iOS 11.1 beta 1: enorme aumento de la autonomía

iOS 11.1 beta 1 tiene un enorme aumento en la duración de la batería, en el iPhone 8 Plus Apple ofrece una mejora colosal a sus clientes.

iOS beta 11.1 1 tiene un enorme aumento en la duración de la batería, como veréis en el vídeo clip a continuación, siendo la diferencia respecto a iOS 11.0.1 muy difícil de explicar de alguna manera. Prácticamente, en iPhone 8 Plus iOS 11.1 beta 1 obtiene una autonomía de batería superior en más de una hora a la obtenida en iOS 11.0.1, siendo la diferencia enorme y representa más de una cuarta parte de la autonomía obtenida en la versión pública.

iOS 11.1 beta 1 se encuentra actualmente en período de prueba en Apple, y es difícil decir por qué logra ofrecer una autonomía tan grande para la batería del iPhone 8 Plus. Teniendo en cuenta que iOS 11.1 beta 1 se encuentra actualmente en período de prueba, es difícil decir si la autonomía ofrecida ahora estará disponible incluso en la versión final del sistema operativo, pero Apple también puede darnos agradables sorpresas.

iOS 11.1 beta 1 también se ofrece en una versión beta pública que cualquiera puede instalar y ofrece exactamente los mismos beneficios que la versión para desarrolladores. Incluso si iOS 11.1 beta 1 tiene una autonomía extremadamente buena en el iPhone 8 Plus ahora, le recomiendo que no se haga ilusiones de que esto se mantenga incluso cuando la versión final del sistema operativo esté disponible.

34 COMENTARIOII

  1. Cand a mai fost sa fie semnate 3 variante de ipsw de Apple !?
    10.3.3 , 11 , 11.0.1 ….. sa nu uitam si de al “4-lea” … beta ….. ce concluzie tragem !?
    SUPERB ???

  2. tocmai am gasit un bug enervant in IOS 11, si nu pe beta. Daca ai un apple watch conectat la telefon, viteza wifi pe 2.4ghz este mediocra. Testat pe SE si 8. Cu bluetooth conectat la ceas, nu am mai mult de 12mbps. Cu bluetooth pe Off complet ajung si la 60mbps

  3. @Cătălin Petrisor Crezi că merită să trec de la 10.3.3 tot pe un iPhone 7? Chiar nu știu ce să fac. Eu folosesc și wapp foarte mult, adică vorbesc încontinuu. Și Instagram.
    Sper să-mi dai și tu un sfat.
    @Pastravanu Silviu, tu cum ai folosit telefonul, in intervalul ăla de timp?

  4. @d.c.: nu pot sa ti dau un sfat si imi cer scuze pentru asta.Eu sunt un utilizator de iPhone de la i3GS pe care il mai am pe undeva, dar nu sunt specialist.Cred ca Zaone este mai in masura sa te sfatuiasca.Eu pot sa ti confirm ca print sreenul este real, nu am niciun interes, nu promovez nimic.Am postat o realitate personala cu i7 folosit@Pastravanu Silviu: in modul cel mai normal .Pe scurt toate activate(wi-fi, LTE, bluetooth(vorbesc numai cu casca Plantronics Voyager Legend sau cu sistemul BT din masina, WA, verificare starea vremii cam din ora in ora sunt cu casa decopertata,mai vizionez si DigiSport pe DigiOnline,luminozitate setata pe automat,iDevice verjficat incontinuu pentru articolele noi, intr un cuvant ,doua,trei NICIUN FEL DE ECONOMIE.

  5. Cătălin Petrisor: Mersi fain că ți-ai făcut puțin timp.Cred că o să trec și eu la 11. Nu trebuie să fii specialist. Pentru că oricum opiniile oamenilor nu sunt toate la fel. Și nimeni nu cred că folosește in același mod telefonul

  6. @d.c.:cu mare drag , faci cum consideri , eu am facut update de fiecare data in seara aparitiei updatului atat pe iPhone cat si pe iPad si niciodata nu am avut probleme.
    Poate am fost norocos.

  7. O sa urc si autonomia bateriei pe iPad la a 2a incarcare dupa update la 11.0.1
    Acum e la 46% -utilizare 6 ore, 24 minute, cu DigiOnline 64%, adica 3 ore pe ecran.Super OK ?

  8. IOS 11.1 este varză pe 6s+, autonomia bateriei lasă de dorit, are bug-uri multe și închide telefonul instantaneu când nu te aștepți, cât și dacă poți, nu lua acest update