Apple no ofrece Safari 6 para propietarios de PC con sistema operativo Windows

  Ayer la compañía Apple lanzó OS X Mountain Lion, la última versión del sistema operativo para Mac, e incluía Safari 6, una nueva versión del famoso navegador. Safari 6 está disponible tanto en OS X Mountain Lion como en OS X Lion, pero no está disponible para usuarios de Windows. Manzana para eliminarlo desde su propia web todos los enlaces a través de los cuales se podía descargar Safari y dice que cualquiera puede instalar Safari 6 a través del sistema de Actualización de Software que está disponible en OS X.

  La iniciativa de Apple de no ofrecer Safari 6 a los propietarios de PC con sistema operativo Windows me parece efímera porque me cuesta creer que una parte tan grande de los usuarios del navegador quede fuera. La mayoría de las funciones de Safari 6 sólo funcionan en OS X, pero creo que habrá una versión para Windows disponible en un futuro no muy lejano.

12 COMENTARIOII

  1. Tocmai la asta ma uitam si eu azi. Sper ca o sa puna in curand Safari 6 pentru Windows. Daca nu ar face asta ar insemna ca nu mai vor sa dezvolte Safari pentru Windows si sper ca nu va fi asa.

  2. sper sa-l dezvolte si pe windows os sa nul-l uite la fel cum era versiunea de internet explorer pentru mac os(au ajuns la versiunea 5.2.3).oricum safari este mult mai tare pe os x decat pe windows os dar totusi se merita si pe windows pentru cei care nu-si pot cumpara un mac sau pentru cei care nu stiu cum sa faca hackintosh pentru a avea macar sistemul de operare daca nu si idevice-ul de la apple

  3. Parca intereseaza pe cineva comentariile voastre de trolli. Eu am folosit Safari pe Windows si apoi am trecut pe Firefox daca tot zicea lumea ca Safari e atat de prost. Firefox imi dadea crash-uri, in special cand urmaream ceva flash… ma relaxam si imi era lumea mai draga, pac crash. Am intrat pe un website pe care il frecventam si din intamplare a fost atacat de hackeri. Website-ul continea elemente animate, puse de hackeri. La Firefox mi s-a blocat tot browserul si apoi abia mai mergea, la Safari a mers snur. Am revenit pe Safari si nu imi pare rau.

  4. Sa fie sanatosi, pa! In afara de faptul ca e o magarie sa scoti totul de pe site pt cei care l-au rulat cat de cat pe Windows, nu e nicio paguba! O firma serioasa posteaza cel putin un comunicat anuntand dinainte cand scoate ceva produs de cativa ani pt un anumit segment. Si nu ii lasa pe toti in aer! De mai multe ori l-am instalat si tot de atatea ori l-am scos… in afara de faptul ca se bloca permanent, ingheta de ajungeam sa-l opresc tocmai din Task Manager, mi-au intrat si virusi tocmai in memorie cu browserul asta!Pana si un Firefox depasit pare mai sigur. O fi bun pt OS-ul lui, dar la Windows in afara de aspectul estetic, ar mai fi trebuit sa lucreze la el si nu sa-l scoata pur si simplu ca si cum nici n-a existat!