iPhone 7: lanzamiento con reservas canceladas y entregas retrasadas

iPhone 7 a avut parte de o lansare cu probleme, unele comenzi fiind amanate si unele livrari intarziate de catre cei de la Apple.

Desi interesul vis-a-vis de iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost enorm, nu toata lumea a avut parte de o experienta chiar atat de buna odata cu aparitia acestui produs. Mai exact, se pare ca Apple a “dat cu o mana si a luat cu doua”, astfel ca unii utilizatori au vazut ca precomenzile lor sunt livrate mai repede, in timp ce altele au fost amanate fara motiv.

Ieri v-am spus ca multi dintre cei care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu livrate dupa 16 septembrie au realizat cu bucurie ca Apple le-a avansat termenele de livrare. Era vorba despre cateva zile sau cateva saptamani, insa terminalele urmau sa ajunga mai repede la cei care le-au comandat, vestile bucurand foarte multe persoane.

Astazi, unii dintre cei care aveau rezervari in magazine pentru terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au realizat ca nu au cu ce sa plece din locatie, deoarece dispozitivele nu fusesera livrate. Desigur ca Apple nu ii notificase in prealabil in legatura cu faptul ca terminalele lor iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu fusesera livrate, iar de aici au aparut nervii.

iPhone 7 a fost lansat cu comenzi amanate si livrari intarziate

In aceeasi masura, unii dintre cei care aveau date de livrare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus care erau stabilite pentru saptamana viitoare, au observat ca ele au fost intarziate. Desigur ca nu au fost oferite explicatii pentru aceste intarzieri ale livrarilor, ier ei nu pot face altceva decat sa critice compania Apple si sa astepte aparitia terminalelor la usa.

Probleme au fost in intreaga lume pentru lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar multi au asteptat in zadar la cozi lungi pentru terminale care nu existau in magazine. Situatia este una problematica si afecteaza serios imaginea companiei Apple, mai ales ca americanii se asteptau ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie un esec, dar ele au generat foarte mare interes.