Vídeo: Smartcase Wrangler: una funda muy interesante con batería integrada para iPhone 4/4S

   Kickstarter este “raiul” conceptelor interesante iar in clipul video de mai sus avem prezentata SmartCase® Wrangler, o carcasa cu baterie integrata pentru iPhone 4/4S. Carcasa este special conceputa pentru a proteja dispozitivul nostru impotriva oricarui gen de lovituri, avand chiar si un panou de sticla montat in partea din fata astfel ca va proteja inclusiv ecranul terminalului. In partea din spate avem o baterie de 2000 mAh care practic dubleaza autonomia bateriei dispozitivului nostru insa dubleaza si grosimea terminalului.

The all new SmartCase® is our 4th generation iPhone case battery pack and the world’s most advanced iPhone 4/4S accessory. Featuring, a patented design battery pack and our signature Touch-Thru® glass screen Wrangler Case. It offers a sleek appearance, flowing curves and non-slip grips. The new SmartCase® uses our award-winning Wrangler case for protection that sports our latest battery pack with a 2000mAh battery power. From its Touch-Thru® grille to its muscular body and impeccable material, it’s an ultramodern classic. We’ve been working on the new iPhone 4S designed battery pack and in the new SmartCase®, battery back-up performance is taken to a new level through a host of integrated circuits and design advancements. Impressively, its improved power and protection coexist with battery efficiency.

    Carcasa este special conceputa pentru a oferi utilizatorilor acces la toate functiile terminalului si in plus are un buton On/Off care ne permite sa pornim incarcarea doar atunci cand avem intr-adevar nevoie de ea. Din pacate carcasa este deocamdata disponibila doar sub forma unui proiect insa cred ca va obtine finantarea de care are nevoie.

7 COMENTARIOII

  1. Interesanta. Eu vreau sa cumpar ceva asemanator dar nu am avut timp. Am gasit ceva asemanator in DealExtreme ( care au aplicatie in App Store)dar nu stiu daca merita si daca calitatea e relativ buna! Cineva are asa cineva!?? Poate confirma cineva!?? Am vazut ca exista incepand de la 1400mAh, 1600mAh, 2000mAh, sau mai mari de 3000mAh . Merçe .

  2. Cred ca autonomia baterie e pentru marea majoritate o problema ! Pentru mine cand aceasta problema va fi rezolvata voi fii …. f bucuros!!! Si cu astfel de accesorii chiar daca va fi mai gros nu va fi nicio problema. Important e sa nu te lase cu cucu in balta .

  3. Eu foloseam incarcatorul de mașina la blana. Acu de când cu tableta mai rar. Folosesc mai mult telefonul pe post de telefon. Dar tot nu as renunța la iPhone .

  4. Problema cu aceast case/battery pack e ca e urat spatele acela neuniform. Eu mi-am luat un mophie juice pack. Practic dubleaza autonomia si dintre toate alternativele are cel mai placut aspect. Problema la noi e ca toata lumea care vinde accesorii pt idevice-uri vrea sa ia pielea de pe noi. De exemplu un mophie juice pack air costa 79$ sales tax (deci vreo 85$) iar in Cluj costa vreo 460 ron.