iPhone 2019 – Apple corrige el gran error del iPhone X

El iPhone 2019 llegará con un cambio importante que corregirá el mayor error cometido por Apple con el iPhone X en 2017.

iphone 2019 apple corrige el error del iphone x

iPhone 2019, o iPhone XXS, XXX, o como quiera llamarlo Apple, corregirá el mayor error cometido por la compañía Apple durante iPhone X, desde mi punto de vista, pero no solo. Más precisamente, para los modelos de iPhone que se lanzarán en 2019, la compañía Apple pretende reducir el tamaño del recorte que ahora surca la parte superior de la pantalla del iPhone X.

Actualmente Apple está probando un nuevo diseño para el iPhone 2019, la compañía americana tiene intención de lanzar un iPhone XS en 2018 que tendrá exactamente el mismo diseño que el iPhone X, así que si esperas algo más, aquí tienes la decepción. Para el iPhone 2019, Apple quiere reducir el tamaño del recorte en la pantalla combinando la cámara frontal con la de Face ID, por lo que elimina componentes que ahora ocupan espacio en el recorte.

iPhone 2019 – Apple corrige el gran error del iPhone X

Nadie sabe cómo Apple podría combinar los componentes del iPhone X para reducir su número y reducir el tamaño del recorte de la pantalla en los modelos de iPhone 2019, pero no podemos descartar realizar estos cambios. Aunque mucha gente pensaba que el recorte en el iPhone X era sólo algo temporal, la realidad es que esas personas no entendían realmente cuál es la visión de la compañía Apple para el futuro, basada en el recorte de todas las pantallas.

"Según las industrias, se ha oído que Apple planea fortalecer la función de detección facial a partir de los modelos de 2019. Por eso planea aumentar el número de piezas que se utilizarán para los iPhone y está estudiando la combinación de un módulo de reconocimiento facial con un módulo de cámara".

El iPhone 2019 llega demasiado tarde para muchos de los que quieren un iPhone elegante, la compañía Apple tiene planes completamente diferentes para sus teléfonos, quedando la elegancia muy alejada de lo que hacía hace unos años. Para los de Apple, Face ID es mucho más importante, incluso si el diseño del iPhone X fue destruido por los recortes, pero ¿qué se puede hacer cuando no se tiene la tecnología necesaria para insertar un lector de huellas digitales en la pantalla?

El iPhone 2019 se encuentra actualmente en las primeras etapas del proceso de desarrollo, por lo que el recorte más pequeño solo podría permanecer en la fase de proyecto si Apple no puede combinar los componentes correctos.

109 COMENTARIOII

  1. Cititorul ca cititorul. Camera unde o mai bagai?! Si restul senzorilor? Si difuzorul pt apeluri?! Pt ca in acel decupaj nu e doar o simpla camera. Chiar e un telefon elegant cu tot cu decupajul ala. Si pana va aparea o solutie sa dispara de tot vor trece ani buni…

  2. Cand apple lui steve punea accent design over function lumea il critica,acuma cand este function over design iar..
    Apple este superb

  3. Bine că am posibilitatea încă să folosesc un telefon cu ecran complet de la Apple. Folosesc iPhone 8 până crapă sau vin ăștia cu o soluție pentru decupajul ăla mizerabil în modelele viitoare.

  4. Nu este deloc un design reușit !!! Este un compromis și de-asta se încearcă sa îl facă mai mic sau sa fie eliminat definitiv. Vorbim despre decupaj …

  5. Se vede că diferența între iSheeps și fanii rezonabili:
    – iSheeps adoră orice oferă Apple, fără să aibă capacitatea de a judeca
    – fanii rezonabili ridică semne de întrebare asupra unor elemente deoarece au capacitatea de a judeca

  6. Decupajul e super frumos si iphone X iese mereu in evidenta fata de alte telefoane . Nu deranjeaza deloc experienta de utilizare , deranjeaza doar saracii care nu au bani sa il cumpere :))

  7. Eu am renuntat la Samsung s8 si mi-am luat X tocmai pentru ca e mult mai frumos ! Asa ca cei care nu au bani de X spun ca e urat , mie imi place mai mult decat S8 si doar asta conteaza !

