Google. SE HA ESTRENADO LA FUNCIÓN ESPERADA POR TODO EL PUEBLO

Google. O functie asteptata de catre foarte multi oameni a fost lansata de catre compania americana in mod public si poate fi testata chiar in acest moment.

google duplex

Google. Compania americana a recunoscut oficial ca a lansat pentru un numar redus de utilizatori o functie pe care foarte multe persoane o asteapta de foarte multa vreme, si care e vazuta ca una menita sa ne faca viata mai usoara. Vorbesc despre sistemul Duplex, care foloseste inteligenta artificiala pentru a initia apeluri telefonice si a purta conversatii cu reprezentantii companiilor, in numele nostru, pentru a face o serie de actiuni simple, deocamdata.

Google. Duplex a fost prezentat in primavara ca fiind util pentru a face rezervari la restaurante, locatii de spa, si altele asemenea, totul avand la baza un robot virtual, care foloseste inteligenta artificiala pentru a face ceea ce dorim. Google a inceput sa le ofere unora dintre utilizatorilor telefoanelor Pixel posibilitatea de a folosi Duplex pentru a face rezervari la restaurante, insa nu doar la cele cu care a testat sistemul, ci si la altele care nu ii sunt partenere.

Google. SE HA ESTRENADO LA FUNCIÓN ESPERADA POR TODO EL PUEBLO

Google. Deocamdata doar utilizatorii de telefoane Pixel din cateva orase din SUA pot folosi sistemul Duplex, si doar pentru rezervari in limba engleza, Google Assistant fiind deasemenea utilizat in aceasta perioada de testare. Google inregistreaza toate apelurile telefonice care sunt facute folosind Duplex, in scopul de a imbunatati sistemul oferit pentru utilizatorii sai, deci atunci cand se va lua decizia lansarii sale in forma finala, ar trebui sa fie cat mai aproape de perfectiune.

Google. Utilizatorii pot accesa sistemul printr-o comanda data Google Assistant pentru a face o rezervare, utilizatorul primind in timp real informatii despre orele si mesele disponibile, astfel incat poate alege orice are nevoie. Cei de la Google au adus, practic, in lumea reala ceva ce am vazut doar in filmele SF pana acum, insa demonstreaza ca orice poate fi transformat in realitate, daca suficient de multi bani sunt investiti pentru a realiza acel lucru.

1 COMENTARIO

  1. Nustiu despre ce vorbești ? Google duplex vine cu pixel 3 din prima zi, funcționează în toată America , nu știu de Europa