Tutorial: jailbreak p0sixspwn para iPhone 3GS, iPhone 4 y iPod Touch 4G en iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 y iOS 6.1.5 (Windows, Mac)

  fuga de p0sixspwn es la primera solución de jailbreak sin ataduras para iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 4G funcionamiento iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5, se lanzó hace aproximadamente una hora y se basa en los exploits utilizados en fuga de evasion7. Estoy hablando de un paquete actualmente disponible en Cydia, que tan pronto como se instala aplica los exploits utilizados en evasi0n7 y el lo hace jailbreak sin ataduras sólo para los 3 dispositivos mencionados anteriormente.

  Por el momento la versión posixspwn disponible en Cydia tiene problemas de funcionamiento, pero en las próximas horas se publicará la versión 1.0-9, por lo que sería bueno esperarla antes de iniciar el trámite. Este tutorial te ayudará a hacerlo. fuga a cualquiera de las 3 terminales si no tienes una fuga ya hecho para ellos. Si usted tiene jailbreak atado ya hecho, entonces basta con abrir Cydia, buscar el paquete p0sixspwn e instalarlo, siendo el procedimiento automático.

  fuga de p0sixspwn es compatible con:

  • iphone 3gs;
  • iPhone 4;
  • iPod Touch 4G.

  fuga de p0sixspwn  jailbreak para:

  • ios 6.1.3;
  • ios 6.1.4;
  • iOS 6.1.5.

paso 1

Descargue la última versión de redsn0w desde aquí.

Descargar iOS 6.0 por lo tanto. ATENCIÓN, SÓLO se debe utilizar 6.0.

paso 2

  Conecte el terminal a PC/Mac. En Windows, vaya a la carpeta donde descargó rojosn0w, haga clic derecho en el ejecutable, seleccione Propiedades y desde el menú recién abierto vaya a Compatibilidad y garrapatas Ejecuta este programa en modo compatibilidad para luego seleccione windows XP, pulse Aplicá y luego está bien. Si no sigues el paso correcto, no podrás iniciar el terminal conectado. En Mac/Windows abrir redsn0w 0.9.15 beta 3, Pulse el Extrasentonces Seleccione IPSW y selecciona el ipsw de iOS 6 y presiona Siguiente. redsn0w implementará el exploit.

paso 3

Luego de este procedimiento, presione el botón Atrás para regresar al menú principal de redsn0w.

paso 4

Ahora tienes que insertar el teléfono en MODO DFU. Primero cierre la terminal, luego:

  • mantenga presionado el botón de encendido durante 3 segundos;
  • sin soltar el botón de encendido, presione el botón Home durante 10 segundos;
  • Después de que pasen los 10 segundos, suelte el botón de Encendido y el teléfono ya debería estar en modo DFU y redsn0w comenzará a implementar el exploit.

paso 5

Ahora presione el botón fuga desde el menú principal de redsn0w, marque Instalar Cydia y cualquier otra cosa que le interese y presione el botón Siguiente, luego espere a que se implementen los exploits.

paso 6

Después de reiniciar el terminal, introdúzcalo nuevamente en Modo DFU siguiendo las instrucciones del paso 4.

paso 7

Ahora regrese al menú principal de redsn0w, seleccione la opción Extras, luego Seleccione ipsw y elija nuevamente el ipsw de iOS 6.0. Ahora elija la opción Just Boot del menú Extras y espere a que se inicie el terminal, posiblemente marque la opción Arranque automáticamente este dispositivo cuando se conecta en modo DFU. Si el procedimiento no comienza automáticamente, presione el botón Siguiente.

paso 8

Después de reiniciar el terminal, abre Cydia y deja que realice sus configuraciones iniciales. Después de realizarlos busca el paquete p0sixspwn, instálalo y tendrás un terminal con jailbreak untethered aplicado.

88 COMENTARIOII

  1. Hola,
    O nelamurire: Faci jailbreak tethered pe ios 6(caci in tutorial specifici sa folosim 6.0) si o sa avem apoi jailbreak untethered cu ios 6.1.3??

    Nu inteleg unde se face trecerea de la 6.0(iosul folosit initiail) la ios 6.1.3..

