iOS 8: el cambio que molestó a un gran número de usuarios

  In iOS 8 Apple ha cambiado por completo la aplicación Fotos, por eso ahora tiene diferentes álbumes para los diferentes tipos de fotografías disponibles, el clásico Lista de cámara desapareciendo por completo. En el Lista de cámara En el pasado, los usuarios podían encontrar imágenes o películas grabadas con su iPhone, iPad o iPod Touch-s, pero en iOS 8 se muestran todo en una carpeta con nombre Recientemente Añadido, incluidas las imágenes eliminadas, pero también las de iCloud Galería de fotos.

  considerando que en iOS 8 las imágenes se eliminan efectivamente de los terminales sólo después de un doble borrado y del álbum dedicado a las imágenes "borradas", de modo que todo lo que está presente en Recientemente Añadido puede resultar confuso para muchas personas. Ante esta idea, algunos usuarios están descontentos con lo que hizo la empresa Apple e incluso decidieron hacerlo. BAJAR a iOS 7.1.2 mientras todavía tienen la oportunidad, mientras que otros se ven obligados a acostumbrarse a lo que tienen.

  ¿Qué opinas de este cambio?

31 COMENTARIOII

  1. Presimt ca multa multa lume va pleca pe Android dacă la iphone 6S compania Apple nu va venii cu nimic nou si continuand cu astfel de failuri in softuri. Am dreptate ?!

  2. @leon da, cam ai. Fara autonomie buna, cu camera iesita in afara, mai mare decat note 3 si cu un soft plin de bug-uri nu vad cum mai pot convinge pe cineva in viitor. Eu in momentu de fata mai raman pe ios cat timp ma mai tine 5-ul, dupa aia mai vedem.

  3. Este pb si cu sicronizarea events din aperture sau iphoto (os x) care nu mai este posibila; sper ca finalizarea aplicatiei photos pt os x sa rezolve aceste neajunsuri;

  4. ma deranjează faptul că au schimbat aplicația foto. Nu îmi place noua aplicație și nu îmi dau seama care este diferența dintre aplicația foto și pozele salvate in “camera” .

  5. Este un TOTAL DEZASTRU. Functia iCloud Photo Library lipseste cu desavarsire. Cand va fi aceasta functie disponibila? Pentru aceasta functie am trecut la ios 8, si tot pentru aceasta functie am achizitionat 20GB de cloud.

  6. e o prostie intradevar. m-a enervat instant de indata ce am instalat ios 8. tin ios8 doar pt dictarea in limba romana. merge bine si ma ajuta sa compun mailuri cat timp conduc. daca as putea sa fac asta pe ios7 as reveni la ios7.

  7. La iOS 8 mai este de lucrat am înțeles ca luna asta apare 8.0.1 si luna viitoare 8.0.2 sa speram ca va dispărea lagul si multe alte probleme

  8. Am trecut de 2 luni așa pe s5 după ani de iphone și pot spune ca nu regret nimic.am mai avut 2 tentative de 3 zile cu s3 și note 3 dar atunci m-au dezamăgit dar în s5 pot spune ca este cam ce îmi trebuia și Spre uimirea mea chiar nu e android infect.faci f multe ce cu iphone doar visez ca o sa fac și nu o sa le văd niciodată. Deși am stat atâția ani pe iphone și pot spune ca încă îmi place ca telefon design Cum merge fluid toate talentele lui dar…bai băieți suntem im 2014 și el cam face tot ce făcea în 2011 cu foarte multe neajunsuri….cu chinezăria asta de plastic de s5 pot face multe lucruri pe care cu iphone atâția ani nu le am făcut….pacat,nu știu dacă mai achiziționez iphone cel puțin 2 ani

  9. Orice functie de la S5 pe care o foloseste Ciprian pt voi sigur nu e utila. Orice functie pe care Iphone nu o are cu siguranta e inutila.
    Pentru voi e mult mai interesant sa cumperi in fiecare an acelasi telefon, care nu iti ofera nimic in plus sau daca implementeaza si ei niste functii le poti folosii numai in America sau in stilul Apple(ex. NFC pe care il poti folosii doar pt Apple Pay, o tampenie mai mare ca asta nu am vazut).

  10. Va spun eu vreo trei-patru : torrente, file managere, telecomanda IR, inlocuirea interfetei grafice si un weekend la Mamaia, in aceeasi bani.
    Asta cu inlocuirea UI este priceless : e important sa arate cum iti place tie, nu cum le place lor. Mie imi place “Next launcher 3D”. Cautati pe Google … ca aveti ce vedea.

  11. Zaone, poate nu stiu eu cum, dar enervant este ca daca ai multe poze de sters si trebuie sa le selectezi o poti face doar una cate una. Nu e vreo smecherie pentru gen shift/select?

  12. de unde descarc ios 7.1.2 in format ipsw sau cum il dezarhivez l-am descarcat si nu pot sa il instalez nu stiu cum se face ma ajuta si pe mine cineva?

  13. Se pot sterge toate pozele o data. Clic dreapta sus si apare optiunea de stergere. Pozele celelalte apar, nu numai cele recente, aranjate in fct de data. Nu sariti cu gura pina nu incercati!