Street View - Google lanza una nueva aplicación para iOS

Aplicación Street View para Google iOSvista de calle este un modul dezvoltat pentru Google Maps de catre compania Google in ideea de a ne permite sa vizualizam imagini de la nivelul strazii din aproape orice locatii de pe glob. Aplicatia Street View pentru iOS nu are la baza aceasta functionalitate, ci ne va permite sa vizualizam imagini panoramice sau imagini sferice, la 360 de grade, din diverse locatii de pe glob, aplicatia oferind inclusiv optiunea de a incarca asemenea imagini.

Practic Google nu ne va oferi acces la sistemul Street View al Google Maps prin aceasta aplicatie, ci doar ne va permite sa vizualizam imaginile incarcate in sistemul Views, lansat cu aproape 2 ani de zile in urma. Avand in vedere ca sistemul nu era in atentia utilizatorilor si imaginile nu erau vizualizate de chiar atat de multa lume, compania Google avea nevoie de o aplicatie Street View dedicata pentru a-si promova serviciul.

For the first time, in one new app, your profile and photo spheres will be presented alongside those from Google and other contributors, creating a unified Street View gallery designed to bring more visibility to you and your work. On iOS, the Street View app will replace Photo Sphere Camera with both iOS and Android versions of the new app supporting our photo sphere camera mode.

Aplicatia Street View va fi lansata in luna august de catre compania Google si toate pozele din serviciile adiacente ale celor din Mountain View vor fi disponibile in noul serviciu si implicit in noul titlu. Separat de vizualizarea sau incarcarea de poze de catre utilizatori, Google le va permite si proprietarilor de afaceri sa incarce poze cu fatadele cladirilor in care isi desfasoara activitatea.

Aplicatia Street View va inlocui aplicatia Photo Sphere Camera atat in iOS, cat si in Android, insa deocamdata nu se stie cand anume in august va fi ea disponibila pentru noi.