  8. Toate smartphone-urile au cameră frontală, senzori, etc, însă componentele astea sunt adăpostite într-o margine superioară cu design rezonabil.

    Vezi ce haios justifică fanii duri orice design defect? ???

  9. stai calm, ca si samsungul tau va lua acest design si deja se preconizeaza un mic decupaj…deci pa pa marginea superioara cu design “rezonabil” pt 2018

    ne bucuram sa vedem cum isi justifica fanii duri orice design antic

  10. Prietene, am bani de mă enervează, chiar mai mulți decât Srb, dar nu mi-am luat iPhone X pentru că e urât. Mi-am luat iPhone 8 256gb și în aceeași lună mi-am luat și MacBook Pro.

  11. Sunt curios cati dintre cei care au comentat negativ referitor la decupajul lui x il si folosesc zi de zi.Sa priviti decupajul in mainile altora, sa cititi despre el, sa va jucati 2-3 min in magazin sau oricare alta varianta e inutil. Adevarata experienta e in utilizarea zi de zi. Abia dupa aceea va puteti forma o opinie corecta. Variantele “am auzit ca, zice lumea ca, mi se pare ca…” valoareaza fix 2 bani si apartin celor care se simt importanti prin experienta altora. Nu a zis nimeni ca nu si-ar fi dorit sa nu existe acel decupaj insa el exista si chiar nu vad ce solutie ar fi existat pt a implementa si functiile ce se ascund sub decupaj. “Sa pastrezi linia de pe piata…”…ce afirmatie stupida. De ce? Ca sa fii la fel ca toti ceilalti? Cine a produs ceva cu margine ingusta cu adevarat? Nici macar decupajul lui x nu stiti ce dimensiuni are. Isheep?!??? adevarul e ca va miroase clar a struguri acri si va treziti comentand despre ceva ce nu detineti. Tanjiti la Ferrari vecinului cand va sta Dacia 1300 cu rotile desumflate in curte. Nu e o problema, dar asta e. Fiti multumiti cu ce aveti fara sa ii ziceti aluia ce masina urata are??

  12. Ai de așteptat! Deci o sa trebuiască sa stai la iPhone 8 pana crapă, deoarece Apple va continua cu acest design probabil următorii 3-4 ani cel puțin. Ori îți place ori nu-ți place, cam asta este cu acest design.

  13. Idea este sa vii cu ceva nou pe piața, sa te diferențiezi de concurență, nu sa copiezi ce fac ceilalți. Dacă toți producătorii ar gândi așa, încă am folosi Nokia 3310, nimeni nu ar mai schimba nimic. Faptul ca este frumos sau urat este discutabil, gusturile nu se discuta. Dar un singur lucru este clar: este un design unic. Adică dacă îl pui pe masa pe lângă restul telefoanelor de pe planeta, datorită sau din cauza acelui decupaj, vei sti care este iPhone X.

  14. De acord cu principiul unicității. Totuși, designul trebuie să fie practic, altfel poți face un smartphone triunghiular, sau unul rotund; astfel, este un design care se departajează de restul, dar este nefuncțional.

    Un S7, S8 se diferențiază prin ecranul curbat pe margini.
    Iphone X putea să se diferențieze cu ecranul din partea de jos, fără margini, sau cu rama de oțel inoxidabil, însă decupajul este neinspirat.

  15. Foarte adevărat ce ai spus, trebuie sa fie și funcțional. Din punctul meu de vedere, eu nu am simțit in nici un moment ca acest decupaj este nefuncțional. Repet, in cazul meu. Mi se pare o dimensiune perfecta, sa faci un telefon cu un ecran destul de mare dar sa păstrezi niște proporții cât de cât reduse. Cu S7 Edge aveam destul de multe probleme din cauza dimensiunilor, un telefon foarte mare și incomod când trebuia să-l bag in buzunar dar și când trebuia să-l folosesc cu o singura mâna.

  16. Cum poți sa spui ca acel decupaj este frumos ? Doar dacă l-ai cumpărat și ai rămas cu el și nu ai ce face ! Decupajul este partea proasta și lipsa unei senzor de amprenta in rest este ok !

