3 meses sin actualización de iOS, 2 meses de actitud relajada de Absinthe y Apple

  El 7 de mayo de 2012 Apple lanzó iOS 5.1.1, la versión de iOS disponible oficialmente a través de iTunes, la versión de iOS que puede ser explotada por Absenta 2.0 durante más de 2 meses. En este periodo, los de Apple dirigieron su atención a las nuevas iOS 6 y se olvidaron por completo del iOS oficial que está disponible en nuestros iDevices. Apple suele apresurarse y bloquear rápidamente las soluciones de jailbreak, pero en este caso Absenta 2.0 Nos llevamos una sorpresa inesperada porque Apple parece no prestarle mucha atención, aunque este método hace jailbreak sin ataduras para cualquier iDevice.

  La actitud de los de Apple no es nueva porque el año pasado la cosa fue exactamente igual y no espero que hasta el lanzamiento de iOS 6 Apple saque iOS 5.1.2 o 5.2 porque no tiene motivos serios para hacerlo. La existencia de Absinthe sólo le ayuda a vender más iDevices en un período en el que las ventas están cayendo y importantes exploits de iOS no circulan por las agencias de prensa internacionales, por lo que iOS 5.1.1 hará la transición a iOS 6 en otoño.

17 COMENTARIOII

  1. Fara JB nici nu m-as gandi sa cumpar iPhone si proabil mai sunt multi de aceeasi parere. E suficient sa fie vreo 10% din numarul total de clienti… adica suficient cat sa atinga sau nu target-urile de vanzare 🙂

  2. iOS 6 nu aduce multe lucruri noi, doar de design. Iar jailbreak-ul iti da m multa libertate. Si in plus su bateria tine cca o zi, poate si m putin. Iar iOS5.1.1 chiar si cu break ma tine 2,5 zile butonate

  3. eu am ios6 si nu sunt de acord cu tine itsy bitsy….

    sunt o gramada in plus, pe langa design. Versiiunea asta de iOS o sa falimenteze cydia incet incet, pentru ca o sa aveti nevoie de tot mai putine tweakuri pentru iDevice-ul vostru.

  4. @5…. nu cred ca o sa falimenteze cydia atata timp cat raman o multime de chestii neacoperite de Apple: Zephyr, WeeCloseApps, IntelliScreenX pentru mine sunt suficient motiv pentru JB. Mai folosesc si alte tweak-uri, dar astea sunt esentiale si nu as renunta la JB din cauza lor…

  5. Pentru ce va faceti jailbreak? 99% pentru a cumpara aplicatii pe gratis. Adica dai peste 3.000 de lei ca sa iti cumperi un iPhone dar nu ai bani sa dai 3,5 lei ca sa iti iei o aplicatie. Penibil.

    E ca si cum ti-ai lua un Ferrari dar nu i-ai pune benzina. Doar ca in cazul vostru iPhone-ul functioneaza fara.

  6. cydia se falimenteaza singura, ca treptat le pleaca dezvoltatorii de jailbreak, iar cei care au ramas nu sint la fel de competenti ca cei care au plecat … vezi cit de repede si de usor au scos ultimile exploituri fata de cum se intimpla acum vreo 2-3 ani

  7. @doom laur am jb si sint sigur ca nu sint singurul care nu il face pt a pirata app, asa ca faci comparatii nerealiste pt un frustrat de user cu 3,5 lei in buzunar.

  8. Am avut jailbreak aproximativ 2 saptamani pana am observat ca toate datele mele au ajuns unde nu trebuie, nu o sa mai repet prostia de a face jailbreak.

  9. Personal cred ca una din atractiile principale la iPhone respectiv la iOS este posibilitatea de a face jailbreak. Probabil ca si Apple realizeaza lucrul asta si a inceput sa fie mai delasatoare cu privire la blocarea solutiilor de jailbreak.

  10. Eu unul am facut jb doar pentru motivul ca unele aplicatii din cydia nu le gesesc in appstore. Eu am instalat decat 4 aplicatii pe care nu le gasesc si le folosesc zilnic. Daca existau pe bani le cumparam.

  11. @doom_laur “pentru a cumpara aplicatii pe gratis” cum faci asta ? ca vreau si eu :>. jailbreak nu inseamna neaparat piratare, sunt chestii pe care apple nu vrea sa le implementeze in iOS , asa ca apare cydia care le rezolva pe toate cu 2-3 tweak-uri…

  12. Corect, dar sunt unii chiar nesimtiti care numai pentru asta o fac. Daca vrei sa-ti personalizezi iDevice-ul n-am nimic impotriva, dar ca sa piratezi cu nesimtire…. Si pe langa asta sa-i mai faci si pe altii prosti ca nu-si fac jailbreak e o prostie. Am o cunostinta care face asa si rade de mne ca iau aplicatii cu bani iar el le ia pe toate gratis… chiar daca ar avea bani sa si le cumpere si el.

  13. Eu unu foloseam Jailbreak-ul doar pentru 2-3 tweak-uri, pe care din pacate Apple nu inteleg de ce nu vrea sa le implementeze in IOS. Sunt de parere ca Android va castiga teren in fata IOS-ului datorita faptului ca este mult mai customizabil! Pacat de hardware-ul in sine, sincer de la iPhone 4 in sus (4s, 5) sunt super terminale, cel putin ca feeling!