  2. zaone ai apucat sa testezi aceasta versiune de jailbreak ? are destule buguri in cydia ca evasi0n7 ? (nu ma refer ca nu este suport pentru ios7 la aplicatii si tweak-uri si la instalare/dezinstalare a aplicatiitor care au suporta ios7: ifile mobile terminal,etc)

  3. Ciudat. Ii dau jailbreak si nu imi instaleaza cydia. De nici o culoare.
    Pe Mac/Windows deschideti redsn0w 0.9.15 beta 3, apasati butonul Extras, apoi Select IPSW si selectati ipsw-ul iOS 6… pana aici e ok. Intervine o problema in continuare -> si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul. Nu ma lasa sa apas pe Next.

  4. 1) A mai facut cineva untethered jailbreak pe ios 6.1.3.?
    2) Se poate face tethered jailbreak la 6.1.3. cu si apoi sa instalezi p0sixspwn ca sa fie untethered jailbreak?

  5. iphone4 ios 6.3.4 merge totul perfect … am trecut pe la ios 7 dar e groaznic .. aplicatiile incompatibile.. appsync incompatibil… am salvat shsh-uri de la 7 pentru orice eventualitate dar pentru ip4 recomand ios6

  6. Am făcut untethered JB pe un iPhone 3GS cu iOS 6.1.3 care avea un tethered JB dinainte. Totul a fost cât se poate de simplu si fără probleme. Am instalat sursa, instalat pachetul si după un reboot avea un 3GS cu untethered JB.

  7. pe mine nu ma lasa sa adaug sursa aceea, imi spune ca nu exista …, am incercat de N ori cu copy/paste si degeaba, acelasi mesaj, nu imi da eroare dupa ce o adaug, imi zice direct ca nu exista si nu ma lasa sa o bag, a mai patit cineva asta ??

  8. Am făcut untethered JB pe un iPhone 4 cu iOS 6.1.3 pe care aveam tethered JB.Totul a fost cât se poate de simplu si fără probleme. Am instalat sursa,am instalat pachetul si după un reboot si totul ok,iphone untethered JB

  9. A mers pe 3GS de la 5.1.1 la 6.1.3 cu urmatorii pasi:
    – update la 6.1.3 cu iTunes;
    – tether jb cu redsn0w (am bifat “downgrade from iPad baseband”);
    – untether jb cu p0sixspwn (din cydia);
    – unlock cu ultrasn0w;
    Buena suerte!

    P.S. *BB a ramas 05.13.04

  10. Am incercat sa fac jailbreak pe 3gs la versiunea 6.1.3 si stupoare, redsn0w imi da exploit faield, nu inteleg, nu este primul jailbreak pe care il fac. Aveti idee ce se intampla?

  11. @Liviu nu am nici un antivirus, ba mai mult am inchis si firewalul.

    A mai patit cineva asa? Dupa ce imi spune wxploiting with limera in imi apare exploit failed.

  12. @macheavel

    Am spus ca nu este primul jailbreak pe care il fac, deci stiu cu ce ipsw trebuie sa selectez in redsn0w. Am intrebat pt cei care au mai intampinat aceasta problema. Telefonul este blocat pe Orange Romania, vreau sa-i fac jailberak cu baseband de ipad, sa-l decodez cu ultrasn0w si apoi la tehered iar apoi vreau sa-l fac untehered cu p0sixspwn. Multumesc ! Am precizat si mai sus nu am nici un fel de antivirus sau firewall activat, aveti idee de unde ar putea fi ? Am facut resoftare la 6.1.3 si l-am activat cu cartela orange. Multumesc, astept raspunsurile voastre.

  13. Deci foarte tare frate. Sunteti cei mai tari, am reusit sa fac untetherd jailbreak si unlock 6.1.3 pe 3gs de la 5.1.1 bb. 05.13.04. Ideea e ca updateul la 6.1.3 a schimbat bb la 05.16.08 si a trebuit sa fac update ipad bb sa functioneze. Nu stiu, n am incercat sa fac cumva downgrade la 5.13.04, dar mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi, in felul acesta as putea folosii si navigatia intrucat bb 06.15.00 nu ma lasa.

    Multumesc mult idevice!

