Así es como puede guardar los archivos adjuntos de videos recibidos en correos electrónicos

   Uno de los problemas molestos de iOS es la imposibilidad de guardar cualquier tipo de archivo adjunto en nuestros iDevices. En las versiones antiguas de iOS ni siquiera se podían guardar clips de vídeo creados con un iDevice, pero a partir de iOS 5, Apple finalmente implementó esta función. Si recibe un videoclip en formato .mov por correo electrónico, puede ahorrar en su iDevice simplemente presionando prolongadamente el ícono del archivo adjunto hasta que aparezca la opción Guardar video encima. Al presionar Guardar video guardarás el clip en la aplicación Camera Roll de iOS y desde allí podrás verlo tantas veces como quieras y podrás transferirlo a tu computadora.

   Para ver documentos en formato .doc u otro tipo de archivos adjuntos que normalmente iOS no abre, necesitarás instalar aplicaciones específicas desde la App Store.

9 COMENTARIOII

  1. Attachment saver pentru mail si safari download manager pentru internet, ambele din Cydia, disponibile de ani deja. Poti salva orice de pe net, muzica, video, etc. Cu Ifile poti sa le adaugi la camera roll sau itunes, daca ai Gremlin. Simplu.

  2. @Zaone :Poti sa-mi indici te rog care dintre cuvintele mele poate fi inteles ca o insulta ? Faptul ca am amendat afirmatiile extrem de superficiale ale lui Mihai nu considera in nici un caz o insulta iar scoaterea comentariului o consider un abuz ! Poti sa o faci dar in nici un caz nu-ti face cinste!

  3. Nici tie sa jignesti oameni nu-ti face cinste. Purtati-va civilizat, nu fiti romani. Stiu ca-i usor sa-ti bati joc de cineva, stiu ca toata lumea cauta cearta, dar eu unul un vreau sa fac pe arbitrul in certurile altora. Fiecare are propriile motive pentru care face sau nu jailbreak, respectati-le chiar daca nu le intelegeti.

  4. Sunt compet de acord ca nu face nimanui cinste sa jigneasca numai ca nu se aplica .Te rog reciteste postarea mea . Nu am comentat dreptul cuiva de a-si face sau nu jb. ci tocmai etichetarea de catre respectivul a celor care nu fac jb.
    In fine , pierdem timpul.

  5. Nu va mai CERTATI ATATA!!!!!!!!!!!!!! In loc sa va intrebati:DAR…OMUL ALA CARE L-AM JIGNIT SE SIMTE BINE?

    VA-TI INTREBAT VREODATA?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DACA NU SCRIETI NU CU LITERE MARI, DACA DA, SCRIETI DA CU LITERE MARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASTEPT SA VAD DACA VA INCUMETATI SA RECUNOASTETI CA POATE ATI GRESIT IN SCRIS CA SA STIU SI SA DAU UN SFAT BUN

    @zaone:TE ROG SA NU STERGI ACEST POST, CA E PENTRU CA SA SE GANDEASCA INCA O DATA LA CE SCRIU SI SA ISI CEARA SCUZE LA TOATA LUMEA PE CA A JIGNIT PERSOANA RESPECTIVA DIN CE AU SCRIS EI!!!!!!! NUSA ICEAPA CU INSULTE PE UN BLOG PUBLIC CA NISTE COPIII( MA SCUZI II FAC ASA) DAR N-AM DREPTATE? NU TE-AI CHINUIT TU SA II FACI SA NU SE MAI CERTE???? ACUM CHIAR AJUNGE!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI SUPORT SA VAD CERTURI PE ACEST BLOG(SI NICI INSULTE)!!!