El iPhone 6 estará disponible con 16 GB de espacio de almacenamiento, esto es lo que podría costar

  Durante este día te dije que 6 128 iPhone GB es elaborado por la empresa Apple para su lanzamiento este año, duplicar el espacio de almacenamiento disponible es una actualización solicitada por los propietarios de iDevice durante muchos años. Aunque parece que tendremos 6 128 iPhone GB, la imagen de arriba debería demostrar que 6 16 iPhone GB También estará disponible en el mercado el código N61 visible en la imagen perteneciente al terminal iPhone 6.

  En cuanto al precio de venta, información aparecida durante este día, no confirmada por otras fuentes fiables, sugiere que las versiones básicas de iPhone 6 con pantalla de 4.7 pulgadas Costarán 750€, mientras que los de iPhone 6 con pantalla de 5.5 pulgadas Costarán 950€. Prácticamente para iPhone 6 con pantalla de 4.7 pulgadas 16 GB estamos hablando de un 50€ de aumento de precio en comparación con el iPhone 5S de 16 GB, mientras que el precio de iPhone 6 con pantalla de 5.5 pulgadas parece exagerado, pero no sabemos para qué tipo de capacidad se expresa.

  Para ser honesto, creo que el precio por iPhone 6 con pantalla de 4.7 pulgadas 16 GB tiene muchas posibilidades de ser cierto, por lo que será mejor que se prepare para crecer.

25 COMENTARIOII

  1. iPhone 6 de 16GB cu ios 8 probabil ca va mai avea disponibil in jur de 11GB, adica o mizerie totala. Parerea mea este ca iPhone 6 merita cumparat cu cel putin 32GB spatiu de stocare(adica 27GB). 850€ pentru un telefon deja e putin cam exagerat, mai ales pe criza asta. Personal, cred ca voi ramane la iPhone 5s.

  2. @zaone, Mi-ai spus acum 2 luni, tot estimand un pret, ca va fi 1000, iar in prima saptamana dupa lansare ar putea fi chiar 1200 !!! Eu cred ca pretul de 750 de euro nu e valabil pt Europa, cu atat mai putin in Romania !

  3. Inseamna ca se traieste bine in Romania daca lumea “se bate” pe telefoane de 1000/1200€. Cu 1200€ prefer sa imi mai cumpar o masina.

  4. iphone 5s gold de 64 gb a fost 1300 euro aici in octombrie anul trecut cand a fost lansat, la iphone 6 cred ca va fi 1500 euro (varianta de 128 GB) pentru cei care vor sal aibe in prima tura 😀

  5. Bravo zaone ce sa zic asa vor de parca trăim în Elveția și omu trebuie sa aibă tot timpul ultimele noutăți, sunt oameni săraci care nu au ce pune pe masa ce vorbim aiurea, și oricum iPhone este un telefon care niciodată nu și-a meritat banii și nu îi va merita

  6. Nu se pune problema asa Zaone sunt miliardari care nu dau atâția bani pe un iPhone crede-mă pt ca sunt conștienți ca nu merita, și eu am avut toate modelele pana acum dar am pus punct, asta e concepția românului eu când am vândut 5s acum nu de mult am rămas blocat când tipul ia spus prietenei lui la care ia cumpărat iPhone ‘na acuma ai ce pune și tu pe masă’ și avea și cartelă prepay

  7. Momentan am un prieten plecat in state care se intoarce in octombrie, as putea intalni vreo problema da functionare la un iphone 6 cumparat din state? Ar putea fii folosit pe retelele din romaniaca?

  8. @Soso: Miliardarii cumpara vertu fara functionalitate de iPhone care costa cat 10 iPhone-uri, asa ca sa nu vorbim despre ce-si cumpara aia cu bani, doar ca sa aiba ce pune pe masa.

  9. @zaone, vorbeam de 1200€. Si da, iti poti cumpara o masina cu 1200€: Ford Focus din 2002, Daewoo Nubira din 2002, Honda Acord din 2000, Opel Astra din 2001, Wolkswagen Golf din 2000…si lista poate continua. Preturile nu sunt din Romania, sunt dintr-o tara civilizata unde nu se sufera de fite ca in Romania. Iti pot da si un link cu sursa daca ai nevoie. Salutare!

  10. Problema in Romania nu este ca unii sufera de fite, ci unii care nu au ce manca sufera de fite. Sa sufere de fite cei care chiar au ceva in buzunar si in conturi. E adevar, peste tot sunt fite, dar comparand nivelul de trai din Romania cu celelalte tari, in Romania sunt cele mai mari fite, ieftine. Sunt multi(am cunoscut eu personal) care isi cumpara iPhone dar raman fara bani in casa pentru facturi sau mancare. Unde nu e cap….

  11. Sa fim un pic obiectivi totusi ! Adevarata competitie este intre IOS si Android ! Sunt telefoane noi aparute mult peste Iphone ca si performante, chiar peste noul Iphone 6 ce urmeaza a fi lansat ( HTC, Samsung, LG, Sharp…!) Multi posesori de Iphone au ramas fideli nu pentru performantele terminalului ( care nu sunt unele de top !), ci pentru sistemul de operare, care pana recent era aproape perfect, dar nu noul Android se pare ca nu va mai fi asa !
    Sunt si persoane subiective care beneficiaza de subventii …, si din aceasta cauza nu pot fi impartiali ! Realizatorul de la Zone IT, fiind fan Apple, a recunoscut ca in momentul de fata atat Iphone-ul cat si Ipad-ul sunt depasite clar de concurenta ‘

  12. adrian ce nou android am avut pana acum 3 zile galaxy s5 luat de la emag si l am vandut in disperare . mi se bloca in prostie parca era beta 🙂 si sistemul de masurare al inimii dadea cresh in 4 din 10 cazuri ceea ce pt un telefon 2014 nu e bine se pare ca tot 4s este cel mai ok momentan si chiar si 5s din cate am inteles chiar este foarte apreciat daia e inca pe primul loc la top vanzari si nici s5 sau htc nu l au luat chiar daca a trecut un an..

  13. Fraților… trebuie sa înțelegem ceva: produsele astea sunt achiziționate de cei care-si permit. Treaba lor daca un obiect e scump. Eu o sa mi-l iau si gata. Într-adevăr la noi sunt o grămadă de flămânzi care își vand tot numai pentru figuri de doi lei, dar asta e. Știu ca e deranjant dar ce sa le facem? Eu acum am S4. Sunt multumit de el dar m -am plictisit. Inainte am avut Iphone 4 de care la fel m-am plictisit. Va salut 🙂