Rendimiento del Samsung Galaxy Note7 respecto al iPhone y otros terminales Android

Performantele Samsung Galaxy Note7, inregistrate folosind aplicatia de benchmark AnTuTu, sunt comparate in imaginea de mai jos cu cele ale Samsung Galaxy S7, Motorola Moto Z Droid Edition si iPhone 6S Plus, terminalul coreenilor iesind invingator fata de toate cele trei competitoare, dar numai intr-un singur test.

Mai exact, in testul privind testarea puterii de procesare, performantele Samsung Galaxy Note7 au fost superioare tuturor celor trei smartphone-uri cu care este comparat, insa in cazul iPhone 6S Plus scorul este de aproape 3 ori mai mic decat cel real, asa ca nu trebuie sa il luati in considerare, dar el nu ar fi fost mai mare decat al Samsung Galaxy Note7.

In cazul Samsung Galaxy S7 si Motorola Moto Z Droid diferentele nu sunt enorme, dar nici sesizabile, asa ca e putin probabil ca persoanele care ar pune fata in fata cele trei dispozitive ar realiza diferente de 10% in performante intre ele, insa pe hartie ele exista si trebuie luate in considerare.

Samsung Galaxy Note7 este performant si nu prea

desi performantele Samsung Galaxy Note7 in ceea ce priveste puterea de procesare sunt demne de lauda, iPhone 6S Plus il intrece in celelalte doua teste privind puterea de procesare a placii grafice, diferenta fiind mai mare in cazul celui de-al doilea test, Motorola Z Droid Edition fiind singurul care i se apropie oarecum in performante.

performante samsung galaxy note7

Este adevarat ca Samsung Galaxy Note7 are un eran cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, in timp ce iPhone 6S Plus are unul cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, insa stiind aceste diferente, Samsung trebuia sa includa o placa grafica mai puternica, dar nu a facut-o, asa ca toate criticile merg la compania coreeana.

Aceste afiind spuse, performantele Samsung Galaxy Note7 sunt pe jumatate bune, adica exista putere de procesare mare, dar nu exista si o placa grafica suficient de puternica pentru a le sustine, asa ca nu este exclus ca in viitor unele jocuri sa aiba probleme in a rula la un framerate mare pe terminal.