  14. @ Viorel

    Cu redsn0w dai select ipsw, bagi 6.0 apoi dai back, jailbreak, bagi dfu mode, bifezi downgrade from ipad baseband si cobori basebandul la 05.13. Succes !

  15. Am rezolvat problema cu exploit failed. Se pare ca am o problema de windows, am decodat si upgradat terminalul la ios 6.1.3 untehered cu un alt pc. Functioneaza fara probleme iphone 3gs jailbreakuit cu p0sixspwn.

  16. @ Elyhu

    Esti sigur ca revine la 5.13 si nu la 5.16? E foarte important pentru ca trebuie sa o iau de la capat daca revine la 5.16. si nu la 5.13. BB-ul s-a updatat de la 5.13 la 5.16 in momentul cand am facut restore de la 5.1.1 la 6.1.3, deci ma gandesc ca downgrade bb il aduce la 5.16.08

    Gracias!

  17. Spuneti-mi si mie va rog
    Am i4 ios 7.0.4 si am vrut aseara sa dau downgrade folosint dfu mode si shift+restore la 6.1.3 din iTunes, dar imi dadea incontinui eroare aia stupida de 3194 si am renuntat pt ca trebuia sa vin la servici devreme. Ma rog, ce vreau este sa imi spune-ti daca pot sa fac downgrade altfel decat shift+restore , tin sa adaug ca am avut jb pe 6.0, 6.1.2.(presupun ca s-au salvat shsh urile)..
    Exista rezolvare?

  18. hola,
    pe 3gs mie nu-mi ia semnalul am incercat cartele vodafone cosmote … am reinstalat ultrasn0w , mobile substrATE… nu stiu ce sa fac cred ca ma intorc la 5.1.1.

  19. am observat ca dupa acest JB se intampla sa pice reteaua impreuna cu wifi-ul simultan foarte des. Mentionez ca este vorba despre un 3gs

  20. Pe 3GS știu ca era alt program din cydia “redsn0w” sau ceva de genu ,facea unthetered JB -debloca si reteaua , nu p0sixspwn si mergea făcut JB perfect( erau mulți pași de urmat, intrai in DFU mode de 3-4 ori, făceai downgrade la ipad BB ) dar toate astea cu mult inainte sa apara versiunea asta de JB ptr IOS 6.1.3 ( găsiți detalii la 3GS in jailbreak list, nu aici la iphone 4 ) .

    Am reușit JB ptr. Iphone 4 neverloked IOS 6.1.3, dor ca ptr DFU mode, LA PASUL 4 nu am mai ținut 3sec butonul de power(nu mi-a intrat in DFU mode.. decât după ce, cu iphonul oprit am apasat simultan butonul power si Home ptr 10sec si apoi am continuat cu butonul Home ptr aproximativ 30 sec) .
    După ce se instaleaza cydia, la changes a trebuit sa dau refresh ca sa apară p0sixspwn!
    Ca un sfat: salvati SHSH ptr IOS care il aveti acum inainte de a face JB. cu iFAIT

  21. Salutare tuturor si un An Nou frumos.
    Tot citesc ce si cum sa fac upgrade de la 5.1.1. la 6.1.3 pentru un 3GS si zau daca inteleg ceva …
    Gasesc in Cydia in telefon varianta 1.3-2 pentru p0sixspwn si daca vreau sa o instalez imi cere IOS Firmware >=6.1.3 cu toate c eu nu am decat IOS 5.1.1 … Exista vre-o solutie sa am IOS 6.1.3 cu JB sau ma las pagubas si raman la 5.1.1?
    Multam fain de ajutor ca ceva mai explicit ar fi tare bun

  22. @60. mihait

    Salut si La multi ani!

    Sa faci upgrade este f simplu. Conectezi telefonul la iTunes si faci update la 6.1.3. Mai departe trebuie sa faci JB ios 6.1.3. urmarind tutorial de pe site, apoi instalezi p0sisxpwn pentru untethered. Daca telefonul necesita si unlock trebuie sa instalezi si ultrasn0w tot din Cydia si done. Situatia poate devenii complicata daca telefonul tau are un baseband de ipad, in cazul asta este necesar un downgrade BB inainte sa faci update la 6.1.3.

    Estimar!

