Aquí está Steve Jobs en unas imágenes que hasta ahora no han sido publicadas

  Steve Jobs Está presente en muchas imágenes publicadas a lo largo de los años en Internet, pero pocas muestran su juventud. Un sitio web americano triunfó para obtener Unas imágenes exclusivas que presentan a Steve Jobs junto al equipo que trabajó en Apple en los primeros años tras la fundación de la empresa. El sitio web afirma que las imágenes no han sido publicadas en ningún otro lugar de Internet y junto a ellas también han publicado una historia escrita por la persona que las tomó hace más de unas décadas cuando Jobs y Wozniak trabajaban juntos.

10 COMENTARIOII

  1. Sa te vad pe tine draga Alex cu o companie ca a lui…pana atunci, jignirea ta demonstreaza cat de limitat esti in vocabular, poate si in viata de zi cu zi…

  2. Alex fraiere, ca sa folosesc vocabularul tau, mi-ai aratat inca o data ce oameni fara educatie sunt prin Romanica..hai pa fraiere, oriunde te-ai afla.

  3. Diutaa, totul sta in ton. Spre exemplu eu l-am apreciat ca aspect, astfel setand tonul ca amiabil.
    La fel cum tu ai setat un ton ostil, probabil satul de oameni fara educatie pe care îi vezi pretutindeni. Era o expresie la figurat. E chiar o povestioara interesanta in spatele ei. Imaginea camaraderiei dintre Steve si ceilalti mi-a adus aminte de prietenii din liceu, si da “fraiere” era o expresie adesea folosita, insa cu conotatie prieteneasca. Nici intr-un caz insultatoare. Speram ca nu e nevoie sa scriu un eseu. Ar fi interesant ca participarea la forum sa fie post examinare. Sa nu cumva sa intre “oameni fara educatie” pe aici. Diutaa sper ca exprimarea mea nu a fost si mai departe ofensatoare in memoria D-lui Jobs. Si ca ai inteles tonul. De altfel ma bucur ca ai vorbit. O seara buna!

  4. Uite vezi andrei a prins pe jumate ce voiam sa zic. Nu is drag, la fel cum nici Steve Jobs nu e fraier. E sarcasm oameni buni, il apreciez si stimez.

  5. Alex, da, cunosc expresia “fraiere”.As mintii, daca nu as recunoaste ca mi-am alintat prietenii asa..chiar prin liceu..mai adesea..
    Vezi..daca foloseai ghilimelele,eram prieteni de la inceput, asa am inceput cu o ” cearta” si apoi ne imprietenim:) noapte buna 🙂