Algunas tabletas iPad 3 muestran "manchas de colores" en la pantalla

  Si el sangrado de la luz de fondo ya no es un problema para el iPad 3, entonces ha aparecido algo más que seguramente atraerá la atención de muchos. Parece que algunos usuarios se dieron cuenta la existencia de "manchas de colores" en la pantalla de la tableta iPad y estas manchas sólo pueden observarse después de una inspección extremadamente cuidadosa de la tableta de Apple. En la práctica, estos puntos de color serían en realidad un área de la pantalla donde los píxeles se iluminan mucho más que los que los rodean y las imágenes de arriba deberían revelar el problema lo más claramente posible.

  Después de una breve inspección, no encontré nada similar en mi tableta y es la primera vez que oigo hablar de un problema así, por lo que no estaría tan extendido. La persona que realizó las imágenes superiores afirma que un portátil Lenovo con pantalla IPS tiene exactamente el mismo problema, por lo que estamos hablando de un posible defecto físico de la pantalla y no de algo que pueda desaparecer rápidamente. ¿Hay algún usuario entre ustedes que esté experimentando lo mismo?

29 COMENTARIOII

  1. Tu nu ai nici intrerupator la lumina din camera , atingi firele ca sa aprinzi becul , dar vorbesti despre Apple care nu fabrica ecrane .

  2. momentan am 8 iphonuri si 12 s2 , dar daca crezi ca daca ai avut 2000 lei sa-ti iei un 4s esti inteligent si le sti pe toate … Asta e adevarul, ca sunt prea multi care cred ca daca au un iphone sunt smecheri :))). am avut 3 ipad 2 si cu toate am avut probleme cu ecranul, la ip4 pe ecran se vad pete liminoase in partea de sus, la 4s imi cade semnalul,intradevar apple are ceva special,dar prea il ridicati.

  3. Nu conteaza ca nu aple face ecranele, conteaza ca vi le vinde asa defecte.Deci cand sunt probleme nu ape le fabrica, dar cand sunt laudate nu ziceti nici unul ca le face samsungul sau Lg,nu va vedeti?Numai aple averi in cap si nu mai stiti cum sal laudati.

  4. Personal am 17 mac-uri: 14 mac book pro, 3 mac book air, 20 de tablete ipad 2 -64 gb , 15 tablete ipad 3 si toate au probleme mai mici sau mai mari.

  5. Eu sunt de acord cu Alex. Sunt la al doilea ip4s si acesta are probleme dar nu m-am mai dus sa-l schimb (momentan) pentru ar fi trebuit sa mai stau inca o saptamana sa-mi aduca altul. Sincer, ma asteptam la altceva de la apple, dar mi-am dat seama ca este supraevaluat. Daca nu era cel mai scump tel pt lumea intreaga poate nu as fi fost asa dezamagit. Asta legat de calitatea ecranului, a convorbirilor si al semnalului. In schimb, de iOS sunt foarte multumit. Cum am mai zis, ip4s are o gramada de bube, dar pe ansamblu imi place. Nu sunt 100% multumit de el si pot trai si cu defectele pe care le are dar sa afirmi ca apple este Dumnezeul telefoanelor, tabletelor si al laptopurilor este total gresit. Parerea mea :).

  6. off: Tarani
    on: eu am avut 2 3g uri , 2 iph 4 si 2 iph 4s si la nici unu nu am avut probleme q semnalul sau cu displayul sau mai stiu eu ce alte probleme , cred k sunt persoane care vorbesc aiura si mai baga de la ei , eu nu am innumerat sa ma dau mare , doar am spus ce am avut momentan am ipod 3g si un 4s aman2 de noi cu nici o problema , acuma cred ca depinde si de sufletul omului , Sanatate ZaOne si un Paste fericit ca se apropie incet , O Seara Buna Tuturor

  7. @ Sparky
    Toata lumea a avut probleme cu semnalul la ip4, iar la ip4s majoritatea au cu bazaitul din casca in timpul convorbirilor si cu ecranul iar tu nu …
    Iar in legatura cu prima propozitie din postul tau …
    Nu- i frumos sa jicnesti lumea aiurea doar pt ca are o parere.
    Locul tau nu este pe un forum cu un astfel de comportament.
    O seara buna si tie.

