DACIA Duster: el modelo ESPECIAL con el que sólo sueñas en Rumanía

DACIA Duster este vandut intr-o versiune speciala pe care ti-ai dori sa o ai in Romania, si la care din pacate acum doar visezi, iata cum arata aceasta.

DACIA Duster este o masina foarte populara in Europa, cei de la DACIA si Renault reusind sa vanda foarte multe masini anual, insa ei nu s-au limitat doar la aceasta regiune, ci isi vand masinile si in multe alte zone. Problema este ca DACIA Duster devine Renault Duster in alte zone de pe glob, iar acest rebranding vine si cu schimbari de interior care te cam fac sa-ti doresti ca acele modele sa fie puse la vanzare si in Romania, chiar daca ar fi mai scumpe.

DACIA Duster, in versiunea cu branding Renault, a ajuns in Brazilia ceva mai diferita fata de Romania, iar acolo este pus mai mult accent pe calitate si confort, dupa cum puteti vedea foarte usor. De la gurile de aerisire si pana la sistemul multimedia, plus ceasurile de bord, aceasta versiune a DACIA Duster este diferita, si in bine, ea aratand chiar mai bine decat versiunea vanduta in Europa, sau in Romania, si probabil ca multi si-ar dori sa o poata cumpara aici.

DACIA Duster: el modelo ESPECIAL con el que sólo sueñas en Rumanía

DACIA Duster este vandut in aceasta versiune cu branding Renault in Rusia, Ucraina, Orientul Mijlociu, America de Sud, sau Africa, insa modelul din imagini este unul de top cu o configuratie de top. Versiunea aceasta speciala a DACIA Duster are preturi care incep de la 13.200 de euro, si ajung pana la 16.150 de euro, deci nu vorbim despre diferente foarte mari la pret, fata de Romania, insa la aspect exista diferente mari intre aceste modele.

DACIA Duster este un brand foarte cunoscut in Europa, insa nu chiar atat de cunoscut in zonele in care este pus in vanzare sub branding-ul Renault, ciar pretul mic il face foart atractiv. In ceea ce priveste platforma si motorizarea nu par sa existe diferente intre aceste modele ale DACIA Duster si cele din Romania, nici in ceea ce priveste design-ul exterior, insa la interior exista niste detalii mici care fac diferenta, si nu in bine pentru ceea ce se vinde la noi.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un model complet nou lansat cel mai probabil in anul 2021, acesta fiind in lucru, dar cu prezentarea lucrurile se dovedesc a fi destul de dificila din cauza Coronavirus.