iOS 8.1: he aquí por qué necesita actualizar para poder usar Pangu jailbreak

  iOS beta 8.1.1 1 a fost lansat în cursul zilei de ieri pentru dezvoltatorii de aplicații pentru iPhone, iPad y iPod Touch, iar dacă încă nu ați aflat, jailbreak iOS 8.1 a fost blocat prin actualizările implementate în el. Hackerii echipei Pangu au confirmat în cursul nopții trecute faptul că Apple a reușit să blocheze vulnerabilitățile care au stat la baza dezvoltării soluției de jailbreak iOS 8 – iOS 8.1 pentru terminalele noastre, astfel că dacă veți instala actualizarea nu veți mai putea folosi Pangu prea curând.

  Având în vedere că Hackerii probabil nu au vreo intenție de a folosi vreo altă vulnerabilitate pentru a exploata iOS 8.1.1 în viitor, singura voastră șansă de a folosi acest program este un update sau cambiar a iOS 8.1. Dacă aveți iOS 7 încă instalat în terminalele voastre, ar fi indicat să faceți update la iOS 8.1 prin intermediul iTunes și nu prin Software Update deoarece s-ar putea să aveți probleme cu Pangu, după instalarea noii versiuni a sistemului de operare jailbreak-ul putând fi făcut extrem de ușor.

  Dacă ați făcut deja update la iOS 8.1.1 uso ghidul de instalare iOS 8.1.1 fără UDID, atunci va trebui să faceți downgrade la iOS 8.1 dacă doriți să puteți face în continuare jailbreak pe terminalele voastre. Nu se știe deocamdată când va fi lansat oficial iOS 8.1.1 în iTunes pentru terminalele noastre, dar nu cred că vom avea de așteptat pentru mai mult de două săptămâni de zile pănâ când Apple îl va oferi.