  23. Salut si la multi ani,

    Dupa jailbreak Cydia, Calendare, Safari si Mail imi dau crash, solutii de rezolvare ? Multumesc anticipat

  24. Am reușit. Dacă după jailbreak unele programe +/- Cydia dau crash mergeți in Redsn0w , alegeți ipsw-ul de iOS 6.0 si la Extrati dați just boot

  25. Salutare , am un iphone 4 blocat pe Orange Franta ios 7.0.4 cu jailbreak si am o mare nedumerire, se poate face unlock la retea cu ceva program???? Va multumesc!!!

  26. Asta am facut din prima clipa de cand am instalat Cydia crezand ca va face deblocare la retea dar din pacate imi da No Service!!

  27. da folosesc ios.6. imi arata si pe tel (iphone4) ca ii face jalbreak. si nu e instalat cydia. nici o modificare in tel, merge semnal tot, dar nu merg unele aplicatii, cum ar fii safari, youtube, game center, in principie ce se conecteaza la net. wiifii ul merge cu siguranta ca folosesc fbul si merge ok…in redsn0w daca vreu sa ii dat “just boot” inainte de terminarea incarcarii imi da erroare…idei???

  28. @61. Viorel

    Buna Viorel,

    Multumesc mult pentru toate informatiile oferite dar inca nu am suficienta incredere ca din ceea ce este postat voi putea realiza trecerea la ios 6.3.1. si evident realizarea unui JB cu succes. Telefonul este un 3GS si a fost decodat de Orange pentru ca era inca in garantie. Nu cred ca merita neaparat efortul cu toate ca sunt deja aplicatii noi care solicita minimum ios 6.1, deci sincer ma mai gandesc tinand cont si de faptl ca procesorul este deja putin invechit. Te pot contacta daca ma hotarasc si pe alta cale?

    Multumesc mult oricum

  29. Am un iphone 3gs si am facut jailbreak la 6.1.3 dupa pasi de mai sus…Totul a fost ok pana la sf cand sa-mi citeasca cartela…prima data am instalat in cydia p0sixspwn iar apoi ultrasn0w si tot nu-mi citea cartela…cine ma poate ajuta si pe mn? 🙂 ms anticipat

  30. Eu am uitat la un iPhone 4/ 2012 IOS 6.1.3 sa folosesc versiunea IPSW specifica 3.2 …..si am incercat de 3x, pana. mi-am dat seama , dar cand am ales versiunea corecta nu am mai reusit sa fac JB am mai incercat de 3x si nu a mers, 1 data a zis fail si 2x sa astept ptr reboot! e posibil sa nu pot sa mai fac JB la acel I4 ?! eventual decat dupa un restore (dar asa inseamna sa trec la IOS7) !? sau sa mai incerc pe un alt PC ?

  31. salut:D am facut unthetred jailbreak pe iphone 3gs i-am dat unlock si imi pica intruna semnalul cand intru pe net pe 3gs sau pe wifi de ce?? ma paote ajuta cine cu problema asta??

  32. Hola,

    Am incercat pe un 3GS sa fac pasul asta: “Pe Mac/Windows deschideti redsn0w 0.9.15 beta 3, apasati butonul Extras, apoi Select IPSW si selectati ipsw-ul iOS 6 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul.” si primesc un mesaj ca versiunea nu este suportata de redsn0w 9.15.b3.

    Poate sa imi explice si mie cineva unde gresesc?

  33. iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw cel din tabelul de JB.
    tel a fost deblocat si facut JB acum ceva ani, i-am facut update de ios acum o luna nu a mai mers pt ca era locked pe at&t, l-am deblocat dar acum cand incerc sa-l activez ca pe orice tel nou nu mai vede sim-ul.
    Eu acum nu incerc sa ii fac JB doar as vrea sa il pot aduce la setari originale ca sa il pot activa

  34. Am un iPhone 4 cu iOS 5.0.1 si jaibreak. Ce imi recomandati ca versiune de soft? Asta sau 7.1.2? Mentionez ca vreau sa fac si jailbreak. Vreau sa fac un update pentru ca a inceput sa piarda semnalul si sa nu isi mai revina fara un restart. Nu mai merg nici sursele in Cydia.