Los británicos utilizan terminales iPhone aunque tengan la pantalla rota

   Un estudio reciente Un estudio realizado entre aproximadamente 1200 británicos reveló que el 42% de ellos utilizaba un terminal iPhone incluso después de que se le rompiera la pantalla. La cifra es muy alta y demuestra que aunque estemos hablando de un país con un nivel de vida alto, no todo el mundo puede permitirse el lujo de cambiar la pantalla de un smartphone de 500€. La mayoría de los que utilizaron un terminal de este tipo se despertaron con la pantalla rota en los primeros 3 meses de uso y un tercio de ellos no pidió la reparación del dispositivo basándose en la garantía ofrecida por el operador/tienda.

   También he conocido a personas que tenían iPhones con la pantalla rota y aún así seguían usándolo, la razón era la falta de dinero para comprar uno nuevo o reemplazar la pantalla. Nunca he usado un teléfono con la pantalla rota y no creo que lo haría. ¿Cómo fue/es la situación para usted?

26 COMENTARIOII

  1. Lucrez intr-un service autorizat de telefoane si sa fiu sincer schimb in medie peste 5touch-uri/display-uri zilnic la terminalele Celor de la Apple …si prerul nu este unul foarte mare 120Ron pentru Iphone 2g/3g/s iar pentru Iphone4 pretul este de 200Ron, spre deosebire de Galaxy sII care pretul unui touch este de 500ron. La noi lumea prefera sa isi repare telefonul decat sa isi achizitioneze altul mai ales ca se ofera o garantie de30 de zile pentru orice piesa schimbata.

  2. Zaone, ti-am zis sa gasesti o modalitate sa iti trimit cateva filmulete de peste 80mb in care am spart un iphone intentionat si l-am schimbat pe asigurarea de la orange.

  3. si al meu e usor zgiriat pe partea din spate iar pe partea din metal are cite infundaturi,nu ma deranjeaza acum ca are bumper si functioneaza perfect,e second si a fost best buy..;))) cu tot cu gevey

  4. Eu am la iPhone 4 asigurare de 5e/luna si la 4S am 7e/luna ce-a de 7 chiar consider ca sunt bune daca se intampla sa il scapi pe jos sau sa-ti cada in apa sau altele.

    Cati nu-si cumpara masini/telefoane/etc scumpe si ii vezi ca merg cu ele lovite/etc ca nu au bani sa isi faca, tipic romanesc :))

  5. Eu am avut la 3Gs ecranul crapat ( nu atat de rau ca cel din poza) si a mers inca o luna fara probleme in starea respectiva pana l-am schimbat singur.

  6. Al meu sa fiu sincer, a supraviețuit eroic unei căderi de la 1,7m si pentru a atenua căderea, am folosit un șut direct cu proiectare in ușă. Dupa ce l-am ridicat, am fost sigur ca ii praf la cum a lovit ușa, dar…nu, partea din gumă ce protejează sticla s-a sters un pic, in rest…Doamne ajută, nu am avut probleme dar am văzut unul cu partea din fata spartă, tipul până cand i-a venit altul ce l-a comandat, a folosit foile protectoare si a mers traznet.

  7. @zaone hai sa te intreb ceva.. crezi ca daca am spart spatele unui iphone 4 (bineinteles din cauza mea) si nu am asigurare la el pot sa il schimb cu garantia?

  8. Nu am avut niciodata ecranul spart la iPad 2 sau 4S.Am grija extraordinar de ele,si daca am dat banii acestia de ce n-as avea?

    P.S.Pentru cineva care intreba de ecran iPad 2,nici sa nu incerce sa-l schimbe singur.Trebuie folosit pistol de incalzit…este dificila schimbarea (uitati-va pe IFixIt).

  9. Un bun prieten al meu si-a spart ecranul la ipad 2 ,impreuna l-am inlocuit ,am facut rost de un feon de lipt canturi si treaba e relativ usoara ,dar tebuie mare atentie la pozitia antenei wireless care este si bluetooth ,pentru ca o poti rupe foarte usor,noi asta am patit,Am inlocuit si antena si am reusit sa il facem ca nou,singura problema mare este ca trebuie sa lucrezi in spatiu foarte curat ,pentru a nu prinde scame intre display si digitizer,mentionez ca noi am patit asta si ne-am ales cu o 2 scame cu toate ca am avut mare grija,sau cel putin asa am crezut .kit-ul pt display a fost comandat de pe ebay,antena din ro .

  10. Eu am avut un 2g care dupa doi ani si la a 20-a tranta pe beton ( fetita de 3 ani l-a scapat) i s-a spart ecranul. L-am folosit fara probleme aproape 7 luni cand am luat i4. Nici vorba sa te tai la degete, se poate folosi fara probleme. Si acum il am, functioneaza perfect. Sta in sertar dar il mai scit si mai instalez una alta pe el:-)

  11. Desi telefonul e o bijuterie. , ecranul la 3gs este o pacoste , este partea cea mai proasta si mai jenanta de la apple . Mi-a cazut 3gs-ul de pe masa cu fata in jos , pe parchet si mi s-a spart , jenant de tot…

  12. Poate parea incredibil, eram in camera, am facut o poza cu telefonul, l-am asezat pe masa cu fata in sus si la 10 minute cand l-am luat din nou in mana ecranul era plin de crapaturi!!!! Arata de parca il calcase cineva in picioare! M-am simtit ca intr-un film horror, nu era nimeni in casa in acel moment in afara de mine, iar telefonul a stat pe masa tot timpul. A mai patit cineva asa ceva? A crapat instant fara sa-l atinga nimeni. Ultima data cand l-am scapat pe jos a fost in urma cu vreo trei luni, dar la acel moment nu am observat nimic in neregula cu ecranul!