Apple censura la palabra Jailbreak en los listados de iTunes

  Apple no admite el jailbreak, de hecho probablemente apenas se abstenga de demandar a los hackers que producen estas soluciones, y esto parece haberlos determinado. para censurar la palabra jailbreak en los listados de iTunes. Más precisamente, observe en la imagen de arriba que esta palabra ha sido censurada a pesar de que representa el título de las canciones y tonos de llamada vendidos por Apple. La modificación fue notada por Planetbeing, uno de los hackers que desarrolla la solución de jailbreak sin ataduras para iOS 5.1.1, y parece haber sido aplicada en su país natal, Canadá.

  En Rumania no he notado la aplicación de ninguna censura similar a las canciones, pero Apple distribuye cambios de este tipo en el transcurso de varios días en todos sus servidores, por lo que existe la posibilidad de que lo veamos recién la próxima semana.

15 COMENTARIOII

  1. Cand vom avea untethered jailbreak pt 5.1? V-a fi lansat in acelasi timp cu cel pt 5.1.1? Vreau sa fac update la ios deoarece am probleme de semnal, dar vreau sa fac jailbreak cat de repede. @zaone: ce ma sfatuiesti, fac sau nu update de soft? Sau e vreo solutie de downgrade daca nu am shsh? (am iphone 4, ios 5.1)
    Merci.

  2. Stiti cumva cum pot scapă de eroarea 11 din iTunes- cand vreau sa fac update oficial la un 3GS ? Incerc sa orezolv de o luna si nu a încetat nici acum sa Imi dea dureri de cap 🙂 Multumesc anticipat 🙂

  3. @zaone am cautat tot site-ul am cautat tot youtube-ul! imi zici si mie unde ai solutie de downgrade fara shsh? Intr-un articol anterior ne recomanzi sa nu facem update la 5.1.1 deoarece pana la sfarsitul lunii e posibil sa apara untethered jailbreak pt 5.1, iar mai sus scrii ca “Nu stiu daca va exista untethered jailbreak pentru 5.1, nici nu ii vad rostul.”. Te contrazici singur.

  4. După părerea mea Jailbreak este un soft al dezvoltatorilor de iDevices care ar trebui să fie interpretat ca oricare altă aplicație. Așa cum eu de exemplu ca și developer de aplicații de windows care aduc anumite funcții în plus față de cele default am dreptul să îmi ofer gratuit ba chiar să îmi vând produsul, la fel și developerii Jailbreak ar trebui să aibă acest drept.

    Să fim serioși – din moment ce Microsoft nu are dreptul / nu poate / nu dă în judecată developerii RGHului, LTului și altor hackuri cu scop precis în piratarea jocurilor pe consola Xbox, nici Apple nu ar trebui să aibă acest drept. Este libertatea fiecăruia să dezvolte pe o platformă oferită public, chiar dacă o face gratuit sau pe bani.

    În concluzie, în opinia mea și pod2g ar putea cere bani pe soluțiile de jailbreak fără a intra în conflict cu Apple.