iPhone 6 Air – Batería de 2915 mAh presentada en nuevas imágenes

  El mes pasado lo vi por primera vez. Batería 2915 mAh din imaginea de mai sus, ea urmand a fi implementata in iPhone 6 Airo iPhone 6 con pantalla de 5.5 pulgadas. Saptamana aceasta avem bateria presentado de nuevo, ea fiind fabricata de catre compania Huizhou Desay pentru cei din Cupertino, specificatiile sale fiind identice cu cele pe care le-am putut vedea in saptamanile trecute cu ocazia aparitiei acelor imagini ale bateriei iPhone 6 Air.

  Conform marcajelor prezente pe ea, bateria are 2915 mAh si poate oferi 11.1 Whr la 4.35V, specificatiile fiind superioare celor bateriei implementate in iPhone 5S, dar si pe cele presupuse pentru bateria iphone 6. Tot luna trecuta am aflat ca in iPhone 6 am putea ragasi o 1810 mAh de la batería ceruta de catre compania Apple de la partenerii sai asiatici, insa in ambele cazuri vorbim doar despre zvonuri si nimic 100% sigur.

  El iPhone 6 será presentado el 9 de septiembre por Apple y luego los estaré esperando a partir de las 19:30 para comentar todo lo que nos mostrará la empresa.