iOS 10 beta pública 6: cómo instalarlo

iOS 10 public beta 6 poate fi instalat pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch urmand procedura de mai jos, insa cu atentie pentru a nu va strica iDevice-urile.

10 6 iOS beta pública a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, actualizarea pentru versiunea beta publica a iOS 10 venind la doar 4 zile dupa cea anterioara, semn ca Apple grabeste serios procesul de testare al sistemului de operare pentru a elimina toate problemele raportate pana in prezent.

10 6 iOS beta pública fue lanzado junto con iOS beta 10 7, ambele versiuni ale iOS 10 aducand exact aceleasi schimbari pentru utilizatorii care aleg sa le instaleze, singura diferenta dintre ele stand in faptul ca o versiune a fost facuta pentru utilizatorii obisnuiti, iar cealalta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

10 6 iOS beta pública poate fi instalat foarte simplu daca ati instalat deja iOS 10 public beta 5, sau o versiune anterioara, instalarea in iPhone iPad sau iPod Touch facandu-se prin accesarea Configuraciones> General> Actualización de software, Configuración > General > Actualización de software y siguiendo los pasos del menú respectivo, siendo requerido al menos 1 GB de espacio de almacenamiento libre para la instalación.

Instalar iOS 10 beta pública 6

10 6 iOS beta pública nu trebuie instalat en iPhone, iPad y iPod Touch antes de asegurarte de tener al menos 1.2 - 1.8 GB de espacio disponible porque la instalación no requerirá la descarga de solo unos cientos de MB, y finalmente debo decirte que hagas todo a través de una conexión WiFi porque tendrás que descargar un archivo grande.

10 6 iOS beta pública nu trebuie instalat nici daca nu ati facut inca un backup folosind iTunes sau iCloud, deoarece exista sansa ca procedura sa nu functioneze 100% corect si sa fie necesara o reinstalare a sistemului de operare.

10 6 iOS beta pública poate fi instalat urmand procedura de mai jos :

  1. acceso esta página.
  2. Inicia sesión con tu ID de Apple.
  3. Elige iOS y desplázate hacia abajo hasta que veas la opción Descargar perfil.
  4. presiona el botón Descargar perfil.
  5. Cuando se le solicite instalar un perfil de seguridad, presione el botón Instalar.
  6. Ahora verá un mensaje de alerta solicitando un reinicio del terminal, el cual debe ser aceptado.
  7. Después de reiniciar, navegue hasta Configuraciones> General> Actualización de software, Configuración > General > Actualización de software y elige la opción Descarga e instala, Descargar e instalar.

10 6 iOS beta pública va fi deja instalat la finalul acestui proces in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari in legatura cu 10 6 iOS beta pública, le astept in comentarii.

10 6 iOS beta pública