  17. Am făcut o o aluzie la Srb, dar tu nu te-ai prins, În fine, ideea e că sunt destui oameni care își permit iPhone X dar nu l-au cumpărat pentru că pur și simplu e urât. Și voi îi băgați pe toți în aceeași oală: “ Aaa păi a zis că e urît, e frustrat că nu are bani să îl cumpere”.

  18. S7 Edge este un terminal mic pt dimensiunea de 5.5 inch, care se poate manevra ușor cu o singura mana(eu nu am mâini groase deloc) , iX este dacă nu ma înșel apropiat de S7 Edge ca dimensiune
    Ai maini ultra mici?

  19. Pe mine, de exemplu, mă supără retina când privesc un ecran de telefon decupat, tăiat, cu urechi sau cum vreți voi să-L numiți

  20. Hai sa fim serioși, dacă îl testezi 5 minute în magazin și nu îți place absolut deloc ce faci? Îl cumperi ca să te convingi ca nu e urat și merita cumpărat? Asta și la android, câți au folosit S8 sau S7 Edge zi de zi ca să se convingă ca ecranul dual edge e inutil?
    Fiecare producător de smartphone-uri are o tușă personala, dar ce e urat e urat, unora la place altora nu, dar nu tot ce integrează producătorii cu renume în design e frumos
    Lasa ne cu morala despre decupajul lui iX, ca faci parte din turma

  21. Si iata motivul pt care multi ( nu toti) cumpara iPhone. Nu pentru ca e frumos, nu pentru ca e bun….ci pentru ca trebuie sa stie lumea ca iti permiti. iPhone X e frumos si puternic , nu ca tu ai intelege asta. Tot ce trebuie sa stii e ca te vede lumea si te invidiaza.
    In ziua in care iPhone va fi si folositor nu doar frumos voi cumpara si eu unul…sau macar daca porteaza cineva android pe el… iOS e plictisitor in 30 de secunde

  22. Dupa parerea mea,iPhone X chiar prin asta iese in evidenta,ca nu este exact ca toate telefoanele.Este ceva mic,frumos si util.Partea cu frumusetea e subiectiva,dar pe mine nu ma deranjeaza decupajul,chiar imi place,am scapat de monotonia telefoanelor la fel.Este altceva.

  23. tu nu vezi ca acel viorel nici nu stie ca rama este din otel inoxidabil la iphoneX ?!
    “iphone X putea să se diferențieze cu rama de oțel inoxidabil, “

  24. chiar mai multi ca Srb…..pai doar pe anul 2017 tu zici ca ti-ai luat iphone 8+macbook pro….pai tati eu in 2017 am luat ipad pro 10.5″ +2 iphoneX+imac PRO
    Asta doar la apple…vrei sa ne calculam si vacantele si ce haine am mai luat?! si cat am dat in 2017 la mesele de la restaurant. ?! ca deja in 2019 te las in umbra ca urmeaza iar sa imi schimb masinile pt ca mi se termina garantia la ele..

  25. deci iphone nu e folositor? ca ce? sa il folosesti pt telefonie,mesagerie,mail,internet,music player? pana la urma este un smartPHONE

  26. corect unii nu il cumpara ca nu le place…dar sunt F MULTI ce nu il cumpara ca sunt oameni cu capul pe umeri si nu isi dau salariu pe o luna pt un telefon

  27. Am un mate 10 pro. Gaming direct pe televizor conectat la controller-e. Doi useri pe amprente diferite, compatibilitate extinsa prin usb type-C cu toate sistemele nu doar cele de la apple. VR headset cu daydream….da, smartphone ori e smart ori e 3310 cu o camera mai buna. Nu dau 1000 de euro pe un telefon doar ca sa iniyiez apeluri si sa dau mesaje. Asta faceam acum 10 ani pe un nokia 6680

  28. Sa va uitați de curiozitate la ultimul video pus pe YouTube de către Unbox Therapy. Este despre ce smartphone folosesc in viața de zi cu zi unii dintre cei mai buni YouTube-eri.

