ATENCIÓN de BCR Rumania para Clientes de toda Rumania

ATENCIÓN BCR Rumanía bitdefender

BCR Romania a emis o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, una despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca in discutie este adusa o situatie care poate afecta si foarte multi oameni. Mai exact, de la BCR Romania vine o atentionare cu privire la securitatea calculatoarelor, si eventual telefoanelor, sau tabletelor, prin intermediul carora clientii sai folosesc serviciile de internet si mobile banking oferite de banca,

BCR Romania vine cu aceasta atentionare extrem de importanta in momentul de fata pentru ca incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata tara sa evite probleme foarte serioase cu aceste servicii. Dupa cum prea bine stiti deja, in desfasurare sunt o varietate de atacuri de tip phishing care vizeaza clientii BCR Romania din toata tara, iar din pacate exista multi romani care pot ramane fara date personale si banii din conturile bancilor.

ATENCIÓN de BCR Rumania para Clientes de toda Rumania

BCR Romania le recomanda clientilor din Romania sa isi protejeze dispoztiivele de pe care acceseaza serviciile de internet si mobile banking in Romania, iar drept solutie ofera sistemul securitate al celor de la Bitdefender. BCR Romania spune ca sistemul de securitate online facut de catre Bitdefender le poate proteja PC-urile, sau chiar telefoanele, impotriva atacurilor care sunt in desfasurare in momentul de fata, iar din pacate exista multe la care trebuie sa fim foarte atenti.

BCR Romania spune ca prin intermediul George, clientii sai pot sa si cumpere acest sistem cu reducere substantiala in raport cu preturile la care este in mod normal oferit pentru toata lumea. Desigur ca doar clientii care beneficiaza de platforma George se pot bucura si de acces la aceasta promotie pentru Bitdefender, deci trebuie sa aveti in prealabil aceasta oferta activata pentru a putea beneficia de pretul redus pentru sistemul de securitate.

BCR Romania are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile in cadrul platformei George pentru telefoane mobile, asa ca puteti citi acolo toate detaliile de care sunteti interesati.