Huawei: ESTRENO inesperado para sus móviles

Huawei vrea sa aduca o premiera uriasa pentru telefoanele sale mobile din toata lumea, iata ce vrea sa faca pentru clientii dornici sa cumpere produsele.

circular huawei

Huawei pregateste pentru lansare o noua premiera foarte importanta pentru telefoanele sale noi, iar asta in conditiile in care are nevoie de schimbari mari pentru a tine oamenii ocupati cu dispozitivele. Mai exact, cei de la Huawei intentioneaza sa implementeze un ecran tactil in jurul camerei principale din viitoarele modele de telefoane pe care vrea sa le puna in vanzare, ceva ce pana acum n-am mai vazut in vreun model de telefon care a fost lansat pe piata.

Huawei are un plan foarte interesant, iar asta pentru ca nu vrea sa integreze un ecran de mari dimensiuni langa camera telefoanelor sale, ci unul circular, care sa o inconjoare, cel putin conform unui nou brevet de inventie. Huawei descrie in acest brevet de inventie ceea ce par a fi telefoane din seria Mate, deci nu vreo serie complet noua de modele de telefoane, astfel ca schimbarile ar trebui sa ajunga la versiuni care sunt cunoscute pentru publicul larg.

Huawei: ESTRENO inesperado para sus móviles

Huawei vrea sa le permita oamenilor sa foloseasca acest ecran pentru a controla diverse functii ale telefoanelor mobile, mai exact cele pentru a seta alerme, a vedea mesaje, da direct acolo, sau a apela persoane. Ideea in sine e interesanta, pentru ca daca, de exemplu, telefonul e pus cu ecranul in jos undeva, utilizatorul va putea sa vada pe acel ecran mic, circular, mesajele primite de la alte persoane, sau cum sa apeleze pe altceva, sau cel putin asta sugereaza Huawei.

“Huawei a depus un nou brevet de design, care arată un telefon de serie Mate nespecificat, cu o configurație a camerei cu spate quad. Ceea ce este neobișnuit în privința acestui brevet este un nou ecran tactil care înconjoară cele patru camere foto din spate. Conform brevetului, micul afișaj rotund din spate este capabil să arate o interfață de utilizator. Vă permite utilizatorilor să controleze lucruri precum apelurile, notificările, volumul, alarmele și ceasul.”

Huawei are idei foarte interesante cu privire la modul in care un asemenea tip de ecran ar putea fi folosit cu telefoanele sale, insa desigur ca vorbim si despre o implementare destul de dificila, inclusiv software. Pe de alta parte, cei de la Huawei au in plan sa le ofere clientilor o experienta complet noua de a isi folosi telefoanele, iar aceasta idee se potriveste perfect pe ceea ce ar trebui sa ofere dispozitivele care sa iasa cu ceva in evidenta dupa lansare.

Huawei are deocamdata totul descris intr-un brevet de inventie si nu se stie cam cand ar putea fi transformat el in realitate, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla in viitor.