  29. Pt jocuri ai consola..tu vrei doar sa iesi mai ieftin ..un dispozitiv sa faca cat mai multe dar nimic perfect
    Ma rog din lumea android si mie imi place mate 10 pro

  30. IphoneX si pixel …
    Dupa cum am zis,samsung pierde rau pt ca este pe o platforma unde multi s-au ridicat,macar pana acum ceva timp aveau hardware ca specificatii de top/nr1 iar acum nici macar asta

  31. Deci nici un Samsung. Aivazut ca la un moment dat unul dintre ei a spus ca ii place S8 dar a renunțat la el din cauza aplicațiilor instalate fără rost care termina bateria. Lucru pe care l-am spus și ei de nenumărate ori și care m-a făcut sa renunț la Samsung. Hardware foarte bun dar soft praf. Exagerat de multe aplicații preinstalate, care nu se pot șterge, nu dezactiva, care pana la urma afectează bateria dar și performanțele. Ar trebui să-l lase pe utilizator sa decidă ce aplicații vrea sa aibă in telefon.

  32. Nu imi place consola fiindca sunt un impatimit sl jocurilor pt pc. (economia e cand cumperi o consola de 350 de euro in defavoarea unui pc de 700). Dar cand nu am chef de ceva serios folosesc folosesc tel cum ti-am spus. Sincer sper ca toti ptoducatorii sa se arunce in chestia asta cu desktop mode. Telefoanele au depasit de mult puterea de procesare necesara day-to-day. Ori trec la alt nivel ori investesc in autonomie si rezistenta.

  33. Samsung are concurență foarte puternică, iPhone nu are nici in fel de concurență. Cine vrea Android are multe opțiuni, multe mărci și modele, prețuri pentru toate buzunarele. Cine vrea iOS oblitoriu trebuie să ia iPhone.

  34. Ati luat-o razna total:) chiar nu pricepeti ca in utilizarea zilnica acel decupaj nu se simte:)) iar astia care o tot dati cu “oi Apple” puteti parasi incinta:) nu detineti dar va dati cu parerea. Cum va dati seama ca e urat? E urat in mainile altora sau cum?:)) cu ecranul stins nici nu se vede decupajul iar cu ecranul aprins, x devine chiar unic. E altceva. Cu exceptia acelui decupaj intinderea e aproape pana in margini…si e chiar altceva…si repet: acel decupaj nu incurca cu nimic…dar na…hai sa comentam aiurea despre ceva ce nu detinem si ne gandim cam cum ar fi daca am avea…orice ati zice unii il avem pt ca ne place. Sunt telefoane si mai scumpe standard. Sau editii limitate. Nu suntem snobi sa ii batem carcasa in diamante ca sa ne putem lauda intradevar cati bani avem. Pt unii care traiesc din alocatia copiilor e scump. La fel de scump o fi si pt aia care traiesc din ajutorul social. Dar ati fi surprinsi cati distrusi il iau in rate desi in frigider au doar un bec care geme de singuratate…

  35. Eram la Emag sa ridic ceva. In fata mea o femeie si un barbat cu pantofi cascati in bot, plini de noroi, haine SH la mana a treia, romaneste corect nu prea vorbeau dar facusera rate la un laptop de 3800 de lei si un tv de vreo 5000 de lei. Amandoi ca salariul unuia nu ajungea. Ala da exemplu de batuti in freza. Vorbind de X decupajul ala are farmecul lui si nu e urat deloc. Combinatia de sticla cu inoxul ala vopsit intr-o anume culoare pe margini iar are farmecul ei si ofera o placere la atingere pe care nu o poate egala niciun alt telefon. Multora le place enorm forma, culoarea si le ofera si alte placeri prin stabilitatea sistemului de operare si alte cine stie ce chestii. Fiecare il cumpara din mai multe sau mai putine motive. Iar 3-4 ciudati care o dau cu decupajul aiurea nu reprezinta majoritatea. Inca sunt magazine in care lipseste stocul, semn ca se cumpara…deci e cautat. Daca era chiar o mizerie si decupajul ala era cuiul lui pepelea nu il mai cumpara nimeni. Chiar aveti impresia ca opinia fiecaruia e opinia majoritatii?!:)