  8. Eu am un pager de la coca cola si sunt ft multumit de el. Ma tine bateria vre-o 3 zile, are tot timpul semnal… Si este si ft rezistent la socuri.

  9. Cea mai buna solutie pt petele de pe ipad este peria de sarma…sa vedeti atunci retina display. Mesaj pt cei ce nu suporta apple: Comentati, comentati ca soarele va rasari si fara voi…

  10. Cum Doamne iarta-ma sa ai N-șpe iPhoneuri, 20 de iPad 3, 30 de macuri…si toate au defecte? Ori iti bati joc de noi, ori esti cel mai ghinionist din lume, ori minti de ingeata apele! Sau faci colectie de rebuturi, si anume cauti si cumperi produse stricate? Dar mai interesant ar fi sa stiu de ce insisti si tot cumperi de la Apple daca toate au defecte? :)))

  11. @Vasi, lasa-l ca stie el mai bine… Cap are… Minte ce-i mai trebuie. Oameni buni, tot ce aveti stricat sau folosit (telefoane, laptopuri, prezervative, etc) prin casa nu le aruncati. Pastrati-le pt tip ca face colectie!!!

  12. Eu am avut un iTouch 2G, un iTouch 4G si acum iPh4. De absolut toate am fost foarte multumit. Cu iPh4 am o problema cu 3G-ul dar cred ca e de la operator. In rest……ffff multumit.
    Una buena noche.

  13. Salut, DA am avut chiar aceiasi problema la un terminal iPhone 4 dar aveam o singura pata de acest gen pe display undeva in coltul din dreapta sus, insa in schimb pata care o avea terminalul meu era ceva mai mare decat au aceste noi iPad’uri era de marimea unghiei mici, sau a unui varf de cheie.

    Saludos cordiales!

  14. petele albe sunt cauzate de o imperfectiune la procesarea filtrelor polarizante ce se afla sub panoul LCD IPS propriu zis. Cine a desfacut un panou lcd stie despre ce vorbesc.
    Mai exact spus, aceste panouri nu produc singure lumina, motiv pentru care folosesc o serie de led-uri pentru a asigura iluminarea din fundal. Pentru ca led-urile sunt surse de lumina punctiforme, iar noi vrem ca iluminarea ecranului sa fie uniforma, producatorii folosesc o serie de filtre suprapuse ce au ca rol sa difuzeze lumina pe intreaga lor suprafata si ulterior polarizarea ei pentru a asigura unghiul de incidenta optim la trecerea ei prin cristalele lichide din matricea IPS.

    Sunt 3-4 filtre care arata ca niste folii de “plastic” subtiri. Sunt suprapune, unul peste altul. Daca dintr-un motiv sau altul, suprapunerea nu este perfecta (o bucatica mica de praf, mizerie, un defect de fabricatie) lumina va trece defazat prin acea regiune, obtinand pe ecran o diferenta in cromatica panoului. Sunt cel mai vizibile atunci cand matricea IPS este deschisa complet (nu este polarizata) respectiv cand afisam culoarea “alb”, eventual folosind backlight-ul la maxim. Asa va recomand sa si testati tabletele inainte sa le cumparati. De altfel cu cat culorile afisate sunt mai inchise, defectul este relativ mai greu de observat.

    Nu se poate repara, un panou cu un astfel de defect se schimba. La TV-uri LED sau LCD se mai practica astfel de reparatii insa ipad si telefoanele au panouri prea mici si delicate.

  15. Care e cauza acestor pete de culoare? Mie mi-au aparut la 2 luni de la achizitionare. Socuri mecanice? Aplicare presiune pe ecran?

  16. Lenovo G580 I3 aceleasi probleme cu petele albe , acum le-am vazut cautam sa vad ce e cu ele insa nu stiu daca au fost de la inceput sau din cauza degetelor care au mai atins din cand in cand ecranul:)