Apple Watch 2 hará llamadas telefónicas por sí solo, tiene un procesador rápido

Apple Watch 2 va putea efectua apeluri telefonice fara ajutorul unui iPhone.

Mira de Apple 2 va avea integrata o functionalitate GSM care ii va permite sa faca apeluri telefonice de unul singur fara a necesita interconectarea prealabila cu un terminal iPhone, iar separat va avea un procesor mai rapid pentru a rula aplicatiile mai eficient

Según fuentes cercanas a Apple, Apple Watch 2 nu va mai avea nevoie de un terminal iPhone pentru a permite trimiterea de iMessage-uri sau de a face apeluri telefonice, insa aceasta schimbare impune si folosirea unui SIM secundar cu ceasul.

In momentul de fata Apple Watch se foloseste de internetul si conectivitatea GSM a iPhone-ului pentru a oferi aceste functii, dar Mira de Apple 2 va necesita o cartela SIM separata cu un abonament de telefonie mobila si internet separate pentru a oferi aceste functii independent de un iPhone.

Daca Apple va oferi si aceste functii care vor reduce substantial dependenta Mira de Apple 2 de un iPhone, atunci baza de utilizatori care se vor putea bucura de produs va creste, multi utilizatori Android putand folosi ceasul inteligent multumita schimbarilor.

Extinderea bazei de potentiali clienti ai Mira de Apple 2 ii va oferi companiei Apple posibilitatea de a isi creste vanzarile smartwatch-ului in urmatorii ani, iar asta pentru ca acum produsul este util doar celor care detin un iPhone, nu si restului lumii.

A parte de estos, Mira de Apple 2 urmeaza sa includa un procesor mai rapid, deci vechiul chip S1 va fi inlocuit de un Chip S2 care ar putea avea componentele folosite in chip-urile A6 sau A7 create de catre Apple cu 3 si respectiv 2 ani in urma pentru iDevice-uri.

Mira de Apple 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in toamna acestui an impreuna cu iPhone 7.