  36. Viorele ecranul ala curbat pe margini e chiar o “super inovatie”. Chiar e un bullshit. Numai de bine aud de el. Nu mai vorbim de momentele cand functioneaza dar nu prea corect. Am o colega care a stat cateva luni cu un 7 primit cadou in cutie sigilat. Isi luase un S8 Edge cand a aparut. Dupa cateva luni de utilizare s-a umplut de draci si a desigilat 7-le. Nu stie de specificatii tehnice, nu are treaba cu sistemele de operare. Explicatia a fost simpla: ma umple de nervi si nu imi place deloc. Deci clar unora nu le place si atat. Fie ca nu le place Samsung, fie ca nu le place Apple. Nu le poti baga pe gat ce nu le place unor oameni. Fiecare e cu criteriile lui…

  37. Srb, Viorel stie ca x-ul are rama din otel inoxidabil:) a spus-o. Doar ca a formulat un pic altfel. A vrut sa spuna ca x-ul se diferentiaza prin rama din inox inoxidabil, prin ecranul intins pana in margini dar nu si prin decupajul ala care e urat:) am impresia ca ai musca din ei in real life la modul cum sari la gatul oamenilor???

  38. Pt mine discutia e incheiata. Imi place combinatia de materiale folosite pt X, imi place culoarea space gray, sunt extrem de multumit de stabilitatea si fluenta IOS-ului si nu ma deranjeaza decupajul. Nu m-ar satisface un Vertu sau un Goldvish Le Million sau alte telefoane scumpe si alte variante pline de pietre pretioase ale unor Iphone…pt ca nu se pliaza nici pe gusturile mele nici pe criteriile mele de achizitie..

  39. Am trait vremea in care geeksi cumparau doar Nokia ca era de bon ton dar acum iphone e de fitze exista bilionari ce nici nu se uita la asa ceva sau sauditi ce cumpara totusi Iphone5 cu swarowski limited edition la numai 80 de milioane de parai…Nu e o greseala sau fake news…Talica care te streseaza banutu cu toptanu mai bine incearca o clipa sa fi in pielea unui pauper sa intreti un fameleon mare cu renumeratie la buget mica vorba lu cnu fanica se revarsa spitalele de copilasi saraci muribunzi poate ai auzit de saint nicholaus mai bine incearca sa te apropii de cer caci acol unde va sunt avutiile va este si inima sau luati comori in cer uitate la patristica vrei sa impresionezi cu orice chip ?Change your heaet and soon you become a real beloving saint.Lasa Hoolywoodul uitate la maica Tereza in India altlinteri cum te vei infatisa inaintea Atoateziditorlui?Daca vrei citeste Apocalipsa din biblie vei regasi timpurile de acum caci exista mult mai mult frate decat lumea materiala si fala lumii caci unde e Cresus acum?Nici Cezar nu putea sa il sfideze…

  40. Exagerezi foarte tare, se pot dezinstala multe aplicații din smartphone-urile Samsung, unele într-adevăr nu se pot dezinstala, dar se pot dezactiva
    Motivul pt care Samsung a schimbat numele interfeței este ca au eliminat foarte mult bloatware din interfață, este light, nu se mișcă ca un Pixel sau Oneplus, dar e stabila, administrează foarte bine resursele fata de ios care e praf, orice ai spune (probleme cu carul)
    Nu prea mai merge cu softul Samsung e praf

  41. Asa este, se pot găsii alte variante android mai puțin costisitoare și cu performante mai bune, dar nu numai Samsung are concurenta puternica, ci și Apple…. E adevărat ca ios e numai unul, dar dacă vrei smartphone frumos, evoluat tehnologic și performanta monstru atunci nu alegi iPhone, simplu
    Mai exista opțiuni fata de android sunt mai multe, iar ios e numai unul

  42. Inventezi lucruri pe care eu nu le-am spus. Eu nu am spus ca iPhone este cel mai frumos, cel mai rapid, cel mi-a evoluat…etc. Și NU, iPhone NU ARE CONCURENTA. Cine vrea iOS OBIGATORIU trebuie sa ia iPhone. Deci nu încerca sa îmi explici ce nu se poate explica. Eu vorbesc strict de sistemul de operare. Nu vorbesc despre design, camera, performanțe…In acest caz iPhone are concurență.

