iPad Air 2 y iPad Mini 3 revelados por Apple en un "error" de relaciones públicas.

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost confirmate oficial aseara de catre compania Apple, cei din Cupertino publicand “din greseala” un nou ghid de utilizare pentru iOS 8 in iBookStore, prima sa imagine fiind cea de mai sus, in care avem confirmate tabletele, dar si iOS 8.1. Nexus 6 si Nexus 9 au fost prezentate ieri de catre Google cu doar o ora inainte ca Apple sa faca aceasta “mica greseala” in iBookstore, atentia multora fiind directionata catre noile produse Apple in timpul lansarii unor noi produse ale Google.

  Desi compania Apple nu are obiceiul de a actiona intr-un asemenea mod in timpul lansarilor de produse noi ale unui competitor, se pare ca undeca in Cupertino exista putina disperare. Daca inaintea prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus exista foarte mult interes din partea lumii intregi, in cazul iPad Air 2 si iPad Mini 3 interesul este mult, mult mai mic, cele doua noi produse nu atrag atentia unui numar foarte mare de persoane, asa ca Apple actioneaza asa cum poate pentru a ne distrage atentia de la produsele competitorilor.

  Esta noche, a partir de las 19:30, te espero en iDevice.ro para comentar todo lo que presentará la empresa Apple. En la misma medida te recomiendo descargar la aplicación iDevice.ro para estar siempre al día de todas las novedades del mundo Apple.

Precio inicial:
Nombre:
Aplicación iDevice.Ro Push

gratuito

DESCARGAR





Desarrollador: Adrián Gabor
Categoría: Noticias


Descripción: iDevice.ro es actualmente el blog tecnológico más leído en Rumania, cientos de miles de rumanos leen mensualmente las noticias más recientes e interesantes sobre los productos Apple y todo lo relacionado con el campo...


El tamaño de la aplicación es: 7.5 Mb