iOS 5.1 trae la posibilidad de desactivar la conexión 3G en el iPhone 4S

  Muchos usuarios pidieron a Apple que volviera a incluir el botón para desactivar la conectividad 3G en el iPhone 4S y esto sucedió en el nuevo iOS 5.1. Ya desde la versión beta de iOS 5.1 sabíamos que esto vendría, pero lamentablemente no funciona exactamente como sabíamos de los antiguos iDevices. Si se resetea el terminal, la conexión cambia automáticamente a 3G y si estás en una zona sin señal EDGE/3G, automáticamente volverá a tener señal 3G cuando llegues a una zona con cobertura, porque así pensaba Apple todo el sistema. .

17 COMENTARIOII

  1. Din păcate…dacă ești client Vodafone… asta te lasă numai cu GPRS… deci varză. La Orange și Cosmo măcar ai EDGE…

    Oricum, te ține bateria puțin mai mult pentru că nu se mai chinuie mereu telefonul să caute semnal 3G…iar 70% din timp “pică” în GPRS de bun ce e semnalul celor de la VF.

  2. Salut ! 🙂 . Am si eu o intrebare ! As vrea sa fac acest update ..dar nu vreau sa pierd aplicatiile si contactele din telefon ! Ce pot sa face sa fac si update dar sa-mi ramana aplicatiile si contactele la fel ? Multumesc anticipat .

  3. Daca ai aplicatiile cumparate, raman. Daca sunt piratate dispar. Daca le ai in iTunes poti face un backup inainte si le reinstalezi pe cele cumparate daca dispar.

  4. Cu scuzele de rigoare fiindca nu ma pricep ce inseamna restart? Cand opresc terminalul de tot si in repornesc sau daca intra in stand-by la repornirea din lock screen? Multumesc!

  5. Am si eu o intrebare, am un iPhone 4 cu iOS 5.0.1 si am vazut ca azi a aparut iOS 5.1 si as vrea sa il bag si eu, problema e ca iPhoneu ii furat din Franta si ii decodat aici, daca fac update la iOS 5.1 iar o sa trebuiasca sa il decodez?

    Am vorbit cu cel care l-o decodat, si l-am intrebat…o zis ca el inca nu stie. Help please! 🙂

  6. pai fii mai explicit ma …e decodat aici dar cu ce e decodat?poti sa-l decodezi soft,gevey sau la service undeva sa-l faci neverlock,tu cum l-ai decodat?

  7. Eu am o problema pe iPad2 3G dupa update la 5.1. Nu functioneaza 3G-ul pe el.Daca bag cartela orange pe el imi merge doar pe EDGE si daca bag cartela RDS nu recunoaste deloc cartela, desi daca o bag in modem functioneaza.A mai patit cineva ? Anterior am avut JB pe el.