iPhone 5 o uno de los conceptos más interesantes de un reloj iOS(Vídeo)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0IyHXC6JUmE[/youtube]

  He visto muchos conceptos de iPhone 5 y algunos relojes que podrían ser diseñados por Apple, sin embargo el concepto En el videoclip de arriba lo vemos por primera vez. Cuenta con un reloj con pantalla curva que ejecuta iOS y tiene un sistema de agarre muy interesante que probablemente hayas visto en algunas películas de ciencia ficción. Por supuesto, Apple nunca producirá algo así, pero la idea es innovadora.

 

19 COMENTARIOII

  1. Ca sa nu mai zic ca e o randare de max facuta in 10 min. Pot sa fac si eu o bicicleta un televizor o sapca o barca cu motor, mapez pe ele o imagine de iphone si zic ca e concept iphone 5 🙂

  2. prosti mai sunteti va e frica de tehnologie de aia nu apare… bosorogi pariu ca stati cu ceasuri legate la gat ca bunicu… legati de trecut !

  3. De moment nu cred nici eu ! Poate in viitor …. Si mai probabil facut de coreeni pt vreo casa de moda. Si pt fete sigur pt e f feminin sau…..alte persoane .

  4. este o super idee
    arata demential
    nu mai trebuie sa gogonez buzunarele
    nu mai ma gandesc pe unde l am pus
    SUNT O MULTIME DE INAPOIATI PE AICI….

  5. Arata sf, arata bine, dar arata foarte incomod pt o mina umana. Cum as putea tine fiarele alea destul de groase intre degete, deci parca nu as mai putea stringe pumnul sau da mina cu alta persoana. Conceptul este bun, acolo ar trebui niste fire.

  6. arata excelent nu va mai agatati de clasic fiti mai deschisi spre inedit, cand am iesit prima oara cu se xperia purenes amicii au ras oarecum de mine insa incet incet au inteles ca e vremea clasicului a apus demult si doar nostalgici mai au telefoane cu disc.conceptul e chiar superb eu unul as cumpara acest model daca ar fi fabricat fara nici o ezitare.

  7. 2. Bogdán
    Publicado el 6 de julio de 2012 a las 8:40
    Ciudat e cum ar trebui sa-l tii la ureche sa vorbesti.

    Ca oltenii :))