iOS 9.3 beta 5 ha sido lanzado

iOS beta 9.3 5 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, cea de-a cincea versiune a sistemului de operare iOS 9.3 venind la doar o saptamana distanta de iOS 9.3 beta 4, cei de la Apple schimbandu-si strategia privind lansarile versiunilor beta.

iOS beta 9.3 5 este oferit in momentul de fata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, acestia putand face instalarea prin intermediul Software Update, Actualizare Software, optiunea fiind disponibila in aplicatia Settings, Configurari a sistemului de operare.

Utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri nu pot instala iOS beta 9.3 5 deocamdata deoarece versiunea public beta nu a fost oferita de catre compania Apple, asa ca fara un profil oferit de un dezvoltator sau un ipsw potrivit va trebui sa asteptati inca minim o zi.

Ca de obicei compania Apple nu a publicat si o lista cu schimbarile implementate in iOS beta 9.3 5 pentru dezvoltatorii sai, insa cel mai probabil vorbim despre imbuntatatiri ale performantelor generale si rezolvarea unor probleme de functionare.

iOS 9.3 trae para nosotros el sistema de turno de nocheLa posibilidad de proteger notas con contraseña o Touch ID, nuevos atajos para 3D Touch, un sistema multiusuario para iPad y una serie de otras mejoras para la funcionalidad general de nuestros terminales.

Como hay noticias disponibles iOS beta 9.3 5 Te mantendré informado en este artículo con todo lo que encontrarás diferente.

ACTUALIZAR: Se pare ca si versiunea public beta 5 a fost lansata pentru utilizatorii obisnuiti.

ACTUALIZACIÓN 2: Aquí estás cómo instalar iOS 9.3 beta pública 5.

ACTUALIZACIÓN 3: Singura modificare vizuala este schimbarea modului in care Night Shift este activat sau dezactivat de utilizatori.

iOS 9.3 beta 5 Night Shift - iDevice.ro