BreadcrumbsAway desactiva una función útil de iOS 9

Pan rallado lejosPan rallado lejos es una pellizcar lanzado anoche en Cydia para ejecutar iPhone, iPad y iPod Touch iOS 9, rolul sau fiind de a dezactiva o functie pe care eu o consider a fi extrem de utila pentru terminalele noastre.

Más precisamente, te dije que en iOS 9 avem un sistem nou care se activeaza atunci cand o aplicatie ne trimite la o alta aplicatie printr-un link intern, in partea superioara stanga a noii aplicatii deschise fiind afisat un link care ne permite sa revenim rapid la aplicatia anterioara cu o simpla apasare.

Pan rallado lejos a fost gandit pentru a dezactiva acest sistem in iOS 9, insa ca sa fiu complet sincer cu voi nu stiu de ce vreo persoana si-ar dori acest lucru deoarece in acest mod puteti reveni rapid la aplicatia anterioara fara sa mai accesati task switcher-ul sau alte sisteme similare.

Swipe to dismiss the back to app link on iOS 9. On iOS 9, an app will display a back to previous app button (aka breadcrumbs) if you activated that app via a link. While this is really handy, it can get a bit intrusive at times. This tweak lets you simply swipe the back to app button off to the side to dismiss it.

Pan rallado lejos está disponible para descargar desde el repositorio BigBoss de Cydia.