Sony Xperia Z2 vs iPhone 5S – comparación de cámaras

  Presentado en el marco Mobile World Congress 2014Sony Xperia Z2 se compara ahora con iPhone 5S en una prueba de las cámaras disponibles en los dos dispositivos. Los de Sony, fabricantes de cámaras disponibles en iPhones, han implementado en Sony Xperia Z2 una cámara de 20.7 megapíxeles con sensor de 1/2.3″ y capacidad de grabar vídeo Full HD a 60 fotogramas por segundo. Dado que Apple comprar cámaras de SonyNi siquiera creo que nadie pudiera esperar eso. iPhone 5S tener una habitación mejor y los resultados hablan por sí solos.

  La primera imagen de la serie es siempre una Sony Xperia Z2.

12 COMENTARIOII

  1. cred ca z2 pozeaza ceva mai bine. poza cu scrisul si ultima cu aparatul vorbesc de la sine. la ultima poza profunzimea de camp face diferenta clara. dar noi ne cumparam totusi telefoane nu? daca vrem aparate foto luam un DSLR full frame !!

  2. Marius C, dacă vrem aparate foto, ne luăm un mirrorless sau un DSLR, nu neapărat full frame! chiar și senzorul CX de 1″ de pe mirrorless-urile Nikon este suficient de performant pentru majoritatea fotografilor amatori! senzorii full frame sunt pentru profesioniști sau amatorii pasionați care își pot permite să investească zeci de mii de lei în echipament!

  3. poti sa tot compari ca daca nu ai anumite standarde degeaba..
    parere personala:
    la o prima vedere balansul de alb este mai bun la 5s. tot 5s reda mai bine temperatura de culoare.In schimb pozele facute cu z2 au mai multe detalii decat cele facute cu iphone-ul. interesant ar fi fost niste poze facute in lumina redusa pentru a putea observa care dintre cele 2 camere au noise mai mare.
    faptul ca are mai multi megapixeli nu e un avantaj.. da, intr-adevar daca faci poza cu z2 si vrei sa o imprimi dupa si sa o pui pe un bloc, s-ar putea sa te ajute..

  4. Camera foto este întradevăr mai performantă dar Android-ul tot varză este … E ca și cum am pune faruri xenon și climă pe un trabant …

  5. Nu va suparati, fotografiati cumva leii pt National Geographic cu telefoanele astea? Oricum marea majoritate a pozelor vor ajunge pe Facebook, o parte din ce ramane or sa fie privite pe telefon (unde pe ecran nu o sa se vada asa mare diferenta).

    In ziua de azi, cine chiar vrea sa faca poze calumea, are un aparat. Inteleg ca nu e comod sa te cari cu el dupa tine.. Dar niciodata nu am pus mare accent pe camera unui telefon.

    Pe langa asta, Sony mereu a avut camere bune pe telefoane. Imi amintesc cand modificam driverele foto/video pe k800i. Dar oare pentru ca Sony produce si camere foto ?

  6. Comentati toti da nu stiti cu ce se mananca camerele foto. Prima data hai sa facem comparatie intre o camera foto de 20 mp care are ditamai lentila si diapozitivu si un microcip al unui telefon. Niciodata dar NICIODATA nu or sa fie pozele astea de 20 mp. Claritatea este din cauza dimensiunii pozei uitati-va pe monitoare de cel puti 25 inch si o sa vedeti punctele rosii din poze. O camera digitala nu face asa ceva si niciodata un telefon nu are atatia mp cat spun ei ca au

  7. Z2 are o camera foto mai buna ca Z1,dar singurele cu care se poate compara sunt cele de la Nokia 1020, Samsung Galaxy S5,sau Note 3.