Aquí está quién le robó el título de empresa más valiosa a Apple

Timp dee cativa ani de zile compania Apple ocupa mandra pozitia de cea mai valoroasa companie de pe planeta in baza capitalizarii bursiere, insa astazi cei de la Alphabet i-au furat locul, pentru a doua oara in mai putin de un an de zile, iar schimbarea ar putea fi temporara.

Pretul actiunilor companiei Apple a atins valoarea de 90 de dolari in cursul acestei dimineti, in scadere cu 2.5%, iar desi pretul actiunilor Alphabet este deasemenea in scadere, valoarea capitalizarii bursiere a celor din Mountain View a devenit mai mare decat cea a celor din Cupertino.

In momentul de fata Alphabet are o capitalizare bursiera de 499 mil millones de dolari, cea a companiei Apple fiind de 494 mil millones de dolari, diferenta fiind foarte mica intre companii, iar cu o bursa fluctuanta, pana la sfarsitul zilei bursiere locurile s-ar putea schimba.

V-am spus ca ambele companii au mai facut schimb de locuri cu mai putin de un an in urma, iar si in respectiva situatie totul a fost temporar, deci exista sanse foarte mici ca lucrurile sa fie diferite acum, noi zvonuri despre produse Apple putand genera o crestere serioasa a pretului actiunilor.