Apple cambia terminales iPhone 4 por terminales iPhone 4S de forma gratuita

  El mes pasado os comenté que Apple sustituye los terminales iPhone 4 de 16 GB blancos rotos por terminales iPhone 4S de 16 GB nuevos o reacondicionados de forma gratuita y bajo garantía. Parece que desde entonces y hasta ahora Apple habría conseguido producir suficientes unidades blancas del iPhone 4 para sustituir los productos dañados que entraban en garantía. pero llego en el caso de sustituir el iPhone 4 negro de 16/32 GB por terminales iPhone 4S. Parece que Apple ya no puede producir suficientes unidades de repuesto y los empleados de ciertas tiendas ofrecen a los clientes una actualización gratuita al iPhone 4S si el dispositivo que traen tiene problemas de funcionalidad.

  Aunque Apple de repente se ha vuelto muy generosa, nadie sabe cuál de las tiendas de la compañía realiza esta actualización gratuita para los terminales, pero se supone que sólo en EE.UU. habría problemas de este tipo. No creo que los revendedores autorizados de productos Apple hagan tales gestos hacia los usuarios, así que no pienses en enviar un iPhone roto con la idea de recibir un iPhone 4S gratis.

31 COMENTARIOII

  1. daca nu ai acte nu primsti nimic, si prietenul tau a primit unul nou ca asa e politica apple….nu lasa pe nimeni sa repare. eu am schimbat de 2 ori un i4 si de fiecare data am luat unul nou

  2. Exista “refurbished” si “factory refurbished”. In primul caz poate fi aparat care a fost de demo, curatat si aranjat pentru revanzare, sau cu ambalajul putin deteriorat, sau primit retur de la client “nemultumit”, apoi reverificat si din nou aranjat pentru vanzare. Toate acestea de catre reseller. Cele “factory refurbished” trec pe la Apple si sunt verificate la sange, schimbat ce e de schimbat daca e cazul (ecrane zgariate etc) si re-ambalate sa arate ca noi. E valabil si la alte produse.

  3. Zaone am si eu o intrebare. Am un iphone 4 black 16gb la care cam dupa 1 an de utilizare, mi-a aparut o pata galbena pe ecran. Mi se poate schimba terminalul chiar daca acesta nu mai este in garantie?Iti multumesc

  4. Zaone, in aceasi situatie sunt si eu ca Mihai. Am in iPhone 4 de 1 an si 4 luni, cam de o luna mi-a aparut o pata galbena in partea dreapta-sus destul de deranjanta…si da semne de aparitie a inca uneia. Am citit (cred ca tot pe iDevice) ca ar fi de la ceva vapori de la lipici si ca ar disparea intr-o saptamana… dar nu e cazul !

    Te rog, da-ne un sfat, ce sa facem ?

  5. Eu am schimbat de 4 ori iPhoneul 4S pana astazi, din cauza bateriei care dupa o luna de utilizare se incalzea si consuma foarte repede. Deja incep sa cred ca am probleme cu prizele prin casa, deoarece mi se pare incredibil, mai ales ca nu are multa lume problema mea 🙁

  6. Din experienta mea, daca nu ai garantie nu ti’l schimba, nu ii face nimic

    Daca ai garantie ti’l schimba pentru orice, chiar daca prezinta urme de lovituri, chiar daca ai tu impresia ca are o problema desi nu are, doar sa te tina multumit.

    Toate astea intr’un apple store, nu reseller.

  7. @George …. cine te pune sa-l incarci la priza ? Am i4 de un an si l-am incarcat numai la PC … ma tine 4-5 zile ( fara 3G/Wi-fi activat ) / 2-3 zile ( cu 3G/Wi-fi activat ) ! … nu il bag niciodata in priza , ca nu-si are rostul ! + ca , odata ce-l incarc la PC , am timp sa-mi scot si poze/video , sau sa mai bag o aplicatie / o melodie 🙂 !!!

  8. In Austria mie mia schimbat i4 negru cu un i4s … Acum vreo 3 luni.. Aveam probleme cu butonul Home 🙂 dar am asteptet dupa ‘reparatie” 2 saptamani :))

  9. Aceeasi problema ca Mihai si Ionut o am din pacate si eu.Dintr-o pata sus,acum am ajuns la 3 si pare ca se extinde pana la unire si numai pe partea dreapta.A iesit din garanti :).La Noumax a zis ca e de la placa de baza-se incalzeste prea tare.Stiu ca am intrebat de schimbat display dar parca era ceva mai mult de 300 Ron.Nasoala situatie.
    PS:Si nu e primul care l-am schimbat cu problema asta.Pacat.

  10. pe dealextreme sunt display-uri +partea din spate la 25$ alb si negru si alte culori 🙂
    So cu 80 de ron ai un display nou , plus spate nou 🙂 Asta daca te incumeti sa le schimbi tu ca nu e foarte greu , daca nu probabil te mai costa ceva la vreun mester Gsm.
    Pentru cei care au pete pe ecran si alte alea si nu mai sunt in garantie si nu au 500 ron sa dea pe o schimbare de display la un service autorizat eu zic ca merita incercat