¡iOS 7 nos permitirá compartir cualquier archivo vía Bluetooth o WiFi!

  Durante años, los usuarios de iDevice han estado preguntando a la empresa Apple implementar la posibilidad de compartir cualquier tipo de archivos vía Bluetooth con cualquier terminal móvil y en iOS 7 la empresa responde en cierta medida a estas solicitudes mediante la implementación Lanzamiento desde el aire. El sistema nos permitirá compartir archivos a través de WiFi o Bluetooth con cualquier iDevices cercano, pero no podremos compartir nada en nuestros iDevices, al menos no sin hacer una fuga antes.

  Accesible a través de Centro de Control, o el menú para compartir fotos/videos/enlaces, etc., AirDrop será una herramienta poderosa para aquellos que tienen fuga hecho a iDevices. Usando aplicaciones como iFile, podremos compartir cualquier tipo de documentos internos de iOS con cualquiera de nuestros iDevices, y con la ayuda de otros ajustes muy probablemente podremos enviar archivos a otros terminales móviles. Si en el pasado se necesitaba AirBlue Sharing o Celeste para realizar esta operación, en iOS 7 La base del sistema para compartir archivos existe, solo es necesario modificarla.

  Los desarrolladores encontrarán rápidamente formas de permitir la interconexión entre iDevices y otros terminales móviles para compartir archivos vía Bluetooth y posiblemente WiFi, ya que los iDevices actuales cuentan con chips compatibles con la tecnología WiFi Direct. Prácticamente en iOS 7 tendremos la libertad de compartir cualquier cosa, en cualquier momento, pero sólo mediante jailbreak.

24 COMENTARIOII

  1. Si in felul asta Apple te invita sa faci jaibreak pentru o aplicatie care este implementata in alte sisteme de cel putin 10 ani!Oare Apple crede ca pe planeta asta nu mai exista decat marul stricat? Tot mai mult or sa piarda din piata pentru un lucru banal!

  2. am asa o presimtire ca daca vom putea face de la iphone la iphone sane facem cruce..:) ce alte dispozitiv cand nu merge nici intre ideviceuri

  3. Bobby lăsa ca samsungu scoate mai multe porcari de exemplu la s3 chestia cu ecranu ca se închide cand nu te uiti si alte porcari are le alte, măcar nici un iPhone nu o explodat in buzunar la vre-un om:))))

  4. E un inceput promitator pentru deschiderea sistemului de operare. Sunt convins ca a fost posibil datorita presiunii utilizatorilor nemultumiti de colivie. Despre cei carora le place in colivia roz, ce sa zic … mai bine ma abtin.
    Felicitari Apple, felicitari celor a caror voce s-a facut auzita.

  5. asa isi protejaza apple deviceurile…si nu asa pierd,asa castiga! doar copii schmba intre ei poze si melodii prin bluetooth….iar apple nu e pentru copii…deci…?

  6. La cate variante de “transfer” sunt acum…chiar nu mai contează prin ce. Si da, corect, doar copiii mai transmit prin Bluetooth , bine zis Remus. Fără suparare. Chiar daca si acum câțiva ani , tot iPhone aveam, sincer, chiar nu ma deranja ca nu puteam trimite ceva altcuiva. Si mai mult, nici cei pe care ii vedeam cu samsung nu își trimiteau.. Acum trăim in era digitala, ai acces oricând la orice. Nu mai e ca atunci când nu știai nu stiu ce melodie, poza, bla bla bla. Si daca ma gândesc , mereu stergeai cate ceva ca nu aveai spațiu suficient. Acum ai , ce e drept, dar a dispărut interesul ăla de acum câțiva ani

  7. Ce titlu gen tabloid :), puteti partaja orice in ios7 …… Daca aveti iphone 5, jailbreak, si daca se oboseste cineva sa fructifice acest aspect

  8. Mda, si eu cand spuneam ca iphone nici macar prin bluetooth nu poate sa trimita ,voi spuneati mare lucru , acuma a aparut WoW ce tare super tare e la iphone si pe telefoane e din 2005, dar tot naspa o sa fie doar iphone intre iphone…

  9. @remus : ce vrei sa zici prin “Apple nu e pentru copii”? Circa 7% din posesorii de iPhone sunt cu varsta in intervalul 13-17 ani deci beneficiari ai sharing-ului sunt destui.
    Faptul ca tu nu folosesti un serviciu nu inseamna ca acesta este nefolositor. Producatorii de device-uri nu-si creeaza echipamentele si serviciile dupa nevoile unui anume om ci dupa nevoile unei populatii.

  10. OFF: Zaone, tengo un iPhone 4 iOS 4.3.5 con Gevey y quiero actualizarlo a 5.1 o 6.1, entendí que el módem debe seguir igual, es decir 04.10.01. ¿Por favor explícame cómo hacer esto?

  11. nu e chestie de copii,sincer sa fiu e un mare minus asta,oare cati dintre voi nu v-ati lovit de acest impediment?si nu vorbesc de poze sau melodii cum zic unii”maturi” pe aici,spun de ceva util,un pdf,un rar sau multe altele de genul ,asta e ,bine ca mai am un alt telefon de rezerva,nu toata lumea are net constant pe telefon sau bump si alte mijloace de transfer prin wi-fi

  12. @Remus,@Daniel, nu mai faceți voi pe cunoscatorii si nu va mai dați cu părerea căci daca Apple va va da voie sa trimiteti prin Bluetooth fisiere către orice mobil o sa sariti in sus de bucurie, acum ca nu se poate faceți pe grozavii si spuneti ca nu va trebuie….oare cat de cocalari puteți fi ca atunci când Apple va interzice ceva ,sa spuneti ca defapt nu va trebuie acel lucru!!!!

  13. hai ca-i tare tot jailbrake-ul e la baza ce mizerie ! ma intreb ca sa te notifice cu sonor ca ai apeluri pierdute tot jb? astept functia asta de la 3.1.2 si mi-a crescut barba…