Así es como puedes obtener aplicaciones gratuitas de la App Store sin jailbreak ni hacking

  Instalación de cierre fue un duro golpe para la comunidad pirata de aplicaciones de la App Store y aunque algunos están dispuestos utilizar programas peligrosos para instalar aplicaciones, todavía existen otros métodos para conseguir lo que deseas. Sitios web como este te dan la oportunidad de obtener Tarjeta de regalo de iTunes gratis-s descargando y probando aplicaciones, o recomendándolas a amigos. Los sitios web tienen muchísimos usuarios que te ofrecen la oportunidad de obtener puntos que luego puedes convertir en Gift Cards de iTunes o pagos a Paypal y esta es probablemente la forma más sencilla y legal de conseguir lo que quieres, sin pagar.

  A continuación se muestran algunos sitios web que le ayudarán a obtener aplicaciones gratuitas de la App Store. Si alguien lo invita a un servicio de este tipo, use el código del enlace de activación para registrarse y recibir puntos gratis por descargar aplicaciones. El proceso de registro del sitio web se realiza SÓLO en iDevices, así que abra los enlaces directamente desde las terminales, de lo contrario no podrá registrarse.

  Si conoces otros sitios web similares, deja su enlace en un comentario, el artículo se actualizará hoy si encuentro otros sitios web igualmente buenos.

78 COMENTARIOII

  1. Nu va mai tot legati de omu asta ! Omul incearca sa faca un bn pentru toti ca sa ne tina la curent cu toate noutatile si voi il luati la misto ! Este si el om si mai greseste pt aia nu trebuie luat la misto

  2. @adyvalorosu

    Haolioooo perfectule!

    Sa știi ca urmăresc acest blog de ceva vreme si nu prea am văzut greșeli pe aici! Nu știu realizările tale, dar crede-mă uneori se mai întâmplă să greșești mai ales când ai mai multe de făcut ! Dacă vrei să ajuți, atrage atenția discret, dacă vrei să împroști cu noroi orice lucru să știi că nu folosește nimănui. Asta e boală românească greu de vindecat!

  3. @Vilcu Radu trebuie ca si persoana careia ii dai invitatie sa descarce o aplicatie sau sa se inregistreze.
    Eu folosesc Vpn express pentru a avea ip de america,asa iti da mai multe aplicatii.
    bamboowallet iti da 1 cent pe video vizualizat,la rewards per video

  4. De ce Domnu Zaone le plătești tu app pt ei sau e interzis pe situl tau asa ceva ?
    Daca el are de gind sa facă asta sau sa-si cumpere samsung sau sa joace fotbal cu 5 lui nu vad care e priblema ! Dar na situl e al tau si ai tot dreptul era doar o întrebare ?

  5. Cu ce este mai periculos cineva care obtine o aplicatie prin piratare fata de cineva care o obtine printr-un cod-voucher ? Rezultatul nu e acelasi : tu ai aplicatia fara sa o platesti : producatorul fara sa incaseze nimic in ambele cazuri . Nu e un meci cu remiza ?

  6. Cand intru pe unul sin site-uri imi spune ca instaleaza un profil, il intalez dupa cand ma duc la profile fara sa inchid safari nu am nimic… ceva suspect se petrece in tel cu aceste site-uri.

  7. am dat install dar ma uit dupa in setari sa vad ce a instalat si la profil zice ca nu am nimic instalat. am strans ceva puncte dar am inchis siteurile si vroiam sa sterg profilurile instalate

  8. cam panarame aceste siteuri si nici nu o sa apucati de prea multe ori sa luati ceva….
    am incercat asta mai de mult tocmai pentru a evita jb si concluzia???
    m-am ales cu timp mult pierdut , telefonu si tot ce foloseam si incarcam cu chestii deacolo se faceau praf in scurt timp si de castigat nu am castigat mai mult de 10$ :)))))))))))))))
    cu aceste magarii nu faceti decat sa ump[leti buzunarele altora prin reclame dar voi v-a alegeti cu telefonu praf si respectivii de la care “cumparati” aplicatia care o vreti primeste ceva mai putin decat voi , adica nimic….
    mai pe scurt e mai bun un jb ca f… mai putin telefonu sau tableta
    eu cu toate ca avem destule idevice-uri si destui cunoscuti cu i-deviceui tot nu am facut mare branza , inafara de restore la tel de cateva ori bune……

  9. @Vilcu Radu,@okyjunior Vpn express e o aplicatie din appstore care iti schimba ip-ul pe america sau uk.la inceput ai 300mb trafic apoi poti plati sa ai mai mult trafic.eu de exemplu mi-am luat cu 8 dolari trafic de 30gb pentru 3 luni.daca iei aplicatii din freemyapps sau realpoints sau oricare altele,intai sa ai activat vpn cu ip de america,apoi cand te trimite in appstore sa downloadezi aplicatia inchizi vpn,iei aplicatia,deschizi vpn si pornesti aplicatia cu ip de usa.asta ca sa iti ajunga traficul oferit de vpn express.hotspot shield nu e bun,nu are aceleasi chestii ca vpn express.pentru stream de pe bamboowallet sectiunea reward per video cu ip de america iti da mai multe video-uri.cand nu iti mai da,mai astepti,sau inchizi vpn si il deschizi din nou.la ora actuala folosesc bamboowallet cel mai mult.am castigat si 10 dolari din concursurile lor de pe facebook.bafta

  10. @Seby eu din aplicatiile astea am scos 203 dolari de pe amazon si le-am vandut cuiva.apoi cu banii luati de pe coduri am mai pus diferenta si mi-am luat iphone 5 la prelungire de abonament.daca ai timp merita.sa nu mai zic,ca in itunes cu viggle am facut peste 250 de dolari cand mergea si pe europa.acum nu mai dau asa de multe nici pe america.si din banii aia mi-am cumparat igo full europa,aplicatii si tot ce am vrut.

