Tepe con aplicaciones de la App Store: A Phone Tracker 2012

   30 noiembrie 2011, Bucuresti, Romania: Aplicatia Un rastreador de teléfono 2012 dezvoltata de Mario Al Daly de la Mario Apps Inc. es un pedazo de mierda. Uitandu-ma prin lista celor mai achizitionate aplicatii din App Store am dat peste A Phone Tracker 2012 care promite sa localizeze ORICE TELEFON DIN LUME si este disponibila pentru o perioada LIMITATA de timp cu 50% reducere. Pentru cei care au un iPhone doar pentru a-si incalzi mainile in timp ce navigheaza pe internet, porcaria numita A Phone Tracker 2012 pare a fi o solutie buna de a afla pe unde se ascunde Guta insa in realitate este o teapa fara margini.

   Da, am raportat-o la Apple, da sunt dezamagit ca sistemul ala riguros de verificare a aplicatiilor lasa asemenea mizerii in App Store si incurajeaza inselaciunea. Sincer sa fiu e absolut inutil sa mai sustii ca piratarea aplicatiilor face rau App Store-ului cand iti iei o teapa de genul asta. Rusine Apple, sa blocati solutiile de jailbreak si decodare dupa ce scapati de mizeriile din App Store!

PS: Da, sunt uimit ca unii au 80 de centi pentru o asemenea porcarie fara margini dar o aplicatie utila facuta de un roman nu o cumpara.

28 COMENTARIOII

  1. Asa este, apple o cam ia in barba daca in perioada kmediat urmatoare nu face ceva mai strict cu sistemul de acceptare a app in store. Am si eu colectie de app fantoma.

  2. Sunt multe astfel de applicati, dar vina aparține utilizatorilor care nu citesc in descriere sau uni nu înțeleg.

    Pai o aplicatie utila făcută de un roman se situează la 2,3,15 € .

  3. @Danut Brahonschi – ideea e alta si anume ca aplicatia nu face ce spune descrierea.

    @Domnul Avocat – sa inteleg ca nu esti interesat de aplicatiile teapa? Zaone publica de atatea ori acest anunt doar ca adauga in subiect alta aplicatie teapa pe care noi sa nu o cumparam. E foarte util ce face el pt noi.

    @U.nnamed – ma uimedti cu raspunsul tau. Pai daca descrierea programului spune ca face un lucru si el de fapt nu face; nu e teapa? Adica eu uti vand un pachet cu nuci si cand ajungi acasa defapt sunt pietrii … Pai normal ca nu iti bag mana in buzunar dar defapt tu ti-ai luat teapa. Gandire tipic romaneasca.

    @Byby_tmg – mai mult ca probabil acea aplicatie nu e o teapa si face exact ce scrie in descriere.

  4. uu :)) ar trebuii sa faci un topic/sticky cu asa ceva…
    eu unul prefer sa fac JB pt 1-2 sapt…sa vad aplicatiile cu bani…dupa care..update de soft..si imi cumpar abia atunci aplicatiile 😛

  5. Da, cand vorbeam de marketing, utilitatea pirateriei si aroganta aratata clientilor de catre Apple mi-ai sters cooment-ul…Ca probabil incuraja pirateria !!! Nu mai exista respect fata de clienti si faptul ca astfel de app mai exista in App Store chiar daca sunt raportate arata clar ca respect exista doar pt bani !!!

  6. @Cody : Tu dai dovada de idiotenie cand cunoști prea bine ce accepta Apple si ce nu astfel încât sa cumperi ? Scuza-mă dar eu înainte sa cumpăr ceva , exista review-uri despre aplicație in sine !;)

  7. @zaone tu ai si 3gs cu jailbreak din cate mi-aduc eu aminte, de ce nu iti testezi aplicatiile pe el inainte sa le cumperi pentru 4s, fac pariu ca le gasesti cracked doar pentru teste…

  8. Problema e ca App Store-ul se cam umple de asemenea aplicatii, de multe ori au scos aplicatii care chiar erau utile si poate chiar gratuite…acum lasa toate mizeriile

  9. Nu ma intereseaza daca aplicatiile sunt sparte sau nu, ideea acestui gen de articole este de a scoate in evidenta aplicatiile care sunt TEPE si de a avertiza lumea sa nu le cumpere. Apple isi bate joc pe fata de clienti lansand aplicatii de genul asta in App Store.

  10. Sunt chiar de acord cu tine si apreciez munca ta. Voiam doar sa completez cu o metoda de a ne asigura de ce anume face o aplicatie sau ce anume nu face inainte sa o cumpărăm. Absolut că nu trebuie să uităm și ce a zis nenea avocatul despre review-uri.. acolo userii varsă toate informatiile pe care le au despre o anume aplicatie iar daca ea este teapa sigur vom afla. Este o sansa enorm de mică sa fim primii care achizitioneaza o aplicatie țeapă. Numai bine !

  11. Să faci un tutorial despre cum se raportează corect o aplicație din AppStore la Apple, poate așa mai scapă lumea asta de aplicații țepe..

  12. Aplicatia asta de exemplu nu are review si are o descriere mincinoasa deci nu ai cum sa iti dai seama daca e teapa sau nu decat dupa ce platesti banii pe ea.

  13. Poate tu ai scris asta dar la review-ul aplicatie din itunes scrie asa :
    Reviews de Clientes
    No te dejes engañar

    by Flash35757

    This is not what it sounds like its a rip off

    Daca vrei iti dau link-ul.. ar fi tare sa fi scis tu 😀

  14. Uite altele…
    Reviews de Clientes
    Arrancar

    by Music77057

    This app doesn’t work! I want my money back!
    ARRANCAR

    by MZBLAQUEBEAUTY

    This is so fake at least all the other tracking apps let u kno that it only tracks ur own phone but this one tells u that u will get exact location of the number u r tryin to track…RIP OFF I WANT MY MONEY BACK THIS SAID 100% GUARANTEE?????

  15. Trist, noi romanii reactionam mai greu. Nu strică niciodata sa cauti mai adânc. Mi-ar părea rau nu de aia 1 $ sau cat naiba este, dar la standardele apple este cam lipsa de respect sa pui la dispozitie asa ceva.. Sper ca pe viitor sa se rărească treburile astea..

  16. aplicatiile de genul asta is de toata jena.Nu este disponibila tehnologie militara pentru public si nu o sa fie niciodata.Toate aplicatiile astea folosesc Location si te vede pe tine unde esti si ATAT.Nu ai tu acces la satelit de localizare ca agentiile guvernamentale….tre sa fi dobitoc sa platesti pt asa ceva

  17. da e adevarat ca ar trebui sa iti dai seama ca anumite aplicatii sunt mincinoase si nu au cum sa fac ce zic ,launele poate e mai greu sa te prinzi dar ideea de baza e ca apple nu ar trebui sa permita asemenea aplicatii si cred ca e una din problemele lor cele mai mari avand in vedere ca puterea ios sta in aplicatii daca apple accepta toate prostiile atunci degeaba ai 500.000 de aplicatii daca ajungi ca 30% sa fie tzepe