Mire en iDevice.ro todo lo que Apple anuncia durante la conferencia de presentación del iPad Mini

  Mañana por la tarde a las 20:00 Apple iniciará una conferencia en la que presentará iPad Mini y varios otros productos esperados desde hace meses. Probabilidades como una alimentación EN VIVO que Apple transmitirá son muy pequeñas, pero considerando que todo se llevará a cabo en un lugar poco utilizado por Apple, hay bastantes posibilidades de que uno de los invitados transmita todo EN VIVO. No importa cuál sea la situación, mañana por la tarde a partir de las 19:30 te espero en iDevice.ro para ver y discutir todo lo que Apple presenta en su conferencia.

9 COMENTARIOII

  1. Eu sper ca va mai transmite CNN live video, la fel cum a facut la lansarea lui iPhone 5!
    Ar fi simpatic sa stau pe canapea si sa vad la televizor prezentarea (chiar daca e decalata cu o jumatate de ora fata de “live”). 🙂

  2. Nu imi inchipui ce poate sa aduca ibook 3.0 in plus. Avem deja carti interactive, ce se mai poate intampla?!. Sa ne descarce in creier prin mufa lighting continutul unei carti? :)))))

  3. Manolo……

    Inca sunt multe de facut pt iBooks asa ca gura mica…

    • mi-ar placea sa beneficiem si noi de dictionar in lb romana, m-am saturat sa tot ies din aplicatii sa caut arhaismele
    • mi-ar placea sa putem edita greseli direct de pe iPhone/iPad
    • iBooks Author este disponibil numai pt Mac, dece sa nu faca si o versiune pt Windows??

    Cam asa ceva imi doresc de la iBooks 3.0, desigur sunt o gramada de functii importante pe care Apple le-ar putea adauga in iBooks

    Draga Manolo, daca ai acel efect interesant pentru rasfoit paginile asta nu inseamna ca iBooks are TOTUL si ca nu se mai poate imbunatati nimic la el.
    Sper ca te-am lamurit

  4. Draga prietene iPhone 4S,

    Tonalitatea limbajului cu care mi te adresezi nu iti face cinste.Intr-adevar nu am luat in calcul posibilitatea introducerii iBook Author pentru ca ma refeream strict la functiile aplicatiei iBooks.De asemenea m-am referit la faptul ca pentru a face trecerea de la 2.0 la 3.0 trebuie sa vii cu ceva revolutionar asa cum s-a intamplat cu trecerea de la 1.0 la 2.0.
    Aspectele la care te referi sunt treceri de la 2.0 la 2.2, nu imbunatatiri majore
    In plus faptul ca este in spatele unui avatar nu iti da dreptul sa folosesti un limbaj si nu cred ca ai dreptul sa imi spui cand sa vorbesc sau ce sa vorbesc.
    Comentariul si informatiile aditionale pe care mi le-ai oferit au fost chiar pertinente si le respect pentru ca arata un om cu pregatire, dar chiar daca este un blog cred ca ar trebui sa avem un limbaj respectuos.
    Sper ca te-am lamurit 🙂