  11. aplicatii pentru sarantoci, ipocriti sau super zgarciti, aveti iphone atunci ar trebui sa aveti si bani pentru aplicati si jocuri, altfel denumirea romaneasca a termenului este “melteni”

  12. Vb lu radu aveti iphone si nu sunt bani de o aplicatie ce naiba macar lua-ti gift card. Pe mine unu nu ma intereseaza aplicatile din appstore in afara de cateva. Jalibreak nu fac pt aplicati si daca il fac este pentru tweak-uri si pt ca normal cu jalibreak faci cam ce vrei cu tel. Nu incurajez sa va face-ti jalibreak fiecare face ce vrea, dar cred ca o aplicatie o poti cumpara odata ce esti un posesor de iphone.

  13. E FOARTE MISTO PE LANGA ASTEA MAI ESTE KUAYONG CARE MERGE FOARTE BINE ,SINGURA PROBLEMA ESTE CA TOT MENIUL ESTE IN CHINEZA , DAR CU PUTINA RABDARE SE INVATA . INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA :
    STIE CINEVA O ALTERNATIVA LA CYDIA FARA A FACE JAILBREAK ?
    MERSI SALUTARI

  14. Scuze, nu cred ca sunt chiar Off topic, cum pot instala aplicații de pe AppStore USA , fără sa schimb userul ?
    De fapt, se poate ?

  15. Samy trebuie sa ai un cont pe AppStore de America sa ai un ip de America asta cu VPN o faci asta e pt free aplicații. Cu bani îți va trebui un gift card de USA sau un card bancar deschis in USA.

  16. angelis
    nu te contrazic cu weblin pentru ca nu l-am probat personal , dar in tutorialul ce l-am vazut spunea ca se poate si fara jalbreak si pe pagina lor undeva scrie la fel . oricum ideea e buna zic eu :)))). toata stima pentru pagina chinezeasca kuaiyong care functioneaza 100% fara jailbreak

  17. Darian tocmai m-am uitat acolo eu am un certificat pe care l-am înscris chestia e ca sunt foarte putine si nu merg instalate pe tel eu am 4s ios 6 6.0.1 dar s-ar putea sa meargă pe ios 6 6.1 eu m-am logat la ei dar nu merg sa descarci pe tel si nici nu ai ce sunt fff putine ms.

  18. Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu folosesc de ceva vreme free my apps si am luat doua gift carduri de 10$ si sunt foarte multumit… Am cumparat multe aplicatii utilitare cat si jocuri… Nu sunt prostii aceste siteuri!

  19. Salut…am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma ajutati, am castigat 1.100.000 de credite pe FreeAppSlots, si vad ca pot cumpara cu ei aproximativ 150 usd pentru amazon , ce se poate cumpara de ei stiti cumva ?

  20. Cine ia coduri pe amazon sa stiti ca daca vreti sa cumparati ceva de acolo trebuie sa aveti de 3 ori suma produsului dorit in contul amazon.la un coolet de procesor de 17 dolari am platit 64 de dolari cu tot cu transport,dar a ajuns in 3 zile.

  21. @raduku………pai nu am strans , aseara cand am vazut postul lui zaone, am zis sa le incerc pe toate , la toate am facut circa 500-1000 de pct, deci am renuntat rapid, apoi am instalat si freeappslots, la care am facut 10.000 de pct , deci tot o nimica toata, am zis ca este o porcarie:)), apoi am citit intr-un comentariu de aici ca cineva a castigat un ipad, si am inceput o campanie serioasa de a da link-ul pe faceebook si am mai strans vreo 25 de free spens, la care la ultima lovitura mi-au picat 3 tablete (echivalentul a 1.000.000 de credite) si asta a fost povestea, acum ramane doar sa aflu daca pot sa ii folosesc la cumpararea de produse nu aplicatii , ca aplicatii tot am cumparat ….poate cu inca cateva spen-uri pot ajunge macar la 1.750.000 credite sa pot lua tableta …., au mai fost useri care au castigato

  22. @Andrei Cristian eu am reusit sa castig un ipad mini pe freeappslots.com dar trebuie sa ai pe cine in state deoarece nu trimit in afara SUA… daca vrei mai multe detalii :skate_and_fun ID mess

  23. cei care sunt interesati cum am procedat cand am reusit sa castig ipad-ul mini pot sa ma contatceze pe mess:skate_and_fun …

  24. defapt, in cazul voucherelor tu intri pe un site unde iti da sa descarci aplicatii de la sponsori pentru a le creste nr de descarcari. Se numesc sponsori pt ca sponsorizeaza, adica platesc ceva. o parte din bani se transforma in vouchere si o parte ramane site-ului de pe care descarci( ex: freemyapps) deci nu e piraterie si e perfect legal.

  25. Nu am decat 5 lei pe card si cu toate astea pot cumpara aplicatiile platite de pe appstore gratis. Cum este posibil asa ceva? De cateva zile am luat mai multe aplicatii si melodii si pe card au ramas tot 5 lei.

  26. de ce numi da sa fac puncte pe FeauturePoints am facut doar 175 puncte numi mai da aplicatii sa descarc va rog ajutatina