El HTC One M10 podría ser un clon del iPhone 6S

HTC One M10 Sería un clon del iPhone 6S, tal como es y HTC uno A9, por lo que HTC está intentando retomar la estrategia de Samsung de copiar el diseño de los iPhone para lanzar al mercado terminales móviles que realmente tengan éxito, algo que se confirmó en el caso del primer clon del iPhone.

Información sobre la apariencia de este HTC One M10 que se parece al iPhone 6S Viene de una persona que constantemente tiene información válida sobre terminales móviles que aún no han sido lanzados al mercado, por lo que es bastante creíble y probablemente se haga realidad en los próximos meses.

Para los de HTC, la idea de copiar el diseño del iPhone 6S en un nuevo smartphone probablemente sea vista con muy buenos ojos, y HTC One M10 podría tener una oportunidad real de luchar con los teléfonos inteligentes de Apple, pero también con Samsung Galaxy S7 que se lanzará en la primavera de 2016.

HTC One A9 fue elogiado por muchas personas gracias al diseño utilizado por la empresa HTC, por lo que HTC One M10 También podría triunfar con una apariencia similar a la de los iPhone, eso por supuesto si HTC no pensará en implementar pequeños cambios que estropeen la agradable apariencia.

Aparte de la información relativa al lanzamiento de un HTC One M10 con un diseño similar al del iPhone, sabemos que el futuro dispositivo estaría basado en un chip Snapdragon 820 y que su pantalla no superará las 5.2 - 5.3 pulgadas, el precio puede ser similar al solicitado para el HTC One M9.

28 COMENTARIOII

  1. Ne faci sa radem . Dupa ce Apple a copiat binisor din designul HTC , si a mai luat si marginile rotunjite de la Samsung , acum incerci sa ne faci sa credem contrariul .

  2. Toți ii copiază pe Apple .. Sa fim serioși se copiază reciproc deci este putin important Apple a copiat de la note display ul de mari dimensiuni si multe altele

  3. De ce nu se vorbește si de LG, Sony, Nokia… Nimeni nu a revoluționat forma telefonului, ca este mai curbat la colturi,…! ca nu este … Toate au fata cu display si spate formând carcasa, ce mai comentam… ca sa ne dam cu părerea ?

  4. La poza numarul 2 ai uitat de Lg Prada .

    Uite ce zice Wikipedia ;

    The LG KE850, also known as the LG Prada,[1] is a touchscreen mobile phone made by LG Electronics. It was first announced on December 12, 2006.[2] Images of the device appeared on websites such as Engadget Mobile on December 15, 2006.[3] An official press release showing an image of the device appeared on January 18, 2007.[1] Sales started in May 2007. It is the first mobile phone with a capacitive touchscreen.[4] The KE850 sold 1 million units[5][6] in the first 18 months.[7]

    A second version of the phone, the LG Prada II (KF900) was announced October 13, 2008. It was released December 2008.

  5. Da, s-a întâmplat o singură dată în 2010,și ați rămas cu sechele cu toții. De atunci, Apple copiază tot ce se poate: design, tehnologii, etc. Tu ești setat pe câteva elemente de design, de acum 6 ani în urmă.
    Foarte credibil…

  6. Dacă ar fi fost vorba de copiere de design, cu siguranță că Apple ar fi făcut scandal. Câtă vreme Apple tace, înseamnă că nu e cazul de furt de design.

  7. Aha…deci Apple a realizat primul iPhone in 29 de zile, copiind Elgii Prada? Sa fim seriosi. Azi nici dracu nu-si mai aminteste telefonul ala.

  8. HTC are spatele bombat, iPhone drept.
    HTC are margini ascutite, iPhone le are rotunjite.
    Pozitia camerei difera.
    Din fata nu seamana DELOC.
    iPhone a venit cu carcasa din aluminiu din 2012.
    Alte intrebari?

  9. Ce-i drept, in ochii unui fan apple asemanarile nu se vad. Inventeaza ceva si pentru liniile antenei apoi poti merge la culcare linistit 😉

  10. Lasa-l, uita-te la el saracu…uita-te cat de agitat e sa caute scuze pt compania Apple indiferent de cat de rau trebuie sa se injoseasca si indiferent cat de penibile sunt scuzele pe care el le foloseste…trebuie cumva sa o scoata la capat si sa nu accepte ca Apple copiaza la greu si niciodata nu a inventat ceva cu adevarat de la zero.
    Lasa-l! nu-l mai chinuii atat…Chiar nu iti e un pic mila de el?