iOS mostraría las redes Wi-Fi conocidas en la aplicación Configuración

  Nuestros iDevices pueden conectarse automáticamente a las redes. Wi-Fi conocidos tras un primer acceso, pero lamentablemente no tenemos la posibilidad de verlos listados en la aplicación Configuración. Todo cambiaría, tal vez empezando por iOS 6.1, Apple probando en iOS una función que nos permitiría ver todas las redes Wi-Fi a las que nos hemos conectado hasta el momento y que iOS reconoce y posiblemente conozca la contraseña de inicio de sesión.

  La foto de arriba fue tomada por una persona quienes probaron versiones de iOS en el pasado antes de su lanzamiento oficial, y aunque aún no se sabe cuándo podremos ver la función en iOS, sería muy apreciada por los usuarios.

24 COMENTARIOII

  1. Ne ajuta, ca oriunde mergi…acolo unde ai mai fost si te-ai conectat…sa intre internetul automat, fara sa mai cauti tu retele sau sa mai pui parole. Eu zic ca e foarte buna chestia asta…

  2. Pai ne ajuta foarte mult…daca te duci undeva unde ai mai fost conectat la wifi, te scuteste sa mai cauti prin settings si sa cauti reteaua respectiva si te mai scuteste si de password…eu cred ca e foarte buna ideea asta…

  3. pai asta se poate si in prezent…adica eu daca m-am logat la o retea wireless unde am fost nevoit sa bag parola, iOS-ul mi-a tinut parola salvata si nu am mai fost nevoit sa o reintroduc…nu inteleg folosul acestui articol.

  4. Chestia asta e deja implementata.Eu daca merg prin locuri in care m-am mai conectat,iar wi-fi-ul e pornit se conecteaza automat.IOS 6.0.1 I5

  5. Avantajul acestei sectiuni este posibilitatea de management (stergere si prioritizare ) a retelelor la care ai fost conectat … uneori poate fi util …;)

  6. E o strategie Apple…nu zic c-o inteleg, dar asta este…
    Aduce-ti-va aminte ca functia copy/paste de ex, a fost implementata doar in iOS 3.0 🙂
    Gandi-ti-va ca orice amarat de telefon pre-smartphone permitea utilizatorului sa foloseasca profile. iOS inca nu are acest feature (si aici vorbesc strict de feature-urile cu care vine iOS by default).
    Am un LG GT505 de vreo 3 ani care stie sa imi arate retelele la care m-am conectat in trecut. Apple abia acum vine cu acest feature (care era disponibil pt JB). La ce e util acest feature? Doar pentru a sterge anumite retele in cazul in care dorim sa nu se mai conecteze telefonul cand trecem in aria lor de acoperire, fara a fi nevoie sa fim acolo.

  7. @Liviu74 odata ce ai utilizat o retea WiFi si ai introdus parola telefonul ti-o tine minte pana la resoftare sau daca reteaua respectiva isi schimba parola. Tu cand deblochezi iPhone-ul si te aflii intr-o zona cu retea WiFi la care ai mai fost conectat, se conecteaza automat. Pentru ce sa imi mai bat capu sa intru in settings>wifi>known network.

    Din punctul meu de vedere e useless.

  8. in loc sa se ocupe putin de toggles pt 3g/wifi/location(ah si cate mai lipsesc de la softu unui smartphone in 2013) ei fac o porcarie care nu te ajuta cu mare lucru

  9. lol, vb prostii. Eu la mine acasa am WiFi iar cand plec la altcineva si am fost conectat la el la wifi, cand ajung la el acasa se conecteaza automat, nu mai bag nici o parola si nu mai intru in nici o setare. Ex: plec de la mine de acasa cu telefonul pe wifi pornit, iar cand ajung la ala acasa cand il scot din buzunar(fiind blocat) e conectat la WiFi. Deci nush cu ce te-ar ajuta prostia asta. Doar sa iti ramana in history retele la care ai ramas conectat ca in rest nu ii vad folosul.

  10. Eu am instalate doua tweak-uri care fac lucrul asta.
    Primul este NetworkKnowledge care afiseaza retelele cunoscute ( se instaleaza in settings / wifi networks exact ca in imagine).
    Al 2-lea este WiFi Passwords care afiseaza si parolele de la retelele pe care m-am conectat.

  11. Nu as putea zice ca te ajuta prea mult pentru ca ios-ul oricum se logheaza automat la retelele cunoscute fara sa mai intri prin setting singura diferenta ar fi ca ai putea sa revezi parola fara a fi nevoit sa o tii minte sau sa te uiti pe router

  12. Pentru mine cel putin va fi foarte util , de multe ori in cafenele intreb de parola pe iPhone iar cand vreau sa intru de pe tableta uit parola si astept ospatarul 2 h pana se intoarce.