La conferencia de presentación del iPad 3 aumenta casi 10 veces el número de tabletas iPad 2 vendidas en sitios de subastas

  Anuncio de anoche sobre el evento de presentación de la tableta iPad 3 motivó a muchos propietarios de iDevice ponerse Tabletas iPad 2 en sitios de subastas o para regalarlas a cambio de pequeñas cantidades de dinero en varios sitios de intercambio. En el sitio eBay, el número de estadounidenses que quieren vender su tableta ha aumentado casi 10 veces en comparación con 2011, y esto dice mucho sobre la demanda que tendría el iPad 3. Manzana Confirmado indirectamente que el iPad 3 tendrá Retina Display pero hay que tener en cuenta un procesador de cuatro núcleos, conectividad LTE o una mejor batería.

  En Rumania, supongo que en el próximo período se pondrán a la venta cada vez más tabletas iPad 2, pero no espero que el número de personas que vendan este producto sea tan alto como en los EE.UU. ¿Ya has puesto a la venta tu tableta iPad 2?

27 COMENTARIOII

  1. 1500 lei, usor negociabil.
    Dar ca sa nu mutam bazarul aici si avand in vedere ca sunt mai multe aspecte de discutat (aspect estetic impecabil, folosit cu smart cover etc.) cel mai bine ar fi sa se discute privat astfel de cereri/oferte.
    Daca interesul se mentine, discutam cand doriti.

  2. sgc asta e rafinat rau ! iar eu necioplit… poate ar tre sa facem love sgc sa iasa un om normal din tine …ca ala de vrea tableta ta iar tu esti asa de finut incat sa nu-l deranjezi pe “THE ZAONE” cu murdariile vietii cotidiene, preferi sa discuti in privat (poate la un pahar de vin Casa Isarescu alt prea`fin) … cum ar fi vanzarea unei tablete 🙂 nici daca ai fi angajatul lui Zaone nu ai avea scuze.

  3. @PCA – nu pot face un pret pe loc ca sunt multe aspecte de luat in calcul, dar probabil undeva la 50-60% din pretul de “bazar”

  4. Perfect, akm e momentul sa fac upgrade de la ipad 1 la ipad 2, akm sunt mai ieftine. Asa am facut si cu i4. Am asteptat 4s sa fac upgrade dea 3gs la 4. E mereu sunt cu o generatie in urma. Astfel nu-mi arunc banii doar ca sa fiu la zi si nu dau zeci de milioane, cheltuiesc mai putin, cumpar ipad-ul la un pret decent.

  5. Eu as vinde tableta ipad2 16gb 3g Cu 2000 desi mai e mult pana sa apara la noi ipad3 la un pret rezonabil+ o solutie jailbrake , anuntul e postat anuntul pe forum

  6. Moaa ce preturi pai e 470e noua cu garantie bat noua etc. Pai dupa ce apare ipad 3 si 10 mil e mult daca are 1 an plus ca oricum scad preturile la ipad 2 daca inca il mai tin in fabricatie.

  7. Moaa ce preturi pai e 470e noua cu garantie bat noua etc. Pai dupa ce apare ipad 3 si 10 mil e mult daca are 1 an plus ca oricum scad preturile la ipad 2 daca inca il mai tin in fabricatie. .

  8. @crixalis –esti de al meu f bine asa mai ales ca dupa ce apare ipad 3 sa vezi preturi atunci imediat la ipad 2. Cel putin aici aw vand super super ieftin daca ai rabdare. Sa vdm cu ce vine 3 ul ca daca ar veni cu retina , procesor decent si ram 1 giga de la mine sigur si ar lua banii mai ales ca am ramas la samsung galaxy s si ipod de f mult timp. 3 ani l as tine sigur.Mai fac si eu la ipod un upgrade k trebuie 🙂 iar la samsung poate daca va avea full hd daca nu la anul.

  9. @ ionel craciunel

    Dle Ionel,
    Poate ca reactia dvs. (sau a ta, ca tot ne tutuim) n-ar merita un raspuns dar mi se pare normal ca aceste comentarii sa contina mesaje cat mai diverse si cat se poate de utile sau pur si simplu pareri despre respectivul subiect nu cu cat vinde unul si altul iPad-ul din dotare.
    Pentru asta exista bazarul de pe forum unde eu insumi am postat mesaje de vanzare.
    Si nu, n-am nicio treaba cu Zaone!

    PS N-am nimic impotriva discutiei amicale si la per tu dar am o problema cu zeflemeaua de 2 lei si total neproductiva. Pentru asta exista alte locuri de defulare.

  10. @Lucif3r- tableta arata impecabil (nota 10), nu are zgarieturi vine in pachetul original. A fost primita de la Romtelecom in urma cu 4 luni ca urmare a prelungirii unui contract, deci ma astept sa iau pe undeva pe la 2400 de lei pentru ca altfel nu merita efortul… cel putin pentru momentul de fata. PS. are jailbreak. Imi cer scuze pentru comm-urile de tip “bazar”!

  11. Unii spun ca ipad2 va fi ieftin , dar din cate observ nici un ipad1 nu a scazut sub pretul de 1000 lei ca il vand pe ebay la 250 de euro varianta wi-fi cu siguranta nu sunt multe , unii renunta la ipad2 doar pentru ipad3 cu jailbrake , s-ar putea sa dezamageasca ipad3 cum nici multi posesori nu au trecut la 4s ,siri ne fiind foarte convingatoare , la procesor quad core ori dual core ii trebuie aplicatii optimizate . Totusi sa nu ne pripim sa le vindem :))

  12. Am Ipad 2 si mor dupa retina display, insa in clipa asta nu exista nici o certitudine. Ar fi intelept sa vedem de fapt cu ce bube va veni ipad 3 pentru ca in afara de ecran, ipad 2 e o masinarie reusita. Cred ca momentul ideal este la 3 luni dupa aparitie, ca sa vedem cat mai multe review-uri.

  13. Sunt iPad-uri 2 noi noute in cutiute, nedesfacute, 16 Gb, Wi-Fi cu 17-18 mil pe toate siteurile de licitatii si voi vreti sa luati peste 20 mil pe unele folosite? Simpatici 😀