iOS 11: así funciona la configuración automática del iPhone

iOS 11 are integrat un sistem special care permite setarea automata a unui terminal iPhone, nou sau vechi, folosind setarlle existente intr-un alt terminal iPhone. Apple a introdus initial acest sistem pentru Apple Watch in ideea de a facilita imperecherea si transferul de date din iPhone in smartwatch, dar cu iOS 11 el ajunge inclusiv la terminalele iPhone sau tabletele iPad, dupa o trecere pe la AirPods.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza acest proces, terminalul de pe care sunt transferate datele din iOS 11 afisand un desen special pe care terminalul nou trebuie sa il scaneze. In momentul scanarii, iOS 11 va incepe sa trensfere o varietate de date intre cele doua dispozitive, astfel incat ambele sa aiba exact aceleasi informatii pentru noi.

Vorbim aici despre setari pentru functionarea iOS 11, parole de logare in serviciile Apple, documente din aplicatii, informatii despre aplicatii, felul in care sunt aranjate aplicatiile si multe altele. Practic, procedura este similara cu cea folosita pentru iCloud cand setam un iPhone nou, doar ca in iOS 11 totul este facut direct intre terminalele noastre.

iOS 11 a devenit mult mai inteligent in ceea ce priveste transferul de date si informatii intre dispozitivele noastre, dar era normal ca acest lucru sa se intample. Cei de la Apple aveau nevoie de o metoda de a seta automat si rapid un iPhone, dupa ce AirPods au fost extrem de laudate pentru sistemul lor, iar iOS 11 simplifica extrem de mult totul pentru iDevice-uri.

1 COMENTARIO