  43. Nu vrei sa investesti intr-un studio de productie si CGI? E pe teritoriul unei tari unde deducem multe taxe daca reinvestim, avem cont offshore si te mai scap de banii aia care te enerveaza, doar aia care te supara, restul ii poti pastra.

  44. Nu cred ca vor face asta. In cel mai rau caz, pe langa seria X, iPhone 9 va scoate de asemenea butonul dar va avea marginile de sus si de jos mai mari

  45. Sunt relativ putini cei care aleg un telefon dupa sistemul de operare . In general sunt doar super isheep, carora li se pare ca tot ce face Apple e cel mai bun sau cei care sunt captivi pt ca au cheltuit ceva bani in plus pe accesorii Apple si cateva aplicatii.
    In rest oamenii isi aleg telefoanele dupa raportul “bang for the buck”, iar produsele Apple stau cam cel mai prost la capitolul asta – tradus ofera prea putin pt cat costa , raportat la concurenta.
    Mi se pare cel mai bun criteriu cand cumperi ceva – bang for the buck.

  46. Aceleasi replici de isheep , de genul -” sunteti saraci ca nu aveti iPhone X”.
    Ce ti-e asa de greu sa intelegi ca multora NU LE PLACE DECUPAJUL . Pornesti telefonul , vezi uratenia aia de decupaj care strica tot aspectul ecranului si iti vine sa vomiti – simplu.. Intorci telefonul , vezi uratenia aia de camera si vomiti din nou.
    Te uiti la marginile alea groase ale ecranului si iti zici “what the fuck ?”.
    Te duci la Catena si iti iei niste intaritoare pt ficat si juri ca nu o sa mai privesti abominatia aia.

  47. Am uitat ca la tine la restaurant sau oriunde pe harta nu ai 4G sau macar 3G sa poti intra pe super site”ul iDevice
    Deci nu eu mint sau spun aberatii fara logica

  48. Ce sa se poata sa puna o margine groasa jos precum mi mix 2 si acolo sa puna si camera?! Sigur apple stia de aceasta posibilitate mizera de 5 ani

  49. Marcele nu prea iau tepe. Daca nu imi placea nu il cumparam. Sau il vindeam dupa cateva saptamani de experienta si cumparam altceva. Si nu mi-am vandut ca disperatul masina sa imi iau un X. Cumparam un samsung, un nokia, orice altceva. Fiecare cu ghinionul lui. Daca ma intrebi pe mine, experienta mea cu iphone+ios e excelenta. La telefoanele mele niciodata nu am avut experiente negative. Mai am in casa ca amintire un 4s, un 6s si inca pot fi utilizate fara probleme chiar daca sunt invechite tehnologic. 5s-ul l-am donat unei pustoaice si inca il foloseste cu placere. In schimb de orice android multi se plang ca dupa circa 6 luni o ia razna. De experientele negative ale celor din familie cu android pot vorbi oricand pt ca le-am vazut nemijlocit. Si majoritatea sunt tocmai Samsunguri si nu din seriile cu “J” de la jeg cum zicea un prieten fan Samsung. Spre exemplu are maica-mea un S8 care e a doua oara la garantie pt ca se inchide subit si nu se mai deschide. Despre aplicatii nu are rost sa comentam pt ca si apple are unele de care nu ma ating niciodata. Intotdeauna le-am pus pe toate intr-un singur folder si le-am ignorat pur si simplu. Nu contest plusurile sistemului android si diferentele care il fac util pentru unii utilizatori dar nu pot ignora stabilitatea IOS-ului. Experientele sunt diferite…Sa renunt la apple ma poate convinge apple daca devine un jeg sau concurenta daca scoate ceva wow din toate punctele de vedere. Nicidecum comentarii din astea lipsite de esenta pe parerile din exterior ale unora care inca privesc produse de la distanta.

  50. cu decupaj mai mic, sau mai mare, trebuie sa recunoastem, iphone are o eleganta pe care nici un smartphone nu a reusit sa o atinga anula acesta, iar ca sa fie treaba treaba, cele mai laudate telefoane android, one plus si mai era o chinezerie care nu i-am retinut numele, sunt copii fidele dupa iphone 7, ce poti sa spui mai mult de atat?… ah, ca anul asta vor fi la moda androide cu “breton” ?

