septiembre

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jxYnuHX3LCI[/youtube]

     Incepem cu un clip video in care s-a incercat “falsificarea” unei sectiuni private a site-ului Apple din Europa in care s-ar fi aflat informatii despre noul terminal iPhone 5 care deocamdata nu a fost oficial lansat. Totul se baza pe un link aflat in partea stanga jos a site-ului care de indata ce era accesat ducea la o pagina unde aveam disponible poze si informatii despre noul iPhone 5. Din pacate pentru noi inginerii Apple nu sunt chiar atat de nepriceputi asa ca nu aflam nimic despre noul terminal pana la lansarea oficiala.

      Daca tot vorbim despre lansarea iPhone 5, aflati ca Google pregateste lansarea unui nou dispozitiv din seria Nexus care va rula o noua versiune a Android OS numita sandwitch cu inghetata sau Ice Cream Sandwitch. Google doreste sa lanseze acest nou dispozitiv in aceeasi perioada cu iPhone 5 pentru a nu pierde o parte dintre clientii Verizon carora acum le expira contractele si ar putea fi interesati de achizitionarea noului terminal al celor de la Apple. Din pacate pentru Google, nici Nexus One si nici Nexus S nu au fost terminale care sa fi inregistrat recorduri de vanzari asa ca probabil nici lansarea unui nou Nexus acum nu va conta prea mult.

We have been told that Google is looking to push up the release of Ice Cream Sandwich devices as Apple’s iPhone 5 is expected in September or October, and the Mountain View-based company doesn’t want potential customers coming out of contracts (especially original DROID owners) and “drooling over the iPhone 5.