El primer unboxing de la nueva tableta iPad (Vídeo)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FCm_ggEhPQ[/youtube]

  Aunque la nueva tableta iPad de la compañía Apple no fue lanzada oficialmente en las tiendas, una web de Vietnam logró hacerse con un producto y lo presenta en el primer unboxing publicado en Internet. Del unboxing se puede ver que la tableta tiene una carcasa ligeramente modificada, pero no hay otras innovaciones destacables, porque desde el punto de vista del diseño la tableta luce igual. En el menú de Ajustes encontramos un botón que nos permite activar la conectividad LTE, pero dudo que alguien en Rumanía lo utilice en un futuro próximo.

Botón LTE del iPad

  La tableta parece ser mucho más rápida a la hora de abrir los menús y la aplicación Configuración, aunque Apple no ha anunciado ninguna mejora en el procesador de la nueva tableta. Mas imagenes puedes ver aquí y encontraremos más información sobre la tableta el viernes cuando los grandes sitios web de EE. UU. publiquen sus reseñas.

ACTUALIZACIÓN: Aquí tienes una confirmación. del hecho de que la tableta tiene 1 GB de RAM y un procesador de doble núcleo de 1 GHz más una comparación con el iPad 2.

iPad 4G

 

29 COMENTARIOII

  1. Stefan,un motiv e camera din ce am vazut in video….in schimb tare faza la finalul video-ului cu tableta kindle…:)))..exceptand limba..:))

  2. Este ingrozitor de enervant ca dupa ce citesc un post din aplicatie, sa imi vina notificare ca exista un post nou, si acesta sa fie chiar postul care l-am citit. Chiar nu se pot diferenta posturile citite ca sa nu mai primesc notificari pentru ele? Parca la alte aplicatii nu e la fel!

  3. Zaone am o problema de soft prin care nu mai recunoaște antena wifi. Cum il pot activa folosind cydia ? Am un iPhone 4 iOS 5.0.1 unthetered jailbreak.

  4. Omul a vorbit corect pe limba lui,nu stiu de ce va plangeti.Mai degraba sa va plangeti auzind un review in engleza,de la unul care vorbeste fonfait,sasait,care isi mesteca scuipatul dupa fiecare fraza si zice “you know” la fiecare 3 cuvinte,plescaite in saliva.

  5. Un prieten are un iPhone 4S si mă stie mai avansat in jailbreak si updateuri, restoruri si mă tot întreabă daca e bine sa ii facă update la 5.1. N-am stiut ce sa-i răspund si te întreb pe tine ca tu ai un iPhone 4S si sti cum reactioneaza. El vrea sa ii facă ota nu la pc.

  6. Zaone am si eu o intrebare la tine daca ma poti ajuta. Am incercat sa updatez ipadul la ios 5.1 prin OTA, la downloadat dar nu mergea sa il instalez. cand ii dadeam instal nu stiu ce eroare dadea…in fine l-am updatat prin itunes …am downloadat in pc ios 5.1 apoi l-am instalat pe ipad. Problema mea care e….softul ios 5.1 care l-am descarcat in ipad prin OTA a ramas in el..adica imi ocupa memorie in plus sau l-a inlocuit automat softul care l-am instalat cu itunes? sper ca ai inteles ce am vrut sa spun…. ms mult