  51. George89 scuza-ma te rog. Nu am aprofundat exact denumirea mizeriei pe care a detinut-o colega mea si pe care in final o trantea de toti peretii. Cert este ca l-a cumparat in 2017 si plus sigur nu era. Ioane delirezi grav:) nu va luati frate niciun produs apple:) ca nu va baga nimeni pe gat si nici in dos. Faceti o plangere penala daca treceti prin asemenea situatii si va simtiti abuzati:)) iar Ios11 nu vad ce probleme are. Pe al meu telefon functioneaza perfect. Fara niciun fel de gluma. Nu a facut nici macar o singura figura pana acum. Nu a agatat niciodata…ce are ios 11 asta asa nasol de e praf? Personal, nu stiu niciun utilizator de iphone sa treaca pe android. De pe android pe apple am 2 in familie plus multi altii in jur. E clar ca la apple nu ai de ales la preturi mici. In schimb la android poti alege de la 100 de lei in sus. Poate gasesti si la 5 lei 2 bucati. Dar nu asta e esenta. Nu vad rostul unor comparatii pe bugetele fiecaruia. Si nu sunt eu de condamnat ca altii traiesc in saracie lucie si fac 10 copii ca sa le bea alocatia. Sa puna osul la treaba si sa lase vaicareala iar statul sa isi exercite atributiile in privinta lor ca platesc destule cotizatii pt toti boschetarii care stau cu ea in sus la bec.

  52. Păi iPhone X iese în evidență așa cum iese în evidență și Victor Ciorbea pe stradă. Problema este că iPhone X iese în evidență cu un design aiurea, ceva total opus față de cum a ieșit în evidență la iPhone 3 și iPhone 4.

  53. Totuși, S7 are 2 ani înaintea iPhone X, și a fost un mare pas înainte în design. Dacă îl compari cu iPhone 8,te crucești, diferențele de dimensiuni sunt colosale, Apple nefiind în stare să schimbe un design vechi de 3 ani.

  54. E vb de senzorul ultrasonic de sub display in partea de sus sau difuzorul cu vibratii din primul model de Mix…sau de coatingul ceramic pe care l-au preluat pt apple watch. Plus ca a fost primul edge to edge. Aia e inovatie. MI MIX a fost primul tel finisat absolut perfect. Pana nu tii unul in mana nu stii la ce ma refer.
    Daca Apple stia de 5 ani de ce face Xiaomi Mix si tot ce au putut e iphone 10 e grav.

  55. Nu vreau sa tin mamut ca mi mix 1..Pt ca xiaomi au venit cu compromisuri camera praf difuzor ce nu prea se auzea.. de ce mi mix 2 nu mai este ca primul?!
    Apple stie sa faca cele mai bune compromisuri din industrie

  56. Nu inventez nimic, ai dreptate ca Samsung are concurenta puternica, dar nu numai Samsung ci și Apple
    Eu spuneam ca lumea nu merge tot timpul pe principiul ca ios e unul și la android sunt mai multe, ci și pe principiul ca cel mai frumos, mai evoluat mai optimizat (ceea ce nu se prea găsește la Apple)

  57. Eu am spus foarte clar ca acei care vor iOS nu au de cât o singura opțiune. Nu spun ca toți care iau iPhone îl iau pentru iOS sau pentru ca este cel mai frumos sau cel mai performant. Unii îl iau crezând ca este o mare fiță sa ai iPhone, ceea ce este o mare stupizenie.

  58. Nu, nu ii place decupajul “mă supără retina când privesc un ecran de telefon decupat, tăiat, cu urechi sau cum vreți voi să-L numiți”

  59. Adevărat, dar eu spuneam ca se merge pe mai multe obțiuni fata de vechea obțiune “Cine vrea Android are multe opțiuni, multe mărci și modele, prețuri pentru toate buzunarele. Cine vrea iOS oblitoriu trebuie să ia iPhone”
    De ex : unii vor cel mai evoluat smartphone tehnologic, alții vor cel mai rapid, etc,indiferent ce OS are, chiar dacă le place ios sau android…. Asta spuneam, se tine cont de mai multe criterii, chiar dacă cineva e axat exclusiv pe un OS