El Motorola Moto X Style tiene mejor cámara que el iPhone 6 Plus

Motorola Moto X Style vs iPhone 6 PlusMotorola Moto X Style tiene una habitación mejor que iPhone 6 Plus, iar acest lucru este confirmat de catre un grup de profesnionisti in testarea camerelor pentru terminale mobile si camere foto/video.

In imaginile acestui articol puteti vedea ca modelul cel mai scump al Motorola Moto X Style obtine cu un punct mai mult decat iPhone 6 Plus in testele foto/video facute de catre cei de la DxOMark, diferenta fata de terminalul celor de la Apple fiind atat de mica, incat putini o vor sesiza.

Conform celor de la DxOMark, Motorola Moto X Style are performante mai slabe decat iPhone 6 Plus cand vine vorba despre inregistrarea pozelor, insa lucrurile se schimba serios cand vine vorba despre inregistrarea clipurilor video, acolo smartphone-ul Motorola fiind mai bun.

Desi Motorola Moto X Style intrece terminalul iPhone 6 Plus, nu acelasi lucru este valabil cand vine vorba despre Samsung Galaxy S6 o Samsung Galaxy S6 Edge, terminalele celor de la Samsung fiind cele mai bune pentru inregistrare de poze sau clipuri video.

Motorola Moto X Style vs iPhone 6 Plus 1

Ca sa fiu sincer, cu o camera de 21 de megapixeli era normal ca Motorola Moto X Style vs iPhone 6 Plus 1 sa aiba performante foto/video foarte bune, astfel ca implementarea unei componente atat de bune este pe deplin justificata si probabil multi vor aprecia ceea ce a facut Motorola.

Chiar daca Motorola Moto X Style nu are performante mai bune decat Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge, diferenta dintre smartphone-uri nu este foarte mare, desi probabil unele diferente vor fi usor sesizabile de catre utilizatorii obisnuiti de terminale mobile.