OMV notifica oficialmente a los rumanos una decisión IMPORTANTE sobre las gasolineras

Aviso Oficial OMV Rumanos Decisión IMPORTANTE Gasolineras

OMV ii notifica in mod oficial pe romanii din toata tara despre o decizie foarte importanta pe care a luat-o in legatura cu benzinariile sale, avand unul dintre cele mai extinse lanturi din tara noastra, iar mai jos puteti vedea mesajul prin care compania anunta faptul ca da gratuit un iPhone 14 Pro Max de 1 TB romanilor.

OMV da practic startul unei noi campanii prin care le ofera romanilor gratuit un premiu pentru ca merg in oricare dintre benzinariile sale pentru a-si alimenta masinile, iar inscrierea se face foarte simplu, cu un bon prin care sa dovediti ca ati achizitionat in perioada campaniei unul dintre tipurile de carburanti vanduti.

Conform regulilor d eparticipare, cei de la OMV Romania ne cer sa cumparam fie carburant MaxxMotion 100plus, fie MaxxMotion Performance Diesel, dar si sa dam like paginii de pe Facebook, iar asa vom afla si daca suntem unul dintre cei care au castigat vreunul dintre premiile pe care le ofera lantul de benzinarii acum.

OMV Romania are in momentul de fata nu mai putin de 3 concursuri in desfasurare, astfel ca puteti sa participati simultan la mai multe, crescandu-va astfel sansele de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre lantul de benzinarii, si dupa cum puteti vedea, merita sa aveti in vedere promotia.

O nouă zi, un nou beneficiu OMV MaxxMotion prezentat de Costin Giurgea. Iar ca să încheiem seria concursurilor cu stil, avem un premiu pe măsură… Un iPhone 14 Pro Max de 1TB.​ Cum îl poți câștiga?

Postează în comentarii, până pe 29 ianuarie, o poză cu un bon de anul acesta, în care să ne arăți că ai alimentat cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion 100plus sau OMV MaxxMotion Performance Diesel. Și nu uita să dai like paginii OMV Filling Stations, ca să vezi dacă te afli printre câștigătorii celor 3 concursuri.