X Factor Rumania – la aplicación para iPhone con nuevas imágenes y videoclips del detrás de escena del programa de Antena 1


Factor X Rumania este unul dintre cele mai populare show-uri TV din tara noastra, el fiind gazduit de catre postul TV Antena 1 de mai bine de 3 ani de zile, iar pentru el exista inclusiv o Aplicación iPhone cu o multitudine de continut dedicat. Aplicatia X Factor Romania pentru iPhone va ofera posibilitatea de a accesa continut exclusiv din cadrul show-ului, iar aici vorbim despre imagini si clipuri video inregistrate in timpul spectacolelor sau in culisele emisiunii.

Cu aplicatia X Factor poti sa experimentezi show-ul tau preferat direct de pe telefonul mobil! Vezi cele mai importante momente video din emisiune, distreaza-te cu cele mai tari galerii foto din culise si citeste informatii inedite despre concurenti, dar si despre Delia, Horia si Stefan. Discuta cu prietenii despre momentele tale preferate din emisiune, lasa-le mesaje de incurajare concurentilor tai favoriti si sfatuieste-i pe jurati!

  Más que eso, aplicatia X Factor Romania va ofera posibilitatea de a discuta cu prietenii despre tot ceea ce se intampla in timpul emisiunii folosind un chat dedicat si va ofera optiunea de a va incuraja favoritii cu mesaje text. Aplicatia Factor X Rumania Está disponible para DESCARGA GRATIS in App Store intr-un format compatibil doar cu iPhone si iPod Touch.

Precio inicial:
Nombre:
Factor X Rumania

gratuito

DESCARGAR





Desarrollador: Grupo Antena TV SA
Categoría: Entretenimiento


Descripción: Cu aplicatia X Factor poti sa experimentezi show-ul tau preferat direct de pe telefonul mobil!

Vezi cele mai importante momente video din emisiune, distreaza-te cu cele mai tari galerii foto din culise s…


El tamaño de la aplicación es: 9.1 Mb